Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Gatuzo pametīs "Milan" galvenā trenera posteni

Andrejs Siliņš

Gatuzo pametīs "Milan" galvenā trenera posteni
Dženāro Gatuzo. Foto: EPA / Scanpix

"Milan" futbola kluba galvenā trenera amatu pēc komandas nespējas kvalificēties UEFA Čempionu līgai pametīs 41 gadu vecais speciālists Dženāro Gatuzo.

Gatuzo komandas vadību pārņēma 2017. gada novembrī, bet pagājušā gada aprīlī noslēdza jaunu līgumu līdz pat 2021. gadam. Tomēr jau pēc vienas sezonas Gatuzo amatu atstās. Milāna šosezon izcīnīja piekto vietu A sērijā, par punktu atpaliekot no ceturtās, kas dotu vietu Čempionu līgas grupu turnīrā. Tā vietā jaunajā sezonā "Milan" sacentīsies Eiropas līgas grupu turnīrā.

Eiropas līgā "Milan" spēlēja arī aizvadītajā sezonā, tacu darīja to nesekmīgi, grupā ar desmit punktiem paliekot trešajā vietā un izslēgšanas turnīram nekvalificējoties. Savukārt Itālijas kausa izcīņā "Milan" apstājās pusfinālā, kur divu spēļu summā atzina nākamo čempionu "Lazio" pārākumu (0:1).

Gatuzo pie Milānas komandas stūīres izcīnīja 40 uzvaras, 23 reižu spēlēja neizšķirti un piedzīvoja 20 zaudējumus. Leģendārais futbolists iepriekš kā galvenais treneris strādājis Šveices klubā "Sion", kad tur vārtsargs bija ANdris Vaņins, kā arī itāliešu "Palermo", "Pisa" un grieķu "Crete".

Līdz ar Gatuzo darbu pametīs arī kluba sporta direktors Leonardo - brazīliešu speciālists nevarot saprasties ar kluba izpilddirektoru Ivanu Gazidi, un tas esot par iemeslu šāda lēuma pieņemšanai.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/

  +2 [+] [-]

, 2019-05-28 14:05, pirms 5 gadiem
Skaists žests no Gatuso, ka neprasīs maksāt viņam pienākošos algu par pārējo līguma darbības periodu.

     [+] [-]

, 2019-05-28 16:36, pirms 5 gadiem
Ceru, ka Alegri atgriezīsies!