Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Biļetes uz kausa finālu varēs iegādāties spēles dienā - 15. maijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina futbola līdzjutējus svētdien, 15.maijā, uz Latvijas kausa izcīņas finālspēli, kurā cīņā par prestižo trofeju tiksies abas spēcīgākās Kurzemes komandas: "Ventspils" un "Liepājas metalurgs". Spēles sākums plkst 19:30.

Biļetes uz kausa finālu būs pieejamas Skonto stadiona kasēs spēles dienā no plkst 16:00. Cena - LVL 3. Biļetes tiks tirgotas tikai uz Skonto stadiona centrālo tribīni - C, D un E sektoriem, ieeja no E.Melngaiļa ielas. Atgādinām, ka Latvijas kausa izcīņas finālu bez maksas varēs apmeklēt visi "Futbola Dienas" svētku dalīdnieki, pie ieejas Skonto stadionā uzrādot "Dalībnieka karti".

Plašāka informācija par Futbola Dienas aktivitātēm pieejama:
Futbola diena

Informācija "Liepājas metalurgs" un "Ventspils" klubu līdzjutējiem

Latvijas kausa fināla komandu - SK "Liepājas metalurgs" un FK "Ventspils" līdzjutēji tiek aicināti doties uz kausa finālspēli organizēti, kontaktējoties ar attiecīgā kluba administrāciju. Liepājas kluba līdzjutējiem tiks paredzētas vietas Skonto stadiona H, I un J sektori, savukārt Ventspils kluba līdzjutējiem paredzētas vietas W sektorā.
Spēles oficiālās programmiņas pārdošanā "Futbola Dienas" laikā

LFF sagatavojusi arī oficiālās Latvijas kausa finālā spēļu programmiņas ar kausa finālistu komandu spēlētāju bildēm, Ventspils un Liepājas kluba galveno treneru un kapteiņu komentāriem pirms kausa finālā, kā arī plašu un interesantu statistisko informāciju Latvijas kausa izcīņas vēsturi, šīs sezonas spēļu rezultātiem un informāciju par kausa izcīņas titulētakajām komandam. Šīs programmiņas būs iespējams iegādāties svētdien, 15.maijā, Skonto stadionā. Cena LVL 2.

Biļetes cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kā arī invalīdiem LFF piedāvā iespēju apmeklēt Latvijas kausa izcīņas finālspēli ar 50% atlaidi. Biļetes iespējams iegādāties Skonto stadiona kasēs. Cilvēkiem ar īpašām, piemēram invalīdiem ratiņkrēslā, tiks paredzētas īpašas vietas pie Skonto stadiona laukuma.

Papildus jautājumu vai neskaidrību gadījumā par biļešu iegādi lūdzam kontaktēties ar LFF pa epastu: biletes@lff.lv vai arī pa telefonu: 67295992 (darba dienās).

     [+] [-]

, 2011-05-10 19:28, pirms 13 gadiem
Hmm... Nu te jau tagad jāpērk būs abas biļetes kopā - uz izlases maču pret Izraēlu un uz kausa finālu. Normāli. Bet vai šī biļešu pārdošana pēdējā dienā neietekmēs skatītāju skaitu? Vajadzēja mazliet ātrāk, manuprāt, palaist apgrozībā. Pāris stundu laikā pilnu stadionu dabūt būs grūti, lai gan spēle, protams, laba. Latvijas El Classico.

     [+] [-]

, 2011-05-10 20:09, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Hmm... Nu te jau tagad jāpērk būs abas biļetes kopā - uz izlases maču pret Izraēlu un uz kausa finālu. Normāli. Bet vai šī biļešu pārdošana pēdējā dienā neietekmēs skatītāju skaitu? Vajadzēja mazliet ātrāk, manuprāt, palaist apgrozībā. Pāris stundu laikā pilnu stadionu dabūt būs grūti, lai gan spēle, protams, laba. Latvijas El Classico.
Nu ja jau futbola dienas dalībnieki tiek laisti, tad jau bars būs savācies tribīnēs kamēr vēl ārā rinda stāvēs.