Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Boltam neizdodas vienoties ar Austrālijas komandu "Mariners"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Boltam neizdodas vienoties ar Austrālijas komandu "Mariners"
Useins Bolts. Foto: EPA/Scanpix

LETA--BBC. Leģendārajam jamaikiešu sprinterim Useinam Boltam nav izdevies vienoties ar Austrālijas augstākās futbola līgas vienību Gosfordas "Mariners".

32 gadus vecais Bolts jau kopš augusta atrodas "Mariners" klubā, kur cenšas tikt pie līguma, taču jamaikieša finansiālās prasības esot pārāk augstas, kā rezultātā, abām pusēm, visticamāk, neizdosies vienoties. Kā norāda klubs, tam būtu nepieciešams papildus finansējums no ārējiem avotiem, lai varētu noslēgt līgumu ar Boltu.

Kamēr vienošanās netiks panākta, Bolts netrenēsies ar "Mariners" komandu, tomēr arī kontrakta noslēgšanas gadījumā jamaikietis Austrālijas augstākajā līgā nespēlēs.

"Uzskatām, ka Bolts ar vēl lielākas intensitātes individuālajiem treniņiem un papildus spēles laiku savas prasmes uzlabos vēl vairāk," teikts kluba paziņojumā, uzslavējot sprintera progresu. "Tomēr klubs nevar atļauties Boltu iespēlēt Austrālijas čempionātā."

"Mariners" un Bolts pašlaik aizvada sarunas ar atbalstītājiem, lai abas puses varētu vienoties. Vēl pagājušajā nedēļā Bolts noraidīja divu gadu līguma piedāvājumu no Maltas čempiones "Valletta". Līdz šim Bolts piedalījies "Mariners" pārbaudes spēlēs, izceļoties arī ar pāris vārtu guvumiem.

Bolta ilgtermiņa pārbaudes laiks ir izraisījis plašu rezonansi visā pasaulē, kā rezultātā pat uz "Mariners" treniņmačiem pulcējas vairāki tūkstoši skatītāju, lai gan parastā situācijā tie būtu vien pāris simti.

Vieglatlēta karjeru noslēgušais Bolts jau iepriekš vairākkārt pauda vēlmi sākt profesionāla futbolista karjeru, taču līdz šim viņam ar šī mērķa sasniegšanu nesekmējās. Jamaikas sprinteris ir pasaules rekordists 100 un 200 metru metru distancēs. Simts metrus viņš savulaik veica 9,58 sekundēs, bet divas reizes garāku distanci noskrēja 19,19 sekundēs. Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-23 16:01, pirms 6 gadiem
Jā, saprotams, ka pienes publicitāti un fanu interesi, bet klubam jādomā arī par sportiskajiem rezultātiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-23 17:04, pirms 6 gadiem
Te tev nu bija! Varbūt, ka tas Maltas klubs vēl viņu grib?

     [+] [-]

, 2018-10-23 22:35, pirms 6 gadiem
Pandora rakstīja: Te tev nu bija! Varbūt, ka tas Maltas klubs vēl viņu grib?
Pat ja grib, diez vai spēs viņa finansiālās prasības apmierināt. Bet Bolts pats diez vai grib uz tādu Maltu.

     [+] [-]

, 2018-10-24 07:23, pirms 6 gadiem
ko var ņemties? tā kā nebūtu sapelnījis 2 mūžiem!