Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vārdijam jauns līgums Lesterā, Grīzmanam – Madridē

Rolands Eliņš

Vārdijam jauns līgums Lesterā, Grīzmanam – Madridē
Džeimijs Vārdijs
Foto: Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Anglijas izlases uzbrucējs Džeimijs Vārdijs pielicis punktu baumām par transfēru uz Londonas „Arsenal”, piekrītot jaunam četru gadu līgumam ar savu pašreizējo komandu „Leicester”.

Džeimija Vārdija vārds pēc sensacionālā triumfa Premjerlīgā tika bieži locīts „Arsenal” sakarā, jo Londonas klubs bija veicis transfēra piedāvājumu un Vārdija potenciālajā līgumā ierakstījis krietni lielāku summu nekā viņa pašreizējā alga un lielāku summu nekā „Leicester” varētu piedāvāt. Vārdijs šo piedāvājumu publiski nebija noraidījis un kopā ar Anglijas izlasi devās uz „Euro 2016”, kur atteicās atbildēt uz jautājumiem par savu klubu karjeru.

Taču pēc iekļūšanas astotdaļfinālā Vārdijs un „Leicester” paziņojusi par jaunu vienošanos uz nākamajiem četriem gadiem. Līgums tiks noslēgts pēc Vārdija atgriešanās no „Euro 2016”.

„Gan „Leicester” komanda, gan Vārdijs cer, ka paziņojums par jauno līgumu pieliks punktu pēdējā laika spekulācijām par Džeimija nākotni,” vēstīts „Leicester” mājaslapā.

Šāds Vārdija lēmums izrādījies finansiāli ļoti neparocīgs viņa bijušajai komandai „Fleetwood Town”, kas pēdējo gadu laika pakāpusies par vairākiem posmiem Anglijas līgu sistēmā un šobrīd pārstāv „League One”. Ja Vārdijs būtu piekritis „Arsenal” 26 miljonu eiro transfēram, „Fleetwood Town” saskaņā ar iepriekšējo līgumu būtu saņēmusi krietnus procentus.

Premjerlīgas čempione „Leicester” nesen paziņoja arī par citu transfēru – klubam pievienosies 27 gadus vecais aizsargs Luiss Ernandess, kurš iepriekš pārstāvēja Spānijas „La Liga” pastarīti „Sporting Gijon”. Viņa līgums ar Spānijas klubu beidzies un Lesterai viņš var pievienoties bez transfēra maksas.

Tikmēr Francijas izlases līderis Antuāns Grīzmans, kurš arī bija dažnedažādu transfēra baumu uzmanības centrā, parakstījis jaunu piecu gadu līgumu ar Madrides „Atletico”. Klubs par līguma noslēgšanu paziņojis oficiāli.

„Esmu ļoti apmierināts ar notikušo,” kluba paziņojumā citēts Grīzmans. „Priecājos, ka turpināšu būt kopā ar „Atletico” ģimeni un palīdzēšu šī projekta attīstībā.”

Grīzmans šosezon „Atletico” rindās guva 32 vārtus visos turnīros, bet „Euro 2016” palīdzēja Francijai bez lielām problēmām pārvarēt grupu turnīra kārtu.

Izmantotie resursi:
Official Website of the Foxes - Leicester City...
Club Atlético de Madrid · Web oficial -...

  +3 [+] [-]

, 2016-06-23 16:59, pirms 8 gadiem
Tas jau bija skaidrs, ka paliks. Tagad vel kādu vidējā līnijā dabūt, tad varēs CL vismaz no grupas tikt ārā.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-23 17:11, pirms 8 gadiem
Nu gan ātri sc pamodās

  +6 [+] [-]

, 2016-06-23 17:21, pirms 8 gadiem
"palīdzēja Francijai bez lielām problēmām pārvarēt grupu turnīra kārtu."

Autors spēles vispār skatījās?

  +2 [+] [-]

, 2016-06-23 17:22, pirms 8 gadiem
Prieks, ka cilvēkam galvā nav n-tās nulles un zelta kalni, kuru karjera noslīkst tajos pašos naudas maisos. 😊

  +2 [+] [-]

, 2016-06-23 17:30, pirms 8 gadiem
Slēdz jaunus līgumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-23 20:02, pirms 8 gadiem
Viņam jau bija piedāvājumi, diezgan, bet nekur nebutu tas speles laiks adekvats vina vajadzibam...

     [+] [-]

, 2016-06-24 01:52, pirms 8 gadiem
ZIWRAV rakstīja: "palīdzēja Francijai bez lielām problēmām pārvarēt grupu turnīra kārtu."

Autors spēles vispār skatījās?
Neko daudz jau nevajag cerēt uz vidēju sporta ziņu portālu.

     [+] [-]

, 2016-06-24 20:26, pirms 8 gadiem
Fufffff uz sekundi izlicies ka Vardanjanam no Mettas ligums Lestera xD