Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Lai tiktu sastāvā, Pogbā būs smagi jāstrādā"

Rolands Eliņš

Morinju: "Lai tiktu sastāvā, Pogbā būs smagi jāstrādā"
Žuzē Morinju sagaida Huanu Matu atgriežamies uz rezervistu soliņa
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras „United” galvenais treneris Žuzē Morinju pēc uzvaras Anglijas Superkausā jeb „Community Shield” iegūšanas izteicās par gaidāmo Pola Pogbā pievienošanos komandai, kā arī skaidroja Huana Matas nomainīšanu.

„Domāju, ka Pola Pogbā transfērs beidzot var saukt par nokārtotu,” Žuzē Morinju atbildēja uz britu mediju interesi par darījuma situāciju. „Tas ir patiešām lieliski, ka viņš varēs pievienoties mūsu komandai, beidzot varēsim teikt, ka viņš ir mūsu spēlētājs.”

„Pogbā ierodas uzvarētāju komandā, kas uzvarējusi kausa finālā un izcīnījusi „Community Shield”,” turpināja Morinju. „Pogbā būs smagi jāstrādā, lai tiktu komandā. Bet es pats par viņa pāreju uzzināju tikai neilgi pirms spēles pret „Leicester”.”

Pola Pogbā gaidāmais transfērs ļaus viņam kļūt par visu laiku vērtīgāko futbolistu, un Morinju uzskata, ka franču futbolists ir pieņēmis pareizo lēmumu, pārnākot uz „United”: „Premjerlīgā viņš var kļūt par labāko pasaulē. Ja tu gribi būt labākais un aizej uz „Real” vai „Barcelona”, tad tur jau ir Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi, kuri tev neļaus kļūt par labāko.”

Morinju norādīja, ka Pogbā darījumam vajadzētu būt noslēgtam līdz rītdienai. „Juventus” puse ir piekritusi sava futbolista medicīniskajām pārbaudēm Mančestrā, un britu mediji uzskata, ka transfēra pabeigšana ir vairs tikai formalitāte.

Morinju gan netrūka arī citu jautājumu, uz ko atbildēt pēc vakardienas uzvaras, piemēram, kādēļ viņš otrā puslaika sākumā uzmainīto Huanu Matu izvēlējās atkal nomainīt. „Man vajadzēja nomainīt augumā mazāko futbolistu, jo mēs paredzējām, ka Lestera daudz spēlēs ar augstajām un tālajām bumbām.”

170cm garo Matu kompensācijas laikā nomainīja Henriks Mhitarjans, kura augums nebūt nav Goliāta cienīgs, proti, 177cm. 28 gadus vecais spāņu pussargs Mata nekādā gadījumā neizskatījās apmierināts par šo maiņu, un Morinju izpelnījies nosodījumu par šādu spēlētāja apkaunošanu. „Nekas tāds nekad netiek darīts, izņemot reizes, kad treneris vēlas spēlētājam nodot publisku vēsti,” notikušo komentēja bijušais Anglijas izlases spēlētājs, tagad BBC apskatnieks Denijs Mērfijs. „Morinju principā pateica, ka viņam Matu komandā vairs nevajag. Nespēju iztēloties, ka spānis vēl „United” sastāvā augusta beigās.”

Izmantotie resursi:
Community Shield: Substitute Juan Mata replaced...
Jose Mourinho calls Paul Pogba's imminent Man...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2016-08-08 15:00, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Pogbā nav slikts spēlētājs, bet ne 140m vērts. Labākajā gadījumā 65m.

Bet nu MU nekad nav izcēlušies ar gudru transfēru politiku - Owens, Verons, Di Marija, Falkao u.c.
Var redzēt kad maz ko saproti no futbola...
1. Owens bija labs kad viņu pirka + vel tas ka anglis(tapēc cena lielāka) 2. Di Marija bija lielisks pirkums bet LVG bija cirvis un nemācēja viņu izmantot. 3. Kurā vietā Falco tika nopirkts?

     [+] [-]

, 2016-08-08 15:05, pirms 8 gadiem
nu vāks, par Bastianu vēl ok var saprats, ka labākie gadi viņam jau ir aiz muguras, kaut man patīk viņš kā spēlētājs, bet nu ja arī Morinju tagad vēl Matu noliks malā un EPL sezonā nebūs stabila top3 komanda, tad ir skaidrs, ka šis treneris māk uzvarēt tikai tad ja tiek pie komandas ar labākajiem spēlētājiem un Anglijā kur visi klubi ir spēcīgi viņš neko nesasniegs, Spānijā un Portugālē kur praktiski ir tikai 3 komandas, kas cīnas par titulu un vadot kādu no tām tiek tajā trijniekā. bet nu ja viņš MU novedīs pie 10 vietas tabulā, tad nezinu ko gribētu izdarīt ar viņu..

  +3 [+] [-]

, 2016-08-08 15:09, pirms 8 gadiem
It kā citos klubos flopu netrūktu
Ja reiz piesauci konkrētus spēlētajus, tad varēji vismaz neiekļaut Ovenu, kurš pārnāca par brīvu, vai Falko, kurš nemaz netika pirks.

Un vērtības sakarā var piesaukt vienu frāzi, ko teica vienā MU fanu kanālā- aptuveni- ''Ja Tu esi tuksnesī un kāds Tev piedāvā ūdens pudeli pa 25$, tad tas noteikti ir tā vērts. Tas gan nenozīmē, ka tāda ir pudeles patiesā cena.''
Priekš Reāla Pogba nebija tik vērts, jo Realam viņu nemaz diez ko nevajag, bet Unitedam ir cita situācija.

     [+] [-]

, 2016-08-08 15:10, pirms 8 gadiem
Ceru,ka neizmetīs Matu, viņš zem uzbrucējiem ir pat ļoti ok

  +1 [+] [-]

, 2016-08-08 15:14, pirms 8 gadiem
kecbaja rakstīja: nu vāks, par Bastianu vēl ok var saprats, ka labākie gadi viņam jau ir aiz muguras, kaut man patīk viņš kā spēlētājs, bet nu ja arī Morinju tagad vēl Matu noliks malā un EPL sezonā nebūs stabila top3 komanda, tad ir skaidrs, ka šis treneris māk uzvarēt tikai tad ja tiek pie komandas ar labākajiem spēlētājiem un Anglijā kur visi klubi ir spēcīgi viņš neko nesasniegs, Spānijā un Portugālē kur praktiski ir tikai 3 komandas, kas cīnas par titulu un vadot kādu no tām tiek tajā trijniekā. bet nu ja viņš MU novedīs pie 10 vietas tabulā, tad nezinu ko gribētu izdarīt ar viņu..
Ja komentārā Uzvārdu Mourinjo varētu aizstāt ar Gvardiolu, tad varētu piekrist, bet Maurs jau nu galīgi nav tas, kurš karjerā dabūjis kaut kādus zvaigžņu sastāvus.
Vienīgais izņēmums Real. Pārējie- Porto, Chelsea, Inter, Chelsea- nebūt nebija kaut kādi superdominances klubi pārņemšanas brīdī.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-08 15:14, pirms 8 gadiem
cerams ka MU smagi aplauzisies arsho transferu

  +1 [+] [-]

, 2016-08-08 15:16, pirms 8 gadiem
comon88 rakstīja: cerams ka MU smagi aplauzisies arsho transferu
Haters gonna hate

  +3 [+] [-]

, 2016-08-08 15:21, pirms 8 gadiem
Vudvords jau 3 vasaras meklēja iespēju uztaisīt rekordpirkumu, nu tad izskatās ka beidzot izdosies Manuprāt Pogbā ir labākais variants kur investēt tādu naudu. Centra pussargs ar tādiem fiziskiem rādītājiem, spēju gan atņemt bumbu, uzsākt uzbrukumus un tos noslēgt, ir kā radīts EPL. Galvenais lai pašam nepietrūkst motivācijas turpināt progresēt.

Bet par Matu runājot - nu būtu viņam jāiet labāk atpakaļ uz Spāniju spēlēt. Pietrūkst viņam gan ātruma gan fiziskā spēka Anglijai. Pārāk viegli pretinieki viņu atbīda no bumbas.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-08 15:58, pirms 8 gadiem
yuka rakstīja: Ja komentārā Uzvārdu Mourinjo varētu aizstāt ar Gvardiolu, tad varētu piekrist, bet Maurs jau nu galīgi nav tas, kurš karjerā dabūjis kaut kādus zvaigžņu sastāvus.
Vienīgais izņēmums Real. Pārējie- Porto, Chelsea, Inter, Chelsea- nebūt nebija kaut kādi superdominances klubi pārņemšanas brīdī.
Nav dabūjis zvaigžņu sastāvus.
Nu redz 2003. gadā Abraumovič nopērk Chelsea un sāk iepirkties un līdz ar Mourinjo atnākšanu var teikt jau ir nopirkts supersastāvs: Čehs, Terijs, Glens Džonsons, Veins Bridžs, Carvaljo, Gallas, Džo Kols, Lampards, Makelele, Robens, Drogba, Gudjonsens...
Inters - 3 kārtēji čempioni iepriekšējās sezonās. Atļaušos spēlētājus neuzskaitīt.
Chelsea otrajā piegājienā - kamēr Morinjo nebija ir sekojošas vietas PL: sestā, divas trešās, divas otrās, pirmā, Eiropas līgas kauss un Čempionu līgas kauss. Nu nezinu pēc kādas mērauklas tu te vērtē superdominances!

  -1 [+] [-]

, 2016-08-08 16:18, pirms 8 gadiem
Ko tad viņi pirks rezervistu par 145 milj.,kuram vēl jātiek sastāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-08-08 16:40, pirms 8 gadiem
Pogbā to labi zina, Premjerlīgā viņu neviens nesaudzēs, pats zina cik fizisks futbols un meistarīgi spēlētāji. + vēl visa uzmanība tagad uz viņa pusi dēļ šīs kosmiskās summas. Redzēsim kā puisim veiksies, talants jau viņam neapšaubāmi liels.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-08 16:51, pirms 8 gadiem
Kaut kā šķiet, ka Mourinju laiks ir aizgājis, var kādu grib sastāvu sapirkt, labākajā gadījumā ar West Ham par Eiropas līgu kapāsies

     [+] [-]

, 2016-08-08 18:57, pirms 8 gadiem
labāk uz šādiem jaut vispar neatbildēt, kā pateikt, ka 140miljn. džeks tagad varbūt pat sēdēs uz soliņa.

     [+] [-]

, 2016-08-08 22:21, pirms 8 gadiem
..nekad nav patikusi Mančestra, bet kā franču fans, pasekošu līdzi Pogba veikumiem!

     [+] [-]

, 2016-08-08 22:29, pirms 8 gadiem
Esmu Manchestras atbalstītājs ,bet neatblastu tādus pirkumus par kosmosa cenām...