Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ranjēri pagarina līgumu ar "Leicester City"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Ranjēri pagarina līgumu ar "Leicester City"
Klaudio Ranjēri un Kaspers Šmeihels pēc titula izcīnīšanas
Foto: SIPA USA/Scanpix

"Leicester City" pēc pārsteidzošā triumfa aizvadītajā Anglijas Premjerlīgas sezonā pagarinājusi līgumu ar vienības galveno treneri Klaudio Ranjēri. Sadarbību paredzēts turpināt vēl uz četriem gadiem.

"Pozitīvā enerģija, kas šeit mājo - īpašnieki, apkalpojošais personāls - tas ir kaut kas īpašs," teic Ranjēri. 64 gadus vecais itāļu speciālists pievienojies atslēgas spēlētājiem Kasperam Šmeihelam, Vesam Morganam un Džeimijam Vārdijam, kuri arī pagarinājuši savus līgumus ar Lesteras komandu.

"Iepriekšējā sezonā komandas gars un smagais darbs treniņos ļāva mums paveikt ko maģisku. Ja mēs varam turpināt kārtīgi trenēties, saglabāt savu mīlestību pret futbolu, esmu pārliecināts, ka kopā mēs varam sasniegt labus rezultātus."

Klaudio Ranjēri vadībā Lestera šosezon gatavojas debijai UEFA Čempionu līgā, kur komandu visai pamatoti varam saukt par tumšajiem zirdziņiem. Pirms pagājušās sezonas sākuma bukmeikeri "Leicester City" izredzes novērtēja kā 1/ 5000, taču Ranjēri un komanda šokēja visu pasauli, pierādot, ka mūsdienu futbolā lielas uzvaras iespējams izcīnīt arī bez zvaigžņotiem spēlētājiem sastāvā.

Esošie Anglijas Premjerlīgas čempioni jauno sezonu uzsāks šo sestdien, viesos spēkojoties ar sezonas jaunpienācēju "Hull City". Jāatgādina, ka pavisam nesen cīņā par "Community Shield" trofeju Lestera ar 1:2 atzina "Manchester United" pārākumu.

Viens no komandas īpašniekiem, Taizemes miljardieris Aivats Srivadanapraba veltīja atzinīgus vārdus komandas trenerim Ranjēri: "Pirms 12 mēnešiem mēs atvedām uz šejieni vīru, kura zināšanas un pieredze, mūsuprāt, varētu vest mūsu komandu nākamajā ilgtermiņa plāna fāzē. Ar laiku Klaudio mums palīdzēja sasniegt to, ko mēs vēl tik drīz nebijām gaidījuši."

Izmantotie resursi:
Claudio Ranieri: Leicester City Manager Signs...
Claudio Ranieri: Leicester City boss signs new...

     [+] [-]

, 2016-08-10 12:43, pirms 8 gadiem
Pilnīgi neviens no Ranjeri negaidīja tādu sniegumu. Visu cieņu, padarīja pastarīti par čempioni!!

  -1 [+] [-]

, 2016-08-10 14:35, pirms 8 gadiem
Piesardzīgi īpašnieki būtu noslēguši 1+3.
Ja vēl 1 gadu līderos, tad jau likumsakarība, nevis nejaušs triumfs.

     [+] [-]

, 2016-08-10 23:47, pirms 8 gadiem
Ar komandu, kas ir ar tādu sastāvu tikt Eiropas līgā būtu sasniegums. otrreiz noteikti neuzvarēs Leicester, bet nu katrā ziņā ar tāda budžeta komandu to pat cerēt uz otru titulu nevajadzētu. Pogba maksā tik cik reāli viss sastāvs pirms pagājušās sezonas.