Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Matičs un Kosta netiek iekļauti ''Chelsea'' sastāvā, Zlatans varētu palikt MU

Matičs un Kosta netiek iekļauti ''Chelsea'' sastāvā, Zlatans varētu palikt MU
Djēgu Kosta
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempionvienības galvenais treneris Antonio Konte paziņojis sastāvu pirmssezonas pārbaudes spēļu tūrei Ķīnā, kurā nav atrodams Djēgu Kostas un Nemanjas Matiča vārds.

Londonas ''Chelsea'', kas aizvadītajā sezonā triumfēja Anglijas Premjerlīgā, pirmdien dosies uz treniņnometni Ķīnā. Komandas galvenais treneris Antonio Konte pieteikumā nav iekļāvis pagājušās sezonas ''Chelsea'' labāko vārtu guvēju Djēgu Kostu un balsta pussargu Nemanja Matiču.

28 gadus vecais Kosta pats bija izteicis vēlmi pamest klubu un pievienoties Madrides ''Atletico'' - komandai, kuru pārstāvēja agrāk. ''Atletico'' gan teorētiski nedrīkst veikt spēlētāju iegādes līdz 2018. gada janvārim, jo komanda saņēmusi FIFA aizliegumu.

Kosta pagājušajā sezonā kļuva par Premjerlīgas piekto labāko vārtu guvēju, kopumā gūstot 20 vārtus. Spāņu futbolists visas sezonas garumā bija stabila pamatsastāva vērtība un viņa aizstājējs uzbrukuma smailē allaž bija Mišī Bačuajī, kurš laukumā devās, ja Kostam bija savainojums vai kādas citas problēmas.

Tikmēr 28 gadus vecais serbs Nemanja Matičs iekritis Mančestras ''United'' redzeslokā un futbola vidē spekulē runas arī par viņa pāreju. Arī Matičs nav iekļauts Londonas kluba sastāvā pārbaudes spēlēm Ķīnā un, visticamāk, vasaras transfēru laikā pametīs ''Chelsea''.

Matiča pozīcija nepaliks neaizpildīta, jo ''Chelsea'' vakar vienojās ar 22 gadus veco franču balsta pussargu Timo Bakajoko, kurš, visticamāk, arī varētu kļūt par potenciālo Matiča aizvietotāju. Savukārt, ja tiks pārdots Kosta, ''Chelsea'' būs jāmeklē aizstājējs, jo komandā tādā gadījumā paliks tikai viens nomināls smailes uzbrucējs.

Savukārt Mančestras ''United'' galvenais treneris Žuzē Morinju pavēstījis, ka varētu izdoties saglabāt vienu no komandas pagājušās sezonas labākajiem spēlētājiem Zlatanu Ibrahīmoviču. Zviedru futbola zvaigzne Mančestrai pievienojās tikai pirms pagājušās sezonas, taču šobrīd ārstē ceļgala traumu. 35 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā guva 17 vārtus un bija nepārprotams ''United'' uzbrukuma līderis.

Zlatana līgums ar ''United'' beidzās pēc vienas sezonas, taču Morinju paziņojis, ka gatavs gaidīt līdz Ibrahīmovičs izārstēs savainojumu. ''Esam runājuši ar Zlatanu un apmainījušies idejām. Ja viņš izvēlas palikt, mēs esam gatavi gaidīt līdz viņš izārstēs savainojumu, kas varētu būt ap decembri.''

Morinju pavēstīja, ka ''United'' plānos ir noslēgt līgumus ar vēl diviem futbolistiem, sakot, ka izdarīts vien 50% darba. Mančestra joprojām cenšas iegūt Nemanju Matiču, Ivanu Perisiču un Eriku Daieru, kā arī Alvaro Moratu. Spāņu uzbrucējs Morata gan varētu iet Mančestrai secen, jo Madrides ''Real'' pieprasījis pārāk lielu summu, ko ''United'' nav gatava maksāt.

Izmantotie resursi: BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2017-07-15 10:51, pirms 7 gadiem
Ja ir Lukaku, Martial, Rashford tad kur liks vēl Moratu?

     [+] [-]

, 2017-07-15 11:17, pirms 7 gadiem
gatis-7 rakstīja: Ja ir Lukaku, Martial, Rashford tad kur liks vēl Moratu?
Nebūs tak nekāds Morata

     [+] [-]

, 2017-07-15 11:22, pirms 7 gadiem
MU eksperti uzzīmējiet man takisko zīmējumu un nosauciet starta vienpadsminieku šobrīd.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-15 11:27, pirms 7 gadiem
Conte prieks par Izvēli pārdot kostu un matic tagad tik vēl jānopērk Bakayoko un Sandro kostas vieta vaidzētu no Dortmundes Aubameyang

  -1 [+] [-]

, 2017-07-15 12:45, pirms 7 gadiem
Verpaks rakstīja: MU eksperti uzzīmējiet man takisko zīmējumu un nosauciet starta vienpadsminieku šobrīd.
';

     [+] [-]

, 2017-07-15 13:23, pirms 7 gadiem
Verpaks rakstīja: MU eksperti uzzīmējiet man takisko zīmējumu un nosauciet starta vienpadsminieku šobrīd.
GK-De Gea
RD-Valencia CB-Lindelof CB-Bailly LD-Rojo (visdrīzāk)
CM-Pogba CM-Herrera CM-Matic (Ja nopirks)
RW-Mkhitaryan LW-Martial
ST-Lukaku

Kaut kā tā izskatās ka būs.

P.S Kāds vēl Morata? Pēc Lukaku pirkuma MU vairs neskatās uz Moratu.

     [+] [-]

, 2017-07-15 13:31, pirms 7 gadiem
Morata paliks Real.