Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" UEFA Superkausā arī bez Beila un Krosa

Agris Suveizda

Madrides "Real" UEFA Superkausā arī bez Beila un Krosa
Gerets Beils
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns nosaucis 20 spēlētājus, kuri gatavosies rītvakar Norvēģijas pilsētā Tronheimā plkst. 21:45 paredzētajam UEFA Superkausam pret "Sevilla".

Kā jau gaidīts, savainojuma dēļ UEFA Superkauss ies secen Madrides "Real" lielākajai superzvaigznei Krištianu Ronaldu, kurš "Euro 2016" finālspēlē iedzīvojās savainojumā. Tikai trešdien no atvaļinājuma atgriezīsies cits Eiropas čempions Pepe, savukārt starp 20 kandidātiem nav arī velsieša Gereta Beila un vācieša Toni Krosa.

Galvenais treneris Zidāns pirms garas gaidāmās sezonas nevēlas riskēt ar savu spēlētāju veselību un laukumā sūtīt spēlētājus, kuri vēl nav vai tikai tik tikko atsāka nopietnus treniņus. Pretēja situācija gan ir ar 28 gadus veco franču uzbrucēju Karimu Benzemā, kurš ir atrodams 20 futbolistu sarakstā. Eiropas čempionāta finālturnīrā nespēlējušais Benzemā izlaida Ziemeļamerikas tūri un izmisīgi cenšas tikt atpakaļ uz kājām līdz rītdienas mačam. Savainojuma dēļ nav "Real" pamatvārtsarga Keilora Navasa, kuru, visticamāk, aizstās Kiko Kasilja, un kā trešais vārtsargs kandidātos iekļauts Zidāna dēls Luka Zidāns.

Madrides "Real" līdz šim aizvadījusi trīs pārbaudes spēles, vispirms ar 1:3 kapitulējot PSG un pēc tam pārspējot "Chelsea" (3:2) un Minhenes "Bayern" (1:0). Savukārt "Sevilla" svinējusi četras uzvaras četros mačos – 2:1 pret "Sandhausen", 1:0 pret "Mainz", 2:1 pret "St.Pauli" un 2:0 pret "Granada".

Spānijas čempionāta jauno sezonu "Real" sāks 21. augustā, kad viesosies pie "Real Sociedad", bet "Sevilla" dienu iepriekš uzņems "Espanyol". Starp UEFA Superkausu un "La Liga" sezonas sākumu madridieši vēl draudzības spēlē tiksies ar "Reims", savukārt "Sevilla" Spānijas Superkausa ietvaros divreiz tiksies ar "Barcelona".

Izmantotie resursi:
20-man squad for European Super Cup final |...

     [+] [-]

, 2016-08-08 18:32, pirms 8 gadiem
Pretēja situācija gan ir ar 20 gadus veco franču uzbrucēju Karimu Benzemā

Benzemā jaunāks paliek, prieks par to, autor.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-08 18:33, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Pretēja situācija gan ir ar 20 gadus veco franču uzbrucēju Karimu Benzemā

Benzemā jaunāks paliek, prieks par to, autor.
Paldies, izlabošu.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-08 19:37, pirms 8 gadiem
Es tur būšu.
Nevaru sagaidīt spēli.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-09 00:25, pirms 8 gadiem
Pipec,kaut vienu teikumu par Sevilju,vai pretinieks neskaitaas?