Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van Pērsijs nepagarinās līgumu ar "Arsenal"

Agris Suveizda

Van Pērsijs nepagarinās līgumu ar "Arsenal"
Robins van Pērsijs
Foto: AP/Scanpix

Londonas "Arsenal" kapteinis Robins van Pērsijs savā mājaslapā pavēstījis, ka nolēmis nepagarināt līgumu ar klubu. Nīderlandes izlases futbolists kā galveno iemeslu minēja viņa un kluba izpilddirektora Ivana Gaziža viedokļu nesakritību par to, kā "Arsenal" vajadzētu attīstīties. Joprojām gan nav zināms, vai "Arsenal" pārdos van Pērsiju vai ļaus viņam pēc gada aiziet kā brīvajam aģentam.

"Cieņas un lojalitātes pret klubu un vienošanās ar Gaziža un Vengera kungiem dēļ visu šo laiku klusēju, taču, tā kā medijos ir tik daudz spekulāciju, domāju, ka būtu tikai godīgi, ja jūs zinātu, kas šobrīd patiesībā notiek. Kā jau tika paziņots, pēc sezonas beigām tikos ar Gaziža kungu, un tikšanās laikā pārrunājām kluba stratēģiju un politiku nākotnē. Finansiālie nosacījumi vai līgums netika apspriests, jo tā ne tuvu nav mana prioritāte. Man personīgi sezona bija ļoti veiksmīga, taču mans mērķis ir iegūt trofejas un atgriezt klubā ziedu laikus.

Aiz cieņas pret Vengera kungu, spēlētājiem un faniem nevēlos iedziļināties detaļās, bet tikšanās laikā diemžēl atkal kļuva skaidrs, ka mūsu domas par "Arsenal" nākotni vairākos aspektos atšķiras. Esmu daudz par to domājis, taču esmu nolēmis nepagarināt līgumu. Jums, faniem, protams ir visas tiesības nepiekrist manam viedoklim un lēmumam, un es vienmēr cienīšu jūsu domas. Mīlu klubu un fanus, lai kas arī nenotiktu. "Arsenal" esmu pieaudzis un kļuvis par vīru. Ikviens klubā un fani šo gadu laikā mani ir allaž atbalstījuši, un gan laukumā, gan ārpus tā esmu atdevis sevi visu (un vēl vairāk). Esmu ļoti lepns par to, ka šo astoņu gadu laikā varēju būt šī fantastiskā kluba sastāvdaļa. Līdz ko Gaziža kungs atgriezīsies no savas divu nedēļu atpūtas ASV, sekos nākamās tikšanās, un es jūs informēšu, vai un kad kļūs zināms kas vairāk," savā mājaslapā rakstīja van Pērsijs. "Mums ir jārespektē Robina lēmums nepagarināt līgumu. Robinam līgumā vēl ir palicis viens gads, un esam pārliecināti, ka viņš izpildīs savas saistības ar klubu," teikts "Arsenal" atbildes paziņojumā.

Van Pērsijs aizvadītajā sezonā kļuva par Premjerlīgas labāko vārtu guvēju, un viņa 30 precīzie sitieni bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc "Arsenal" izdevās finišēt augstajā trešajā vietā. Robinam, kuram nākammēnes apritēs jau 29 gadi, "Arsenal" pievienojās 2004.gadā, kad uz Londonu pārcēlās no Roterdamas "Feyenoord". Par van Pērsiju, ar kuru līgums ir spēkā vēl uz vienu gadu, pakalpojumiem lielu interesi izrādījusi Mančestras "City", Turīnas "Juventus" un citas komandas. "Arsenal" šajā transfēru periodā priekšējo līniju papildināja ar Lukašu Podoļski un Olivjē Žirū, bet vēl galvenā trenera Arsēna Vengera rīcībā ir marokāņu uzbrucējs Maruāns Šamaks un korejietis Čujons Paks - pēdējie divi gan nav spējuši pierādīt uz viņiem liktās cerības. Tikmēr jaunu klubu atradis Slovēnijas izlases vārtsargs Samirs Handanovičs - Milānas "Inter", lai iegūtu "Udinese" vārtu vīru, šķirsies no 11 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...
Official Robin van Persie website
The Official Website of Arsenal Football Club |...

1 2 55 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-04 21:01, pirms 12 gadiem
Vot drusku tracina, kad spēlētāji sāk spriedelēt un jaukties kluba iekšējās darīšanās. Gribi iet prom - ej, tāpat agrāk vai vēlāk beigsi spēlēt futbolu. Bet klubs paliks! Vairāk izklausās ka RvP jau laicīgi sāk attaisnoties līdzjutēju priekšā.

     [+] [-]

, 2012-07-04 21:18, pirms 12 gadiem
Doilis rakstīja: HAHAHA! Nedomaju, ka arsenal palaidis vinu brivaja. Varetu pariet uz Marselu. Viniem deretu labs uzbrucejs.
Kāda Marseļa tu joko??
Lasiju ka ir 2 varienati- City vai Juventus!!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-04 21:18, pirms 12 gadiem
ļoti žēl!
Agrāk uz Arsenal devās pēc izaicinājuma, pēc tituliem, tagad pēc šīm lietām dodas prom... (līdzīgi ir ar Lpūli)...
Esmu LC atbalstītājs, bet patīk spēcīgs EPL!
Arsenal, protams, vēl aizvien būs spējīga komanda, bet grūti to iedomāties bez RvP!
Cerams, ka šogad parādīs RvP, ka spēj celt titulus (līdzšinējais papildinājums ir gana jaudīgs, bet, izskatās, ka tikai lai cīnītos, nevis celtu titulus!
Arsenal tagad 2 varianti- pārdot lielisku uzbrucēju un nopelnīt (riskējot šogad)
Vai šogad nobombīt un riskēt ar to, ka viņš vnk. pazudīs (protams, viņš var gada laikā mainīt viedokli)!
ļoti žēl, ka Arsenal un Lpūle finansiālu apsvērumu dēļ no klubiem, kas cīnās par tituliem, ir kļuvuši par klubiem, kurus spēlētāji pamet, lai cīnītos par tituliem!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 21:23, pirms 12 gadiem
Tikai ne City!!!!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2012-07-04 21:26, pirms 12 gadiem
R101 rakstīja: Kāda Marseļa tu joko??
Lasiju ka ir 2 varienati- City vai Juventus!!
Amm tā teikts, bet domājams, ka tur ir arī Madrides Real listē, ToTo,
varētu būt Milānas Inter...
Ļoti maz ticams, ka viss aprobežojas ar šiem 2 RvP!
Nezinu, kāds būs City, bet tur RvP savu degunu nevajadzētu bāzt!
Nez, kā būs ar Tevezu, gadījumā, ja netiks City no Teveza un Tevezs no City vaļā, tur uzbrucēju pietiks!
Tevezs, Aguero, Džeko, Balotelli, priekšējā līnijā spēlē teicamnieks Silva!
Kur liks RvP??
Var, protams, kādu izkonkurēt, bet vai būs viņš vai klubs ieguvējs?
Juves vai Real variants skan ticamāk!

     [+] [-]

, 2012-07-04 21:43, pirms 12 gadiem
Agrāk vai tad nebija arī Barcas redzeslokā?

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 21:54, pirms 12 gadiem
Skaisti, tagad tikai nepārmaksāt. Juve esot 8 mio piedāvājuši, skaidrs, ka par maz, bet vairāk par 20 maksāt nevajadzētu.

     [+] [-]

, 2012-07-04 22:02, pirms 12 gadiem
Skaidrs, ka tas ir PR cilvēku sacerēts teksts, lai labāk pasniegtu A faniem aiziešanas faktu. Būtība ir vienkārša- RVP grib prom no A un tur neko viņam pārmest nevar.
ABa rakstīja: Vot drusku tracina, kad spēlētāji sāk spriedelēt un jaukties kluba iekšējās darīšanās. Gribi iet prom - ej, tāpat agrāk vai vēlāk beigsi spēlēt futbolu. Bet klubs paliks! Vairāk izklausās ka RvP jau laicīgi sāk attaisnoties līdzjutēju priekšā.

     [+] [-]

, 2012-07-04 22:09, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Skaisti, tagad tikai nepārmaksāt. Juve esot 8 mio piedāvājuši, skaidrs, ka par maz, bet vairāk par 20 maksāt nevajadzētu.
Īpaši, ja var iegūt par velti!
Domājams ar Poldi un Žirū sastāvā Arsenal vairs nebūs tik neaizskarami jautājumā ar RvP!
Bet Arsenal vajag izlemt- pārdot kamēr karsts, vai izmantot gadu laukumā!
Ja šis gads būs veiksmīgs, tad var cerēt RvP paturēt, vai arī neiegūt ne grašu par viņu...
Pieņemu, ka Augustā/septembra sākumā būs skaidrs Arsenal liktenis!
Protams, ir arī Janvāra transfērs, kurā kāds ļoti ieinteresēts klubs varētu uzlikt labu naudu uz galda, bet tomēr...

  -3 [+] [-]

, 2012-07-04 22:16, pirms 12 gadiem
ja persijam gribās trofejas lai iet uz Arābiju
Man gribetos lai vins parietu uz Zenit

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 22:41, pirms 12 gadiem
Ar vienu kāju jau Juventusā! Viņa tēvs arī ļoti atbalsta pārcelšanos uz Juvi.

     [+] [-]

, 2012-07-04 22:46, pirms 12 gadiem
ZX rakstīja: Ar vienu kāju jau Juventusā! Viņa tēvs arī ļoti atbalsta pārcelšanos uz Juvi.
Juve ir vienā spēkā ar Arsu!
Vnk Itālijā tagad Haoss!
A sēriju varbūt pacels, bet ko vairāk būs grūti!

     [+] [-]

, 2012-07-04 22:58, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Vot drusku tracina, kad spēlētāji sāk spriedelēt un jaukties kluba iekšējās darīšanās. Gribi iet prom - ej, tāpat agrāk vai vēlāk beigsi spēlēt futbolu. Bet klubs paliks! Vairāk izklausās ka RvP jau laicīgi sāk attaisnoties līdzjutēju priekšā.
Amm pat ja tā...
Tas tomēr liek citiem klubiem likt lielākas summas galdā, ziņa, ka RvP tomēr ir aizsniedzams!
Var arī riskēt, un gaidīt, kad viņš būs brīvs!
Tavs viedoklis ir vienpusējs!
Katrs spēlētājs vēlas būt atcerēts!
(Arsenalā Sīmens, Anrī, Bergkamps)
Tā nav arī tikai kluba darīšana, viņš'tādā veidā dara zināmu, ka ir pieejams

     [+] [-]

, 2012-07-05 01:14, pirms 12 gadiem
Nee te bez variantiem vinnam veel uz sezonu jaapaliek,jaapaliidz jaunajiem puissiem ieskrieties...uz City gan nebuutu praata darbs paariet,buus taapat kaa ar Nasri,arsenaalaa bij zvaigzne,bet City taa arii sevi nevareeja paraadiit...City jau ir kaa Madrides Real,kas sakker visas zvaigznes,un peectam iisti vairs nezin ko dariit ar taadu zvaigzznnu sastaavu..RVP-Arsenal!!!Un starpcitu vakar pasuutiju jauno arsenaala kreklu ar RVP uzrakstu,taakaa jaapaliek ir

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 01:23, pirms 12 gadiem
kaspars777 rakstīja: Nee te bez variantiem vinnam veel uz sezonu jaapaliek,jaapaliidz jaunajiem puissiem ieskrieties...uz City gan nebuutu praata darbs paariet,buus taapat kaa ar Nasri,arsenaalaa bij zvaigzne,bet City taa arii sevi nevareeja paraadiit...City jau ir kaa Madrides Real,kas sakker visas zvaigznes,un peectam iisti vairs nezin ko dariit ar taadu zvaigzznnu sastaavu..RVP-Arsenal!!!Un starpcitu vakar pasuutiju jauno arsenaala kreklu ar RVP uzrakstu,taakaa jaapaliek ir
Varu tevi apsveikt- visticamāk būs viens no pēdējiem krekliem Arsā ar RvP!
Skumji vai ne?
Jaunajiem puišiem ieskrieties...
Žēl to tev tā paziņot, bet jauno puišu ta nav....
ir Poldi, ir Žirū, bet Fabregasu, tāpat kā RvP nespēs aizvietot ne1!

     [+] [-]

, 2012-07-05 08:38, pirms 12 gadiem
arvids1991 rakstīja: Tā nav arī tikai kluba darīšana, viņš'tādā veidā dara zināmu, ka ir pieejams
Pieejams viņš būs pēc gada, kad beigsies līgums. Bet līdz tam brīdim, visi pieejamie ceļi ved caur kluba kabinetiem! Turklāt mūsdienās arī bez šādiem publiskiem paziņojumiem visi ieinteresētie tāpat informāciju iegūst ātrāk par līdzjutējiem. Vienkārši nesaprotu, kapēc futbolisti pēdējā laikā ir pārāk bieži sākuši jaukties klubu iekšējās lietās. Kaut kā neesmu dzirdējis, ka kāda kluba prezidents pēkšņi nāktu uz komandas treniņu un sāktu mācīt spēlētājiem, ar kuru kāju jāsper pa bumbu!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 08:48, pirms 12 gadiem
Drīzāk jau "City", bet labāk jau izskatītos "Juventus" formā. Kontes vietā apdomātu, vai RvP variants nebūtu riskants. Bet man jau patīk "Juventus" politika, savācot zvaigznes BEZ MAKSAS Kurš gan nevēlētos uzspēlēt tik leģendārā klubā kā "Juventus"?

van Persiju nosodīt grūti, jo čalis vismaz pasaka kā ir, nevis velk līdz pēdējam. Tagad vismaz fani zina ar ko jārēķinās. Viss godīgi.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-05 09:03, pirms 12 gadiem
Arsenal jau izplatījuši oficiālu paziņojumu, ka RvP paliks klubā līdz līguma beigām. Tas gan visdrīzāk nozīmē, ka nepārdos pa lēto.

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:08, pirms 12 gadiem
Kādēļ, lai viņš domātu par "jaunajiem puišiem" un kuri tad ir tie "jaunie puiši"?
Nasri City spēlēja vairāk nekā iepriekšējā sezonā par Arsenal, ja netici, saskaiti minūtes. Sezonas otrajā pusē viņš bija viens no komandas līderiem, tas, ka viņš neapliecināja sevi City ir mīts.
Ko nozīmē nezin ko darīt ar zvaigznēm? EPL tituls nozīmē, ka zina ko darīt (tāpat kā Real gadījumā La Liga).
Žēl par tavu kreklu, šādos gadījumos (kad spēlētājs aiziet no kluba) naudu neatgriež
kaspars777 rakstīja: Nee te bez variantiem vinnam veel uz sezonu jaapaliek,jaapaliidz jaunajiem puissiem ieskrieties...uz City gan nebuutu praata darbs paariet,buus taapat kaa ar Nasri,arsenaalaa bij zvaigzne,bet City taa arii sevi nevareeja paraadiit...City jau ir kaa Madrides Real,kas sakker visas zvaigznes,un peectam iisti vairs nezin ko dariit ar taadu zvaigzznnu sastaavu..RVP-Arsenal!!!Un starpcitu vakar pasuutiju jauno arsenaala kreklu ar RVP uzrakstu,taakaa jaapaliek ir

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:13, pirms 12 gadiem
Es teiktu, šobrīd:
City 35% (labs līgums, EPL čempioni, nav jāmaina līga)
Juve 25% (Arsenal negribēs tirgot konkurentiem, A sērijas čempioni)
Real 20% (Arsenal negribēs tirgot konkurentiem, labs līgums, Mourinjo,
zvaigžņots klubs)
Barsa 10% (Barsa ir Barsa)
Hose Girtinho rakstīja: Drīzāk jau "City", bet labāk jau izskatītos "Juventus" formā. Kontes vietā apdomātu, vai RvP variants nebūtu riskants. Bet man jau patīk "Juventus" politika, savācot zvaigznes BEZ MAKSAS Kurš gan nevēlētos uzspēlēt tik leģendārā klubā kā "Juventus"?

van Persiju nosodīt grūti, jo čalis vismaz pasaka kā ir, nevis velk līdz pēdējam. Tagad vismaz fani zina ar ko jārēķinās. Viss godīgi.

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:17, pirms 12 gadiem
Jā, tieši to tas nozīmē. Līdzīgi paziņojumi pagājušā gadā bija par Fabregasu un Nasri. Turklāt pēc šāda paziņojuma izplatīšanas diez vai Arsenal gribēs viņu paturēt komandā, tas bojātu mikroklimatu.
ABa rakstīja: Arsenal jau izplatījuši oficiālu paziņojumu, ka RvP paliks klubā līdz līguma beigām. Tas gan visdrīzāk nozīmē, ka nepārdos pa lēto.

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:23, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Pieejams viņš būs pēc gada, kad beigsies līgums. Bet līdz tam brīdim, visi pieejamie ceļi ved caur kluba kabinetiem! Turklāt mūsdienās arī bez šādiem publiskiem paziņojumiem visi ieinteresētie tāpat informāciju iegūst ātrāk par līdzjutējiem. Vienkārši nesaprotu, kapēc futbolisti pēdējā laikā ir pārāk bieži sākuši jaukties klubu iekšējās lietās. Kaut kā neesmu dzirdējis, ka kāda kluba prezidents pēkšņi nāktu uz komandas treniņu un sāktu mācīt spēlētājiem, ar kuru kāju jāsper pa bumbu!
viena atbilde,interneta sociālie tīkli,spēlētājs tak ar vēlās kaut kā ietekmēt savu situāciju,nevis paļauties tikai uz to kā izlems gudrie,kā nekā futbolā nav piemēram kā NBA,kad spēlētājs neko nevar iebilst pret maiņu uz citu klubu,aizmainīja,brauc,gluži kā vergu laikos

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:26, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Es teiktu, šobrīd:
City 35% (labs līgums, EPL čempioni, nav jāmaina līga)
Juve 25% (Arsenal negribēs tirgot konkurentiem, A sērijas čempioni)
Real 20% (Arsenal negribēs tirgot konkurentiem, labs līgums, Mourinjo,
zvaigžņots klubs)
Barsa 10% (Barsa ir Barsa)
Barcā ir Rossels,kas netērēsies,40milj ir transfēru suma uz sezonu,15 jau atdoti par Albu,plus vēl vajag centra aizsargu(ja kas pēdējā informācija ka mērķē uz Vermalenu no Arsenal)

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:29, pirms 12 gadiem
arvids1991 rakstīja: ļoti žēl!
Agrāk uz Arsenal devās pēc izaicinājuma, pēc tituliem, tagad pēc šīm lietām dodas prom... (līdzīgi ir ar Lpūli)...
Esmu LC atbalstītājs, bet patīk spēcīgs EPL!
Arsenal, protams, vēl aizvien būs spējīga komanda, bet grūti to iedomāties bez RvP!
Cerams, ka šogad parādīs RvP, ka spēj celt titulus (līdzšinējais papildinājums ir gana jaudīgs, bet, izskatās, ka tikai lai cīnītos, nevis celtu titulus!
Arsenal tagad 2 varianti- pārdot lielisku uzbrucēju un nopelnīt (riskējot šogad)
Vai šogad nobombīt un riskēt ar to, ka viņš vnk. pazudīs (protams, viņš var gada laikā mainīt viedokli)!
ļoti žēl, ka Arsenal un Lpūle finansiālu apsvērumu dēļ no klubiem, kas cīnās par tituliem, ir kļuvuši par klubiem, kurus spēlētāji pamet, lai cīnītos par tituliem!
RVP variants manuprāt ir tāds pats kā savulaik ar Henry,ar likās,ka nebūs ko likt vietā,bet atradās,nav ko celt brēku

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:39, pirms 12 gadiem
Ja būtu gribējis palikt, sen jau būtu parakstījis līgumu.
Pārējais viss jau kā būs, būs.

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:42, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Es teiktu, šobrīd:
City 35% (labs līgums, EPL čempioni, nav jāmaina līga)
Juve 25% (Arsenal negribēs tirgot konkurentiem, A sērijas čempioni)
Real 20% (Arsenal negribēs tirgot konkurentiem, labs līgums, Mourinjo,
zvaigžņots klubs)
Barsa 10% (Barsa ir Barsa)
Real un Barcai smailes uzbrucēju nevajag. Man šķiet, PSG arī vēl var sarosīties.

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:44, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: RVP variants manuprāt ir tāds pats kā savulaik ar Henry,ar likās,ka nebūs ko likt vietā,bet atradās,nav ko celt brēku
1īgi tāda nepārtraukti lejupejoša tendence aizstāt līderus ar individuāli vājākiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:50, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: 1īgi tāda nepārtraukti lejupejoša tendence aizstāt līderus ar individuāli vājākiem spēlētājiem.
nu nezinu par to individuāli vājāku spēlētāju,bet Robins šosezon ja ne pārspēja vai atkārtoja,tad vismaz bija ļoti tuvu visiem Henry rekordiem un nevar salīdzināt ar kādiem spēlētājiem kopā viņš to izdarīja(Viera, Berkamps,Ljunbergs,Pires tomēr kvalitātes ziņā nav salīdzināmi ar tagadējo)

     [+] [-]

, 2012-07-05 10:54, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Real un Barcai smailes uzbrucēju nevajag. Man šķiet, PSG arī vēl var sarosīties.
par Barcu,tad,ja ar vēlme bijusi,tad to manuprāt noraka Euro,kas parādīja,ka Persijs nav tik bīstams malās,kas tiek prasīts Barcā,tas pats Vilja spēlē pa malu,bet centrs tiek atstāts Messi,Xavi un Iniestas reidiem, tas ar viens no galvenajiem iemesliem kāpēc neiedzīvojās Ibra

     [+] [-]

, 2012-07-05 11:04, pirms 12 gadiem
Van Persie at Arsenal
2004-05: 41 games, 10 goals
2005-06: 38 games, 11 goals
2006-07: 31 games, 13 goals
2007-08: 23 games, 9 goals
2008-09: 44 games, 20 goals
2009-10: 20 games, 10 goals
2010-11: 33 games, 22 goals
2011-12: 48 games, 37 goals

     [+] [-]

, 2012-07-05 11:17, pirms 12 gadiem
Presē parādījās spekulācijas par Barus un Real. Abiem klubiem, man liekas uzbrucējs, nenāktu par ļaunu. Real jau kādu laiku it kā gribot samainīt Higuaine. Barsai bez Villjas īsti nav spices uzbrucēja.
PSG jā varētu, bet viņi jau paņēma Laveci, kas gan neizslēdz iespēju nopirkt Robinu.
march_2k rakstīja: Real un Barcai smailes uzbrucēju nevajag. Man šķiet, PSG arī vēl var sarosīties.

     [+] [-]

, 2012-07-05 11:31, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Presē parādījās spekulācijas par Barus un Real. Abiem klubiem, man liekas uzbrucējs, nenāktu par ļaunu. Real jau kādu laiku it kā gribot samainīt Higuaine. Barsai bez Villjas īsti nav spices uzbrucēja.
PSG jā varētu, bet viņi jau paņēma Laveci, kas gan neizslēdz iespēju nopirkt Robinu.
salīdzini spēles,kad Vilja spēlē Barca sastāvā un kad Spānijas izlasē, Barca spēlē bez izteikta smailes uzbrucēja

     [+] [-]

, 2012-07-05 11:32, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: par Barcu,tad,ja ar vēlme bijusi,tad to manuprāt noraka Euro,kas parādīja,ka Persijs nav tik bīstams malās,kas tiek prasīts Barcā,tas pats Vilja spēlē pa malu,bet centrs tiek atstāts Messi,Xavi un Iniestas reidiem, tas ar viens no galvenajiem iemesliem kāpēc neiedzīvojās Ibra
Robinu pēc Euro nav ko vērtēt, jo tur pilnībā nestrādāja komandas mehānisms.
1 2 55 komentāri