Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" no problēmu māktās "Malaga" iegādājas Kasorlu

Agris Suveizda

"Arsenal" no problēmu māktās "Malaga" iegādājas Kasorlu
Divkārtējais Eiropas čempions Santi Kasorla (vidū)
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Londonas "Arsenal" savā mājaslapā oficiāli paziņojis par Spānijas izlases pussarga Santi Kasorlas iegādi. Pārejas maksa netiek izpausta, bet tā tiek lēsta 17 miljonu sterliņu mārciņu jeb aptuveni 21 miljona eiro apmērā. Netiek izpausts arī noslēgtā līguma termiņš.

""Arsenal" ir priecīgs paziņot, ka Spānijas izlases spēlētājs Santi Kasorla ir pievienojies klubam un noslēdzis ilgtermiņa līgumu," teikts kluba mājaslapā. "Santi Kasorla mums ir lielisks ieguvums. Viņš ir ar lielu pieredzi gan klubā, gan izlašu līmenī, un viņš komandai pievienos ievērojamu vērtību. Kasorla ir daudzpusīgs uzbrūkošais pussargs, kurš ērti var darboties abās laukuma malās, kā arī centrā," teica "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers.

"Esmu tik priecīgs pievienoties "Arsenal". Tas ir klubs ar lieliskiem spēlētājiem, ar fantastisku stadionu un lielisku atbalstu. Klubā ir viens no labākajiem treneriem pasaulē, un komandas stils ir atzīts un apbrīnots visā pasaulē. Esmu tik ļoti sajūsmināts par pievienošanos vienai no lieliskākajām komandām Eiropā un arī Premjerlīgā. Darīšu visu, kas manos spēkos, lai palīdzētu "Arsenal" cīnīties par tituliem un darītu atbalstītājus laimīgus," sacīja pats Kasorla.

Astūrijā dzimušais futbolists, kuram decembrī apritēs 28 gadi, profesionālo karjeru sāka "Villarreal" rindās, 2006.gadā pārejot uz "Recreativo Huelva". Pēc sezonas gan "Villarreal" izmantoja līgumā atrunāto iespēju par 1,2 miljoniem eiro atgūt Kasorlu savā īpašumā. Pirms gada Kasorla pievienojās ambiciozajam "Malaga" projektam, kļūstot par nozīmīgāko pirkumu jauno īpašnieku ērā - Kasorla Andalūzijas klubam izmaksāja 21 miljonu eiro. Kasorla aizvadītajā sezonā bija viens no "Malaga" līderiem, palīdzot tai kvalificēties UEFA Čempionu līgai un tiekot uzskatītam par, iespējams, labāko "La Liga" vietējo spēlētāju ārpus abiem grandiem Madrides "Real" un "Barcelona".

Šajā starpsezonā "Malaga" gan ir lielas finansiālās problēmas - klubam ir publiski nezināma lieluma parāds, neesot pilnībā izmaksātas algas, turklāt "Malaga" vairākiem klubiem ir parādā par spēlētāju iegādi (tāpat īpašnieks Ahmeds Al Tani esot palicis parādā divus miljonus par kluba iegādi). Kasorla kļuvis par otro spēlētāju, kas problēmu dēļ pametis klubu - pirms dažām dienām uzbrukuma līderis Salomons Rondons par deviņiem miljoniem eiro tika pārdots Kazaņas "Rubin". Ar došanos prom no Malagas tiek saistīts arī galvenais treneris Manuels Pelegrini un vēl virkne spēlētāju - Isko, Žeremijs Tulalāns, Načo Monreals un citi. Kasorla kļuvis par trešo "Arsenal" pastiprinājumu šajā starpsezonā - vēl iegūti arī Lukašs Podoļskis un Olivjē Žirū, tāpat "Arsenal" cer ar īres tiesībām iegūt Turcijas izlases un "Real' pussargu Nuri Šahinu.

Izmantotie resursi:
Purple Reign Away Kit Launch Party Feat Rizzle...

1 2 56 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-08-07 13:19, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Kasorlam lkm tituli neinteresē
6. vieta

     [+] [-]

, 2012-08-07 13:20, pirms 12 gadiem
Baigi jau vilkās transfērs, bet labs nāk ar gaidīšanu

  -1 [+] [-]

, 2012-08-07 13:27, pirms 12 gadiem
Būuus labais ar Arsenalu šogad. Vēl Sahinu no Reala un tad jau pussargi tā neko sev izskatās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-08-07 13:34, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: FA kauss un ČL kauss
kamēr Arsenāla jau kuro gadu dzīvo pec trofejām
Katru gadu ar kausiem tāds randoms arī nenoplauks.
Mļin, jūs pirms 2 gadiem pēc līgas titulu kopskaita apsteidzāt mighty Sheffield Wednesday. Happy catching up

  +2 [+] [-]

, 2012-08-07 13:45, pirms 12 gadiem
ilgi gan bija jāgaida oficiālais paziņojums, tagad jācer uz Sahina darījumu, ja tas izdosies un Van Persijs arī paliks vismaz uz šo sezonu, tad pēc manām domām Arsenal pēc spēka atpaliks tikai no Man City. Vēl gan vajadzētu iegādāties kādu pieredzējušu rezerves vārtsargu un rezerves RB

     [+] [-]

, 2012-08-07 13:53, pirms 12 gadiem
GoonerLV rakstīja: ilgi gan bija jāgaida oficiālais paziņojums, tagad jācer uz Sahina darījumu, ja tas izdosies un Van Persijs arī paliks vismaz uz šo sezonu, tad pēc manām domām Arsenal pēc spēka atpaliks tikai no Man City. Vēl gan vajadzētu iegādāties kādu pieredzējušu rezerves vārtsargu un rezerves RB
Nu taisni jau gribēju par šito prasīt. Cik saprotu runa šobrīd ir par Sahina gada īri un bez garantijām viņu pēc tam izpirkt!!! Tev kā Arsenal līdzjutējam tas šķiet pieņemami?

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 14:03, pirms 12 gadiem
Bet Arsenal patiešām šovasar ir iespaidīgi pastiprinājuši sastāvu. Turklāt atšķirībā no pēdējiem gadiem, iegādājušies spēlētājus kuri jau šobrīd ir gatavi taisīt rezultātu, nevis ar skatienu perspektīvā! Vel tik atlicis noskaidrot kas notiks ar RvP.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-07 14:12, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Nu taisni jau gribēju par šito prasīt. Cik saprotu runa šobrīd ir par Sahina gada īri un bez garantijām viņu pēc tam izpirkt!!! Tev kā Arsenal līdzjutējam tas šķiet pieņemami?
es jau protams vēlos, lai beigās tiktu iekļauta garantija viņu nopirkt, cik zinu tas arī pagaidām ir iemesls kāpēc darījums vēl nav noticis - jo Real grib tikai gada īri, bet man nekas nebūtu pretī iegūt Sahinu arī bez tās garantijas, tomēr pirms gada bija Bundeslīgas labākais spēlētājs un var spēlēt arī kā LB

     [+] [-]

, 2012-08-07 14:19, pirms 12 gadiem
GoonerLV rakstīja: es jau protams vēlos, lai beigās tiktu iekļauta garantija viņu nopirkt, cik zinu tas arī pagaidām ir iemesls kāpēc darījums vēl nav noticis - jo Real grib tikai gada īri, bet man nekas nebūtu pretī iegūt Sahinu arī bez tās garantijas, tomēr pirms gada bija Bundeslīgas labākais spēlētājs un var spēlēt arī kā LB
Nu par to jau tieši ir runa. Parasti tādi lieli klubi, kāds bez šaubām ir arī Arsenal, nenodarbojas ar svešu spēlētāju uztrenēšanu Par Sahina kvalitāti jau šaubu nav, tikai īre patiešām manuprāt izskatīsies galīgi jocīgi no Arsenal puses.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 14:28, pirms 12 gadiem
lielisks transfeers Vengeram. Kasorla ir liidziiga lidojuma putns kaa Silva un Mata. ja RVP neaizmuks un Songu FCB nepaarvilinaas, var beidzot sanaakt labs gads.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-07 14:31, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Nu par to jau tieši ir runa. Parasti tādi lieli klubi, kāds bez šaubām ir arī Arsenal, nenodarbojas ar svešu spēlētāju uztrenēšanu Par Sahina kvalitāti jau šaubu nav, tikai īre patiešām manuprāt izskatīsies galīgi jocīgi no Arsenal puses.
Plika gada īre ir kaut kāds kreisais variants, sanāk Ars uzkačā Real spēlētāja sportisko formu un reputāciju un beigās pat īsti iegādāties nevar.

     [+] [-]

, 2012-08-07 14:34, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Plika gada īre ir kaut kāds kreisais variants, sanāk Ars uzkačā Real spēlētāja sportisko formu un reputāciju un beigās pat īsti iegādāties nevar.
Tieši tā! Galīgi neticās, ka uz tādiem noteikumiem Vengers ņems pie sevis spēlētāju, kaut tas arī ir Šahins. Bet cik var noprast no preses, tā īsti prom no Real arī šis negrib iet.

     [+] [-]

, 2012-08-07 14:38, pirms 12 gadiem
GoonerLV rakstīja: es jau protams vēlos, lai beigās tiktu iekļauta garantija viņu nopirkt, cik zinu tas arī pagaidām ir iemesls kāpēc darījums vēl nav noticis - jo Real grib tikai gada īri, bet man nekas nebūtu pretī iegūt Sahinu arī bez tās garantijas, tomēr pirms gada bija Bundeslīgas labākais spēlētājs un var spēlēt arī kā LB
Atrunas par to, ka Šahins varot spēlēt Real kā LB, ir Karankas mēnessērdzība vai saulesdūriens, Dortmundē viņš savu mūžu nav tur spēlējis un viņš ir pārāk labs deep-lying playmaker, lai viņu liktu kā malējo aizsargu, tā ir pilnīgākā izšķērdība.
Tas Karankas aizbildinājums ir vēl nenopietnāks, ja ņem vērā, ka Marselu Real ir neapstrīdams pamats LB un vēl viņi par Koentrau iegādi ir labu naudu iztērējuši. Cik tad lielas izredzes paliek Šahinam, praktiski nekādas.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-07 14:45, pirms 12 gadiem
555 rakstīja: lielisks transfeers Vengeram. Kasorla ir liidziiga lidojuma putns kaa Silva un Mata. ja RVP neaizmuks un Songu FCB nepaarvilinaas, var beidzot sanaakt labs gads.
Ar piebildi, ka Santi tika līdz spēlēšanai izlasē, kamēr Mata ar saviem padsmit goliem un padsmit piespēlēm palika uz soliņa. Ļoti gaidīju šito transfēru.
Dīvaini, nedomāju, ka Barcai Songs tik ļoti būtu vajadzīgs. Ja nu vienīgi plāno vienu no 3 (Masch, Busketss vai Songs, ja viņu tomēr savāc) neatgriezeniski konvertēt par centra aizsargu. Bet tur jau es saprotu jūs Bartru promoutēsiet.

     [+] [-]

, 2012-08-07 15:28, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Tieši tā! Galīgi neticās, ka uz tādiem noteikumiem Vengers ņems pie sevis spēlētāju, kaut tas arī ir Šahins. Bet cik var noprast no preses, tā īsti prom no Real arī šis negrib iet.
Atliek jau tikai gaidīt, ko pats Sahins izlems un kā klubi vienosies, jo Mourinju ir pateicis, ka viņš neturēs viņu ciet.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-07 15:34, pirms 12 gadiem
Nu vispar jau Mata finalaa arii uzspeeleeja un pat golu aiz Torresa zheelastiibas iebakstiija.Kas attiecas uz Sahin iiri: Reaalajaa dziivee futbols ir drusku citaadaaks nekaa FIFA12 uz PS3 - speeleetaajus iiree un iziiree citu iemeslu deelj nevis tikai lai "uzkachaatu sportisko formu un reputaaciju"... Domaaju, ka Sahin reaali pastiprinaatu Arsenal videejo liiniju, paareejais ir mazsvariigii....
march_2k rakstīja: Ar piebildi, ka Santi tika līdz spēlēšanai izlasē, kamēr Mata ar saviem padsmit goliem un padsmit piespēlēm palika uz soliņa. Ļoti gaidīju šito transfēru.
Dīvaini, nedomāju, ka Barcai Songs tik ļoti būtu vajadzīgs. Ja nu vienīgi plāno vienu no 3 (Masch, Busketss vai Songs, ja viņu tomēr savāc) neatgriezeniski konvertēt par centra aizsargu. Bet tur jau es saprotu jūs Bartru promoutēsiet.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 15:52, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Ar piebildi, ka Santi tika līdz spēlēšanai izlasē, kamēr Mata ar saviem padsmit goliem un padsmit piespēlēm palika uz soliņa. Ļoti gaidīju šito transfēru.
Dīvaini, nedomāju, ka Barcai Songs tik ļoti būtu vajadzīgs. Ja nu vienīgi plāno vienu no 3 (Masch, Busketss vai Songs, ja viņu tomēr savāc) neatgriezeniski konvertēt par centra aizsargu. Bet tur jau es saprotu jūs Bartru promoutēsiet.
Kasorla ljoti daudzpusiigs - vinjam ir arii lieliski standarti. jebkuraa citaa izlasee buutu liideris, bet nerazha, ka spaanjiem shajaa paaudzee sadzimushi gjeeniji.
Songu domaa Keitas vietaa - Maskerano tiek uztverts kaa CA bez variantiem.

     [+] [-]

, 2012-08-07 15:54, pirms 12 gadiem
par sahinu - pret speeleetaaja gribu arii neko nevar izdariit (ja vien shis speeleetaajs nav Modrichs gygygy) - ja gribees, paliks. iire ar izpirkuma tiesiibaam arii buutu sakariigs variants.

     [+] [-]

, 2012-08-07 16:09, pirms 12 gadiem
FinnHarp rakstīja: Nu vispar jau Mata finalaa arii uzspeeleeja un pat golu aiz Torresa zheelastiibas iebakstiija.Kas attiecas uz Sahin iiri: Reaalajaa dziivee futbols ir drusku citaadaaks nekaa FIFA12 uz PS3 - speeleetaajus iiree un iziiree citu iemeslu deelj nevis tikai lai "uzkachaatu sportisko formu un reputaaciju"... Domaaju, ka Sahin reaali pastiprinaatu Arsenal videejo liiniju, paareejais ir mazsvariigii....
Vot pastāsti man kaut vienu piemēru no savas reālās dzīves, kad kāds no lielajiem klubiem paņem spēlētāju uz īri, ja līgumā nav atrunātas izpirkuma tiesības pēc īres beigām! Top klubi spēlētājus iegādājas ar skatu nākotnē, nevis lai uz vienu sezonu pastiprinātu kādu savu pozīciju un pēc tam atdotu spēlētāju atpakaļ jau daudz augstākā kvalitātē. Nedomāju ka Vengers nolaidīsies tik zemu, lai vienu sezonu patrenētu Real spēlētāju.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-07 16:13, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Vot pastāsti man kaut vienu piemēru no savas reālās dzīves, kad kāds no lielajiem klubiem paņem spēlētāju uz īri, ja līgumā nav atrunātas izpirkuma tiesības pēc īres beigām! Top klubi spēlētājus iegādājas ar skatu nākotnē, nevis lai uz vienu sezonu pastiprinātu kādu savu pozīciju un pēc tam atdotu spēlētāju atpakaļ jau daudz augstākā kvalitātē. Nedomāju ka Vengers nolaidīsies tik zemu, lai vienu sezonu patrenētu Real spēlētāju.
vai tad tā nebija ar Benajūnu iepriekšējā sezonā, kad Arsenal viņu īrēja?

     [+] [-]

, 2012-08-07 16:15, pirms 12 gadiem
FinnHarp rakstīja: Nu vispar jau Mata finalaa arii uzspeeleeja un pat golu aiz Torresa zheelastiibas iebakstiija.Kas attiecas uz Sahin iiri: Reaalajaa dziivee futbols ir drusku citaadaaks nekaa FIFA12 uz PS3 - speeleetaajus iiree un iziiree citu iemeslu deelj nevis tikai lai "uzkachaatu sportisko formu un reputaaciju"... Domaaju, ka Sahin reaali pastiprinaatu Arsenal videejo liiniju, paareejais ir mazsvariigii....
Par Matu kļūdījos, patiešām.
Bet kas īrēšanā/izīrēšanā reālajā dzīvē būtu citādāk? Ja skatās no Real viedokļa, un ja viņš nav Mourinju plānos, tad izīrējot Šahinu, Real vislielākais labums un vispārliecinošākais arguments par labu izīrēšanai ir tieši spēlētāja "sportiskās formas un reputācijas uzkačāšana", ko viņš nedabūtu, sēžot uz Real soliņa.
No pretējās puses, protams, Arsenal viņš vidējā līnijā noderētu.

     [+] [-]

, 2012-08-07 16:17, pirms 12 gadiem
esprets rakstīja: vai tad tā nebija ar Benajūnu iepriekšējā sezonā, kad Arsenal viņu īrēja?
Iegādes opcija bija, bet to neizmantoja

     [+] [-]

, 2012-08-07 17:27, pirms 12 gadiem
Pēc šī transfēra domāju, ka Arsenal jau rēķinās, ka RVP ies prom, nez vai pēkšņi Arsenal vadība būs mainījusi politiku un atļausies tik daudz tērēt.

Kā Arsenal iet pirmsezonas pārbaudēs? Pēc 0:2 no City Ķīnā izskatījās galīgi švaki.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-07 17:48, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Pēc šī transfēra domāju, ka Arsenal jau rēķinās, ka RVP ies prom, nez vai pēkšņi Arsenal vadība būs mainījusi politiku un atļausies tik daudz tērēt.

Kā Arsenal iet pirmsezonas pārbaudēs? Pēc 0:2 no City Ķīnā izskatījās galīgi švaki.
Arsenal par trim izlašu spēlētājiem izdevusi ap £36 miljoniem, tas tev (pie tam City fanam) skaitās daudz? Turklāt tiek tērēta pašu nopelnītā nauda, jo ap £28 miljoniem tika iekasēts no nekustamo īpašumu darījumiem.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-07 17:53, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Pēc šī transfēra domāju, ka Arsenal jau rēķinās, ka RVP ies prom, nez vai pēkšņi Arsenal vadība būs mainījusi politiku un atļausies tik daudz tērēt.

Kā Arsenal iet pirmsezonas pārbaudēs? Pēc 0:2 no City Ķīnā izskatījās galīgi švaki.
Bet uz kurieni? Pagaidām izskatās, ka var arī nebūt, kas viņu ņem ar viņa algas prasībām. Un nesaki, ka City jebkādu summu atskaitīs - vai tad citādi jau nebūtu vienojušies? Redzi, ka arī Ades scenārijs pagaidām velk uz to, ko es jau pirms kāda mēneša vai vairāk aprakstīju, ka viņš vienkārši atsēž līguma atlikušo daļu.
Es tā saprotu, ka pēc spēles kvalitātes nemaz tik švaki nebija, un diez vai pārbaudes spēles Āzijā ar ne pārāk optimālu sastāvu būs īpaši drošs orientieris par spēku samēru, kāds būs brīdī, kad sāksies sezona.

     [+] [-]

, 2012-08-07 17:54, pirms 12 gadiem
Es saku, ka tas ir daudz priekš Arsenal, ņemot vērā cik viņi tērējuši/ieņēmuši par spēlētājiem iepriekšējās sezonās.
GoonerLV rakstīja: Arsenal par trim izlašu spēlētājiem izdevusi ap £36 miljoniem, tas tev (pie tam City fanam) skaitās daudz? Turklāt tiek tērēta pašu nopelnītā nauda, jo ap £28 miljoniem tika iekasēts no nekustamo īpašumu darījumiem.

     [+] [-]

, 2012-08-07 17:58, pirms 12 gadiem
Cik saprotu Juve jau esot vienojusies ar pašu RVP atliek tikai ar pašu Arsenal vienoties. Arī MU esot gatavi maksāt. City izskatās, ka atvadījušies no šīs ieceres, vakar Mančīnī pateica, ka RVP visdrīzāk nenāks uz City.Adi gan jau pēdējā brīdī vismaz kādam izīrēs, ja viņš neatkāpsies no tās 5,5, mio prasības un nepāries beidzot uz Spurs, es nedomāju, ka viņš ir gatavs gadu sēdēt tribīnēs.
Pēc spēles bija diezgan sūdīgi, tāpēc arī prasīju. Bet nu skaidrs, tur nebija optimālais sastāvs un vēl agrs, redzēs kā būs šonedēļ (man liekas svētdien ar Ķelni)
march_2k rakstīja: Bet uz kurieni? Pagaidām izskatās, ka var arī nebūt, kas viņu ņem ar viņa algas prasībām. Un nesaki, ka City jebkādu summu atskaitīs - vai tad citādi jau nebūtu vienojušies? Redzi, ka arī Ades scenārijs pagaidām velk uz to, ko es jau pirms kāda mēneša vai vairāk aprakstīju, ka viņš vienkārši atsēž līguma atlikušo daļu.
Es tā saprotu, ka pēc spēles kvalitātes nemaz tik švaki nebija, un diez vai pārbaudes spēles Āzijā ar ne pārāk optimālu sastāvu būs īpaši drošs orientieris par spēku samēru, kāds būs brīdī, kad sāksies sezona.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-07 18:40, pirms 12 gadiem
RvP aizbrauca ar komandu uz Vāciju. Tas protams vel neko daudz neizskaidro, bet nu liek aizdomāties, ka varbūt tomēr paliks. Juvē tagad neskaidrība ar treneri un it kā tas baigi nobremzējis RvP darījumu. Konte pat esot gatavs rakstīt atlūgumu, ja viņam iedos 10 mēnešu diskvalifikāciju. Un es joprojām nespēju saprast, priekš kam United vajadzīgs RvP. Lai jau vien paliek kapteinis Arsenālā

     [+] [-]

, 2012-08-07 20:15, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Cik saprotu Juve jau esot vienojusies ar pašu RVP atliek tikai ar pašu Arsenal vienoties. Arī MU esot gatavi maksāt. City izskatās, ka atvadījušies no šīs ieceres, vakar Mančīnī pateica, ka RVP visdrīzāk nenāks uz City.Adi gan jau pēdējā brīdī vismaz kādam izīrēs, ja viņš neatkāpsies no tās 5,5, mio prasības un nepāries beidzot uz Spurs, es nedomāju, ka viņš ir gatavs gadu sēdēt tribīnēs.
Pēc spēles bija diezgan sūdīgi, tāpēc arī prasīju. Bet nu skaidrs, tur nebija optimālais sastāvs un vēl agrs, redzēs kā būs šonedēļ (man liekas svētdien ar Ķelni)
Es gan lasīju, ka visi 3 raustās, Juve būtu gatava maksāt prasīto algu, bet uztraucas, ka pats spēlētājs varētu noraidīt kluba piedāvājumu, tāpēc pievēršas Suaresam, City ieņem nogaidošas pozīcijas, acīmredzot uzbrucēju pārprodukcijas dēļ, bet United primārais mērķis, pēc visa spriežot, ir Lukass Mura, kura saimnieki arī taisās noplēst krietnu summiņu. Turklāt gan City, gan United diezgan "atvēsina" Robina prasītais cipars.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-08 00:53, pirms 12 gadiem
ja par Sahinu,tad cik es esu dzirdējis,tad viņa pārejā(īrē) problēmas nesagādā ne Real ne Arsenal nostāja,bet gan pats Sahins,kas par sevi ir pārliecināts un netaisās nekur iet prom,bet izkarot savu vietu Real sastāvā,kas manuprāt ir pareizais solis

     [+] [-]

, 2012-08-08 01:00, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Ar piebildi, ka Santi tika līdz spēlēšanai izlasē, kamēr Mata ar saviem padsmit goliem un padsmit piespēlēm palika uz soliņa. Ļoti gaidīju šito transfēru.
Dīvaini, nedomāju, ka Barcai Songs tik ļoti būtu vajadzīgs. Ja nu vienīgi plāno vienu no 3 (Masch, Busketss vai Songs, ja viņu tomēr savāc) neatgriezeniski konvertēt par centra aizsargu. Bet tur jau es saprotu jūs Bartru promoutēsiet.
lieta ir tāda,ka cik izskatās Barca taupa naudu,lai nopirktu ziemā vai pēc gada Neimāru,tāpēc tagad īpaši netērējas,bet pirms sezonas sākuma vajag centra aizsargu,kas var vajadzības gadījumā spēlēt arī balstā, Martinez naudas taupīšanas dēļ laikam nespīd,ja par saprātīgu naudu dabūs Ageru no Liverpool,tad Mash būs kopā ar Busketu balsta pāris,kas viens otru mainīs,ja nē,tad Mash paliek aizsardzības centrā un vidū mēģina dabūt Songu,jo visu sezonu ar vienu Busketu neizvilksi,Barta un Fontas ir rezerves variants,ja neviens no transfēriem nenotiek

     [+] [-]

, 2012-08-08 01:06, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Atrunas par to, ka Šahins varot spēlēt Real kā LB, ir Karankas mēnessērdzība vai saulesdūriens, Dortmundē viņš savu mūžu nav tur spēlējis un viņš ir pārāk labs deep-lying playmaker, lai viņu liktu kā malējo aizsargu, tā ir pilnīgākā izšķērdība.
Tas Karankas aizbildinājums ir vēl nenopietnāks, ja ņem vērā, ka Marselu Real ir neapstrīdams pamats LB un vēl viņi par Koentrau iegādi ir labu naudu iztērējuši. Cik tad lielas izredzes paliek Šahinam, praktiski nekādas.
ja kas,tad par to aizsardzību iekš Real īpaš stāsts,jo jau kādu laiku parādās runas,ka tas pats 30milj vērtais Kontrao neesot iejuties iekš Real,esot nelaimīgs un prasoties prom,nenovēlētu neko tādu nevienam Real fanam,jo ja kaut kas tāds notiktu vismaz censtos būt pieklājīgs, bet neko jauku par Real neuzrakstītu,nezinu par pārējiem

  -1 [+] [-]

, 2012-08-08 01:10, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Vot pastāsti man kaut vienu piemēru no savas reālās dzīves, kad kāds no lielajiem klubiem paņem spēlētāju uz īri, ja līgumā nav atrunātas izpirkuma tiesības pēc īres beigām! Top klubi spēlētājus iegādājas ar skatu nākotnē, nevis lai uz vienu sezonu pastiprinātu kādu savu pozīciju un pēc tam atdotu spēlētāju atpakaļ jau daudz augstākā kvalitātē. Nedomāju ka Vengers nolaidīsies tik zemu, lai vienu sezonu patrenētu Real spēlētāju.
ja jau sāc runāt tik lielos apmēros,tad pastāsti kad lielie klubi vispār kādus spēlētājus ir bieži īrējuši,ja vien nav tā kā ar Arsenal pirms gada, kad dažas dienas pirms transfēru laika bija jāpastiprina sastāvs
1 2 56 komentāri