Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Latvijas pludmales komandas triumfē Baltijas Kausa izcīņā

Latvijas pludmales futbola komandas guvušas panākumus Baltijas Kausa pludmales futbolā - pirmo vietu ieguva "Ludza", bet trešo - "Dinamo LAT".

Pirmajā kausa izcīņas spēlē vēl minūti pirms spēles beigām "Ludza" zaudēja igauņu "Betoon" ar 2:3, taču tad mūsu komandas vārtsargs Aigars Bondars, izejot no vārtiem, ar sitienu no centra izlīdzināja rezultātu. Spēle beidzās neizšķirti 3:3 un soda sitienos mūsu komanda izcīnīja uzvaru 1:0. ''Dinamo LAT'' pirmajā spēlē nācās atzīt igauņu "Unibet/Nomme Kalju" pārākumu ar rezultātu 3:4.

Otrajā spēlē ''Dinamo LAT'' pēcspēles soda sitienos pārspēja lietuviešu "Igol" - 2:2 (1:0), savukārt ''Ludza" otrajā spēlē ar lietuviešu "Midateksas" guva pārliecinošu uzvaru 8:4 un ieņēma 1. vietu grupā.

''Dinamo LAT" savā grupā palika otrie un līdz ar to pusfinālā savā starpā tikās abas Latvijas komandas. Ar rezultātu 5:4 pārāki bija "Ludzas" futbolisti. Otrajā pusfinālā tikās abas igauņu vienības, un ar rezultātu 2:0 uzvarēja "Unibet/Nomme Kalju".

Spēlē par 3. vietu "Dinamo LAT" ar rezultātu 4:3 uzvarēja "Betoon". Finālā tikās "Ludza" un "Unibet/Nomme Kalju". Spēle aizritēja sīvā cīņā un beidzās neizšķirti 3:3. Pēcspēles soda sitienus meistarīgāki izrādījās mūsu futbolisti un Baltijas Kausu 2009 ieguva "Ludza" pludmales futbolisti.

Turnīra tabula

VietaKomanda
1. vietaLudza
2. vietaUnibet/Nomme Kalju (Igaunija)
3. vietaDinamo LAT
4. vietaBetoon (Igaunija)
5. vietaMidateksas (Lietuva)
6. vietaIgol (Lietuva)

Izmantotie resursi:
beachsoccer.lv

     [+] [-]

, 2009-08-31 19:40, pirms 15 gadiem
Malači!