Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Latvijas pludmales komandas triumfē Baltijas Kausa izcīņā

Latvijas pludmales futbola komandas guvušas panākumus Baltijas Kausa pludmales futbolā - pirmo vietu ieguva "Ludza", bet trešo - "Dinamo LAT".

Pirmajā kausa izcīņas spēlē vēl minūti pirms spēles beigām "Ludza" zaudēja igauņu "Betoon" ar 2:3, taču tad mūsu komandas vārtsargs Aigars Bondars, izejot no vārtiem, ar sitienu no centra izlīdzināja rezultātu. Spēle beidzās neizšķirti 3:3 un soda sitienos mūsu komanda izcīnīja uzvaru 1:0. ''Dinamo LAT'' pirmajā spēlē nācās atzīt igauņu "Unibet/Nomme Kalju" pārākumu ar rezultātu 3:4.

Otrajā spēlē ''Dinamo LAT'' pēcspēles soda sitienos pārspēja lietuviešu "Igol" - 2:2 (1:0), savukārt ''Ludza" otrajā spēlē ar lietuviešu "Midateksas" guva pārliecinošu uzvaru 8:4 un ieņēma 1. vietu grupā.

''Dinamo LAT" savā grupā palika otrie un līdz ar to pusfinālā savā starpā tikās abas Latvijas komandas. Ar rezultātu 5:4 pārāki bija "Ludzas" futbolisti. Otrajā pusfinālā tikās abas igauņu vienības, un ar rezultātu 2:0 uzvarēja "Unibet/Nomme Kalju".

Spēlē par 3. vietu "Dinamo LAT" ar rezultātu 4:3 uzvarēja "Betoon". Finālā tikās "Ludza" un "Unibet/Nomme Kalju". Spēle aizritēja sīvā cīņā un beidzās neizšķirti 3:3. Pēcspēles soda sitienus meistarīgāki izrādījās mūsu futbolisti un Baltijas Kausu 2009 ieguva "Ludza" pludmales futbolisti.

Turnīra tabula

VietaKomanda
1. vietaLudza
2. vietaUnibet/Nomme Kalju (Igaunija)
3. vietaDinamo LAT
4. vietaBetoon (Igaunija)
5. vietaMidateksas (Lietuva)
6. vietaIgol (Lietuva)

Izmantotie resursi:
beachsoccer.lv


, 2009-08-31 19:40, pirms 15 gadiem
Malači!
Valmieras futbolisti. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
7

CAS negroza lēmumu par ''Valmieras'' UEFA licenci, Eirokausos spēlēs ''Liepāja''

Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) Lozannā 3. jūnijā, izskatot "Valmiera FC" prasību pret Latvijas Futbola federāciju (LFF), lēmusi par prasības noraidīšanu, līdztekus liekot klubam segt visas ar lietu saistītās procesuālās izmaksas, CAS informējusi LFF.
Enzo Mareska. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
2

''Chelsea'' jaunajam galvenajam trenerim Mareskam dod piecu gadu līgumu

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas ''Chelsea'' oficiāli izziņojis, ka par tā jauno galveno treneri iecelts itāļu stratēģis Enzo Mareska.
Federiko Gati. Foto: IPA/SIPA/Scanpix
1

Aizvietojot traumētos, Eiropas čempione Itālija sastāvā iekļauj "Juventus" aizsargu Gati

Nākamās nedēļas beigās sāksies 2024. gada Eiropas čempionāts futbolā, kurā titulu aizstāvēs Itālijas izlase. Tās sastāvā iekļauts 25 gadus vecais Turīnas "Juventus" centra aizsargs Federiko Gati.