Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Bayern'' uzbrucējs Oličs – 2009. gada labākais Horvātijas futbolists

''Bayern'' uzbrucējs Oličs – 2009. gada labākais Horvātijas futbolists
Ivica Oličs
Foto: AP/Scanpix

Horvātijas izlases un Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" uzbrucējs Ivica Oličs atzīts par pagājušā gada labāko Horvātijas futbolistu.

30 gadus vecais Minhenes kluba "Bayern" uzbrucējs ikgadējā aptaujā, kurā balsu skaitu apkopoja horvātu laikraksts "Vecernji List", atzīts par 2009. gada labāko horvātu futbolistu. Balsojumā enerģiskais spēlētājs, kurš iepriekš pārstāvējis tādus klubus kā "Hamburg" un Krievijas Premjerlīgas klubu Maskavas "CSKA", apsteidza Horvātijas izlases un Ukrainas kluba "Shakhtar" spēlētāju Dario Srnu (27), kā arī Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur pussargus – Luku Modriču (24) un Niko Krančaru (25).

Pagājušā gada pirmajā pusē, kad Oličs vēl spēlēja "Hamburg" rindās, viņš palīdēja komandai iekļūt Vācijas kausa, kā arī UEFA kausa izcīņas pusfinālā. Vasarā Horvātijas izlases spēlētājs pārcēlās uz Minheni, kur pievienojās vietējam klubam "Bayern". Arī Minhenē Oličs turpināja demonstrēt labu sniegumu, kļūstot par stabilu pamatsastāva spēlētāju.

Diemžēl izlases rindās Oličam neveicās tik labi. Proti, Eiropas zonas kvalifikācijas cikla apakšgrupā paliekot 3. vietā aiz Anglijas un Ukrainas, Horvātija nespēja kvalificēties šī gada Pasaules kausa izcīņai, kura vasarā notiks DĀR.

Izmantotie resursi:
vecernji.hr

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 18:54, pirms 14 gadiem
Pelnīti! Vienozimīgi labākais Horvātu uzbrucejs !

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 18:59, pirms 14 gadiem
Tiesaam bija pelnijis

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 22:48, pirms 14 gadiem
Pelnīti, lai gan horvātiem netrūkst labu spēlētāju - Modričs, Krančars, Petričs, Srna un vēl...