Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Mettas" svētkos Mazie pieveic Lielos

Andrejs Siliņš

"Mettas" svētkos Mazie pieveic Lielos
Foto: fsmetta.lv

Svētdien Olimpiskajā sporta centrā norisinājās vērienīgs Futbola skolas "Metta" organizēts pasākums - Lielie pret mazajiem. Mazie "Mettas" futbolisti ar brāļiem un māsām meta izaicinājumu saviem vecākiem un pirmās līgas komandas "Metta/LU" spēlētājiem.

Lai arī sākumā vadībā ar 2:0 izvirzījās lielie (mammas un tēvi pārliecinoši tika galā ar virves vilkšanu), citos uzdevumos mazie neatstāja cerības un, iegūstot 50 punktu pārsvaru, svinēja pārliecinošu uzvaru. Tas pierādā, ka mazi cilvēciņi var gāzt lielus vezumus, ja vien ir liela vēlēšanās.

Jāmin, ka pasākuma gaitā plašākai publikai tika atrādīta FS METTA/Latvijas Universitāte komanda, kura jau ceturto gadu spēlēs Latvijas 1. līgas čempionātā. Tāpat tika demonstrēta FS Metta ikdienas bērnu apģērbu kolekcija, kura būs pieejama jebkuram interesentam.

Šajā dienā dalību ņēma arī Futbola skolas METTA tuvākie atbalstītāji un sadarbības partneri. Lielie pret mazajiem sacentās mūsdienīgākajā sporta bāzē – Olimpiskajā sporta centrā, ar modernākajām futbola tehnoloģijām iepazīstināja NIKE, bet par enerģijas atjaunošanos rūpējās LULU pica. Futbola skola METTA izsaka lielu pateicība visiem brīvprātīgajiem par dienas raito norisi un visiem dalībniekiem par savu pozitīvo attieksmi un neizsmeļamo enerģiju.

Diena, kurā mazie tiekas ar lielajiem tiek rīkota ar mērķi, lai:
- Radītu vidi, kurā bērni, jaunieši un pieaugušie var iepazīties, sadraudzēties un radoši veidot sadarbību jau no bērnu vecuma.
- Bērni iegūtu uzskatāmu piemēru, ka viņi, esot vēl mazi, var paveikt lielas lietas un būt līdzvērtīgi ar LIELAJIEM.
- Vecākie jaunieši un pieaugušie ar savu darbību ir kā piemērs mazajiem, no kura mācīties.
- Mazie piedzīvotu sajūtas, ar kurām dalīties un veidotu līdzīgu vidi, kad kļūs par lielajiem.

Fotogalerija šeit: metta.orb.lv: ORB - FUTBOLA SKOLA METTA

Izmantotie resursi:
fsmetta.lv