Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Metta" pirmās mājas spēles labākais līdzjutējs - Gustavs Ķeizars

Andrejs Siliņš

"Metta" pirmās mājas spēles labākais līdzjutējs - Gustavs Ķeizars
Gustavs Ķeizars
Foto: FS "Metta"

Latvijas futbola 1. līgas komandai FS "Metta/Latvijas Universitāte" tuvojas otrā mājas spēle, bet pirmā spēle tika aizvadīta 7. maijā pret FK "Jelgava-2". Par pirmās mājas spēles labāko līdzjutēju tiek atzīts Gustavs Ķeizars, kurš uz spēli ieradās ar paštaisītu plakātu, divām zaļi-baltām bungām un apkrāsotiem vaigiem.

Uz pirmo mājas spēli bija sanākuši krietns skaits līdzjutēju, kuri aktīvi atbalstīja savu komandu. Pirms spēles FS "Metta" aicināja līdzjutējus ierasties zaļi-baltā ietērpā un neaizmirst arī par savu paštaisītu fanu atribūtiku. Lielākā daļa līdzjutēju bija atsaukušies FS "Metta" aicinājumam, bet par pirmās mājas spēles labāko līdzjutēju tiek atzīts Gustavs Ķeizars, kurš uz spēli ieradās ar paštaisītu plakātu ar uzrakstu "Metta", divām zaļi-baltām bungām un apkrāsotiem vaigiem.

Gustavs ikdienā trenējas FS "Metta" 2003. gadā dzimušo zēnu treniņu grupā, vēlas kļūt par centra aizsargu un pēc divām nedēļām beigs Rīgas 49. pirmsskolas izglītības iestādi. Par lielisko atbalstu pirmajā mājas spēlē Gustavam pateicās arī pirmās komandas spēlētāji un treneri. Gustavs kopā ar mammu, tēti un brāli, viesojās lielās komandas treniņā. Spēlētāji sveica savu labāko līdzjutēju ar aplausiem, sirsnīgu rokas spiedienu un Gustavs piedzīvoja "peldi" pa spēlētāju rokām. Vairāk par Ķeizaru ģimenes tikšanos ar spēlētājiem var redzēt foto galerijā.

Pirms nākamās mājas spēles labākajam līdzjutējam, Gustavam Ķeizaram, tiks pasniegts atzinības raksts.