Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Metta" un "Gutta" rīko turnīru mazajiem futbolistiem

Andrejs Siliņš

"Metta" un "Gutta" rīko turnīru mazajiem futbolistiem
Foto: FS Metta

Futbola skola "Metta" un AS "Gutta" organizētajā turnīrā "GUTTA kauss" jaunie skolas futbolisti aizvadīja savstarpējās cīņas un veiksmīgākie izrādījās "FS METTA/ Ķekava/Apelsīni" un "FS METTA/Ķekava/Ananāsi" vienības.

Futbola skolā "Metta" jaunie futbolisti iesaistās jau no četru gadu vecuma, un tas ir labākais laiks, kad bērnus sākt radināt pie mērķtiecīgām sportiskām aktivitātēm, kuras vēlāk pāraug par nepieciešamību visas dzīves garumā un bez kurām savu dzīvi nespēj iedomāties veseli, aktīvi un veiksmīgi cilvēki.

Paši mazākie spēlētāji, kuri ir 4 un 5 gadu vecumā divus gadus piedalās projekta "ZIĶERIS" ietvaros organizētajās futbola dienās, kur aizvada spēles mini laukumos ar mini vārtiem, bet 6 un 7 gadus vecumu sasniegušie jau tiek iepazīstināti ar futbola noteikumiem un aizvada savas pirmās spēles ar apzinātu pretinieku.

Olimpiskajā sporta centrā savas pirmās spēles 2002. un 2001. gadā dzimušie futbolisti aizvadīja FS METTA un AS "GUTTA" organizētajā turnīrā "GUTTA kauss". Turnīrā sacentās FS METTA šī vecuma bērni no Ķekavas, Rīgas un Mārupes – kopā astoņas komandas. Šī turnīra mērķis ir iepazīstināt jaunos futbolistus ar pirmajām spēlēm, turnīra atmosfēru un AS "GUTTA" produkciju, kas sniedz sportistiem enerģiju un ļauj sasniegt labākus rezultātus.

Komandas tika sadalītas divās “FOUR SEASONS” dzērienu grupās

Ābolu-mežrozīšu nektārs
1. FS METTA/Rīga/Ābolu
2. FS METTA/Mārupe/Upeņu
3. FS METTA/Ķekava/Persiku
4. FS METTA/Ķekava/Ananāsu

Apelsīnu, burkānu un cidoniju nektārs
1. FS METTA/Ķekava/Tomātu
2. FS METTA/Rīga/Vīnogu
3. FS METTA/Rīga/Plūmju
4. FS METTA/Ķekava/Apelsīnu

Mazie mettieši spēlēja ar lielu sparu un pēc spēlēm pelnīti tika pie turnīra gardumiem. Visas komandas parādīja ļoti labu sniegumu, bet visveiksmīgākie šoreiz bija FS METTA/Ķekava/Apelsīni un FS METTA/Ķekava/Ananāsi. Šīs abas komandas tika pie diviem "GUTTA" kausiem. Pārējo komandu spēlētāji saņēma godam nopelnītos diplomus, jaunos "Labrīt" biezpiena sieriņus no Rīgas Piensaimnieka, bet labākajiem spēlētājiem ielūgumi uz baseinu no Olimpiskā sporta centra.

FS METTA pateicas par atbalstu:
AS „GUTTA” – gutta.lv
SIA „Rīgas Piensaimnieks – piens.lv
SIA „Olimpiskais sporta centrs – ocriga.lv
Latvijas Universitāte – lu.lv

     [+] [-]

, 2008-11-08 08:23, pirms 15 gadiem
Nosaukumi labie! Apelsīni, āboli... Varbūt tas ir modē. Un drīz mēs redzēsim - The Apple Chelsea un Orange United!

Bet ja godīgi, ir labi, ka mūsu bērniem ir tādas futbola skolas. Lai tik radina sīkos spēlēt. Būs nākotnē nepieciešami!