Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Mettai" sezonas noslēgums un jauna mājaslapa

Andrejs Siliņš

"Mettai" sezonas noslēgums un jauna mājaslapa
Foto: Janis Riherts

Sezonas noslēguma pasākumā Latvijas Universitātes (LU) Lielajā Aulā sapulcējās lielākā daļa "Mettas" audzēkņi ar ģimenēm, vadītāji un atbalstītāji. 13. decembra pēcpusdiena izvērtās par ļoti emocionālu un pilnu ar piedzīvojumiem. Vakara moto – "Panāc pretī un iesim kopā".

Pasākuma laikā visi klātesošie atcerējās spilgtākos sezonas notikumus, klausījās "Tramplīni" spēlētajās dziesmās un ar sirsnīgiem aplausiem sveica 2008. gada sezonas labākos spēlētājus. Balvas tika pasniegtas 18 nominācijās.

Vislielākās ovācijas atskanēja brīdī, kad Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš pasniedza balvu gada futbolistam. Par 2008. gada futbolistu tika atzīts FS "Metta/Latvijas Universitāte" spēlētājs Ivars Gailis.

Svinīgās daļas laikā tika godināti visi Futbola skolas METTA atbalstītāji, kuri devuši neatsveramu ieguldījumu, lai kopīgās idejas tiktu realizētas dzīvē.

Ar divām idejām, kuras pārtapušas par realitāti, visi tika iepazīstināti oficiālās daļas noslēgumā. Vispirms tika prezentēta Asketic un IT House izstrādātā FS METTA oficiālā mājas lapa - fsmetta.lv, bet pēc tam arī METTAs talismans, kurš demonstrēja lielisku ritma izjūtu, dejojot kopā ar meitenēm no deju grupas L.J.I.

Pārējo vakara gaitu visi klātesošie pavadīja, baudot Krissy sagādāto cienastu. Ar prieku un smaidu tika pārspriesti visi notikumi un kaldināti jauni plāni uz nākamo gadu.

2008. gada sezonas nominācijas

FS METTA pieredze - Mārtiņš Saulītis
FS METTA motors - Nella Treimane
FS METTA meistars - Lūkass Vapne
FS METTA jaunais talants - Tomass Zants
FS METTA prāts - Jānis Beks
FS METTA spēks - Rihards Barbāns
FS METTA vilcējs - Mariuss Beks
FS METTA smaids - Renārs Guliaks
FS METTA sitiens - Haralds Bensons
FS METTA kartība - Roberts Prikašs
FS METTA reakcija - Matīss Baško
FS METTA centība - Ralfs Jēkabsons
FS METTA apzinība - Ričards Atvars
FS METTA precizitāte - Emīls Prikašs
FS METTA progress - Jānis Aigars Dīriķis
FS METTA drošība - Toms Verdenhofs
FS METTA līderis - Raivis Šonmanis

FS METTA gada futbolists

Ivars Gailis (FS Metta/Latvijas Universitāte, balsta pussargs)

  +3 [+] [-]

, 2008-12-17 12:23, pirms 15 gadiem
Prieks, ka viss notiek!
Slēpts komentārs: marexels

  +4 [+] [-]

, 2008-12-17 12:43, pirms 15 gadiem
liekas ka Mettai ir krietni labāka organizācija nekā vairumam virslīgas komandu un vēl arī labi sasniegumi visādās vecuma grupās...prieks par šādu komandu lai veicas arī turpmāk!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-17 12:56, pirms 15 gadiem
FOTO no vakara:

orb.lv: ORB
Slēpts komentārs: Kewell
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-12-17 14:48, pirms 15 gadiem
Kewell rakstīja: Silinjhs jau normaali Mettu vislaik izceljLaikam labi maksaaa
kpc lai neizceltu, ja ir ko izcelt..

  +2 [+] [-]

, 2008-12-17 15:57, pirms 15 gadiem
Kewell rakstīja: Silinjhs jau normaali Mettu vislaik izceljLaikam labi maksaaa
Ja tava p'arliec'iba ir t'ada, ka cilv'eks kaut ko dara tikai naudas peec, tad sorry, man zh'el tevi apbedin'at, bet ne visi ir t'adi, k'a tu, ac'imredzot...

  -1 [+] [-]

, 2008-12-17 16:32, pirms 15 gadiem
dzelzs rakstīja: liekas ka Mettai ir krietni labāka organizācija nekā vairumam virslīgas komandu un vēl arī labi sasniegumi visādās vecuma grupās...prieks par šādu komandu lai veicas arī turpmāk!
Kādi sasniegumi??? Maratonā viņiem sasniegumi

     [+] [-]

, 2008-12-18 15:49, pirms 15 gadiem
Majas lapa eto horošo! Metta čempion po saitam i hot-dogam! A po futbolu Daugava! I Jelgava bez saita lučše igraet, i Tranzit, i Jauniba. Filosofuja! A u Spartaka ni razu v etom godu ne vygrali! Zato koncerty s sosiskami. Trenery-filosofy - učītesj u Kazakeviča.(akademika) ';

  -1 [+] [-]

, 2008-12-19 11:04, pirms 15 gadiem
Mettu stoit uvazhatj za to, chto na rovnom meste s nulja stroitsa futbolnaja piramida ot detei do vzroslih, a rezultat budet, ne mozhet ne bitj. V basketbolnoi Latvii eto oi kak neprosto. Pozdravljaju Mettu s jescho odnim uspeshnim godom i udachi v buduschem! Tak derzhatj!