Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

PSG iegādājas Polijas izlases pussargu Krihovjaku, pastiprinās arī Lestera

PSG iegādājas Polijas izlases pussargu Krihovjaku, pastiprinās arī Lestera
Gžegožs Krihovjaks
Foto: SIPA/Scanpix

Francijas čempione Parīzes ''SG'' noslēgusi piecu gadu sadarbības līgumu ar Polijas izlases pussargu Gžegožu Krihovjaku, savukārt ''Leicester City'' savā īpašumā ieguvusi bijušo ''Nice'' futbolistu Nampalī Mendiju.

Polijas izlase aizvadīja veiksmīgu Eiropas čempionāta finālturnīru, tiekot līdz 1/4 finālam, kurā pēcspēles sitienu sērijā atzina Portugāles pārākumu. Pēc čempionāta pastiprinātu interesi par vienu no izlases līderiem Gžegožu Krihovjaku izrādīja Francijas spēcīgākā un bagātākā komanda Parīzes ''Saint Germain''. Kluba interese bija visai nopietna un Krihovjaks tiks nosaukts par vienu no svarīgākajiem PSG mērķiem vasaras pāreju periodā. Ilgi nebija jāgaida līdz abas puses vienojās oficiāli un tika noslēgts līgums līdz 2021. gada sezonai.

Krihovjaks profesionālo futbolista karjeru sāka Francijas komandā ''Bordeaux'', kuras sastāvā nenostiprinājās, tiekot izīrēts citām Francijas vienībām ''Reims'' un ''Nantes''. Vēlāk poļu pussargu iegādājās ''Reims'', taču pēc diviem gadiem viņš vienojās ar UEFA Eiropas līgas tituliem bagātāko komandu ''Sevilla''. Spānijā polis aizvadīja divus veiksmīgus gadus, piedaloties 58 spēlēs, tomēr šogad viņš komandu pameta, izšķiroties par labu PSG piedāvājumam.

Līdz ar Krihovjaka pievienošanos Parīzes komandai, iespējams, no pamatsastāva tiks izbīdīts Francijas izlases pussargs Blēzs Matuīdi, tomēr skaidrāka situācija, protams, iezīmēsies jaunās sezonas gaitā. Jāatgādina, ka pirms dažām dienām PSG pastiprināja uzbrūkošo pussargu līniju un iegādājās Hatemu Ben Arfu, taču abi jaunieguvumi par vietu sastāvā viens ar otru nekonkurēs. Ben Arfas galvenie konkurenti, visdrīzāk, būs Anhels Di Marija un Lukass Moura.

''Saint Germain'', turpinot iegādāties jaunus spēlētājus, šodien noslēgusi līgumu ar Beļģijas izlases malējo aizsargu Tomā Menjē, kurš pārstāvēja izlasi Eiropas čempionātā. ''Esmu pagodināts, ka mani izvēlējās PSG. Vēlos šeit attīstīties līdz augstākajam līmenim un izcīnīt titulus. Nevaru sagaidīt, kad varēšu spēlēt fantastiskajā ''Parc des Princes'' stadionā.''

Tikmēr Anglijas čempionvienība ''Leicester City'' sastāvu papildinājusi ar bijušo Francijas augstākās līgas komandas ''Nice'' balsta pussargu Nampalī Mendiju. 24 gadus vecā un 168 centimetrus garā futbolista ierašanās Lesterā varētu kalpot kā zīme, ka tuvākajā laikā, iespējams, tiks pārdots viens no aizvadītās sezonas Lesteras līderiem Ngolo Kantē, kurš šobrīd vēl pārstāv Francijas izlasi Eiropas čempionātā.

Londonas ''Arsenal'' pieredzējušais spāņu pussargs Mikels Arteta savā ''Twitter'' kontā paziņojis, ka pēc piecu gadu sadarbības ar lielgabalniekiem klubu varētu pamest un pievienoties Žuzepa Gvardiolas trenētajai Mančestras ''City'', taču drīzāk kā Gvardiolas palīgs treneru korpusā, nevis laukuma spēlētājs. Artetas loma Londonas klubā pēdējos gados bija kritusies, tādēļ 34 gadus vecais pussargs savā karjerā gatavs pieņemt jaunus izaicinājumus.

Cita Anglijas komanda Londonas ''Chelsea'' apstiprinājusi, ka komandai jaunajā sezonā par 40 miljoniem Eiro pievienosies Beļģjias izlases un bijušais ''Marseille'' uzbrucējs Mišī Bačuajī. Futbolists valstsvienības rindās Eiropas čempionātā nospēlēja tikai 21 minūti, taču ar to pietika, lai 22 gadus vecais uzbrucējs gūtu vienus vārtus. Interese par Bačuajī bija arī no tādām komandām, kā ''Tottenham Hotspur'', Turīnas ''Juventus'' un ''West Ham''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/m8arteta/status...
OFFICIAL: Leicester sign Nice midfielder Mendy...
OFFICIAL: Krychowiak joins PSG from Sevilla -...
OFFICIAL: Paris Saint-Germain sign Meunier -...
OFFICIAL: Chelsea complete Michy Batshuayi move...

  +1 [+] [-]

, 2016-07-03 14:44, pirms 8 gadiem
Skaidrs, ka Krihovjaks seko trenerim...vispirms no Sevilla uz PSG aizgāja treneris, kurš tagad atvilka savējo....

  +1 [+] [-]

, 2016-07-03 14:45, pirms 8 gadiem
Lestera vēl Ahmedu Musu nopirkusi no CSKA.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-03 14:49, pirms 8 gadiem
Lestera laikam paliek spēcīgāka.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-03 14:57, pirms 8 gadiem
Kantes pardošana būtu milzīgs zaudējums Lesterai. Manuprāt labākais pag. sezonas spēlētājs.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-03 15:09, pirms 8 gadiem
ozy666 rakstīja: Kantes pardošana būtu milzīgs zaudējums Lesterai. Manuprāt labākais pag. sezonas spēlētājs.
Nu domaaju, ka dosies uz Arsenal. Neizsleedzu iespeeju, ka Chelsea arii vareetu vinju nopirkt, it iipashi peec Maticha neveiksmiigaas sezonas un Naingolana palikshanas Roma.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-03 15:19, pirms 8 gadiem
Lestera paliek vājāka...

  +1 [+] [-]

, 2016-07-03 15:24, pirms 8 gadiem
Sevilla atkal sāk izpārdot sastāvu, Banega, Reijess aizgāja paši, tagad Krihovjaks, noteikti kāds arī Gameiro paķers. Pastiprinājumi pagaidām arī īpaši nav, Kijotake, Sarabia un Immobile no īres atgriežas, no kura jēga maza. Sevilla jau pagājšsezon cieta, izpārdodot pussastāvu, bet EL tāpat pacēla, tagad vēl visam bonusā Emerijs prom, izskatās, ka būs grūti laiki pienākuši.

  +5 [+] [-]

, 2016-07-03 15:27, pirms 8 gadiem
Raiteens rakstīja: Lestera paliek vājāka...
Kā var komanda palikt vājāka, ja nav aizgājis vēl neviens spēlētājs?

  -1 [+] [-]

, 2016-07-03 15:37, pirms 8 gadiem
Arteta no Arsenal uz City pāriet. Vēl jau nav pārgājis.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-03 15:38, pirms 8 gadiem
Žuepa?! Ar garo "a" izklausītos vispār ideāli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-07-03 16:43, pirms 8 gadiem
Varbūt precizējiet, un uzrakstiet, ka Arteta būs treneris?

  +3 [+] [-]

, 2016-07-03 17:32, pirms 8 gadiem
Normālu rūķi nopirkusi Lestera, 168 cm

Diez, kāds no tāda balsta pussargs var sanākt?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-03 17:36, pirms 8 gadiem
Jigsaw rakstīja: Normālu rūķi nopirkusi Lestera, 168 cm

Diez, kāds no tāda balsta pussargs var sanākt?
Kante centimetru garāks, rezultātu mēs iepriekšējā sezonā redzējām

     [+] [-]

, 2016-07-03 17:37, pirms 8 gadiem
Bačuajī oficiāli pievienojas Chelsea

     [+] [-]

, 2016-07-03 17:56, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Sevilla atkal sāk izpārdot sastāvu, Banega, Reijess aizgāja paši, tagad Krihovjaks, noteikti kāds arī Gameiro paķers. Pastiprinājumi pagaidām arī īpaši nav, Kijotake, Sarabia un Immobile no īres atgriežas, no kura jēga maza. Sevilla jau pagājšsezon cieta, izpārdodot pussastāvu, bet EL tāpat pacēla, tagad vēl visam bonusā Emerijs prom, izskatās, ka būs grūti laiki pienākuši.
Real iesaistaas ciinjaa par Kante vai viss palika tik intereses liimenii?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-03 21:38, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: Real iesaistaas ciinjaa par Kante vai viss palika tik intereses liimenii?
Grūti pat pateikt, intereses līmenī tur visiem kā vienmēr ir interese par visiem, bet baumās viņš, kā jau pats zini, ir pieminēts. Tādu izteiktu runu, ka tūlīt, tūlīt, kādu parakstīs vēl nav, tā ka jāgaida, itkā jau bija paredzēta karsta vasara Madridei.

     [+] [-]

, 2016-07-03 22:32, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kante centimetru garāks, rezultātu mēs iepriekšējā sezonā redzējām
Arī fakts Bet mūsdienu futbolā viss dīvains sācis palikt, tikai Anglijas izlase savā līmenī