Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Panteļejevs paziņojis par atkāpšanos no galvenā trenera amata

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Panteļejevs paziņojis par atkāpšanos no galvenā trenera amata
Treneris I.Panteļejevs vēl vakar atradās uz FK "Bauska" komandtiltiņa
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pēc tam, kad pagājušās nedēļas nogalē FK "Bauska" piedzīvoja divus smagus zaudējumus ELVI florbola līgā vīriešiem (pret FBK "Valmiera - 3:12, pret "Lielvārde/FatPipe" - 7:21), par savu atkāpšanos paziņoja Bauskas komandas galvenais treneris Ingus Panteļejevs, informē portāls Sportsbauska.lv.

I.Panteļejevs kā savas atkāpšanās galvenos iemeslus nosaucis spēlētāju neapmierinošo attieksmi pret treniņu procesu, saviem līdzjutējiem, treneri un pašiem pret sevi. Portālam viņš skaidroja: "Pirmkārt, es gribu atvainoties visiem līdzjutējiem un komandas sponsoriem par to spēli, kādu mēs vakar rādījām, viesos tiekoties ar "Lielvārdi/FatPipe". Kā komandas treneris, uzņemos pilnu atbildību par spēlētāju sniegumu." "Spēli var zaudēt dažādi – cīnoties un spēlētājiem sevi nežēlojot, var ar godu turēties pretī spēcīgam pretiniekam arī lielā zaudējumā, pēc kura līdzjutēji pateiksies par atdevi laukumā. Tomēr spēli Bauskā 19.novembrī pret Valmieras komandu un pēc dienas Lielvārdē, FK "Bauskas" florbolisti aizvadīja bezzobaini un pavirši, izpelnoties lielu nosodījumu no līdzjutēju puses," turpināja nu jau bijušais galvenais treneris.

"Esmu pārliecināts, ka šobrīd komandā ir spēlētāji, kuri nav apmierināti ar manām darbībām, trenējot komandu. Visiem komandas florbolistiem iesaku ļoti nopietni pārdomāt savu spēli ne tikai Lielvārdē, bet arī izvērtēt komandas sniegumu visā čempionātā, padomāt par to, cik bieži viņi apmeklē treniņus, lai komanda progresētu un tiktu sasniegti pozitīvi rezultāti, un kāda ir attieksme nodarbībās. Ņemot vērā šī brīža situāciju, uzskatu, ka komandai ir vajadzīgs jauns treneris. Paldies vienībai par uzticību savai pilsētai. Spēlētājiem vēlu veiksmi turpmākajā sezonā!" sarunas noslēguma uzsvēra Ingus Panteļejevs.

Sporta centra "Mēmele" direktore Līga Rimševica informējusi portālu Sportsbauska.lv, ka ārkārtas sapulcē, kas notika šodien, 21.novembrī, uzklausīts treneris Panteļejevs, ar viņu panākta vienošanās par sadarbības pārtraukšanu. L.Rimševica pastāstīja, ka Bauskas kluba vadība un novada pašvaldība darījusi visu, lai komanda spēlētu Virslīgā. Ir nodrošināti visi apstākļi, lai vienība varētu aizvadīt pilnvērtīgus treniņus. Šogad spēlētājos ir ieguldīti lielāki līdzekļi kā jebkad agrāk. Ir nopirktas jaunas formas, iesildīšanās tērpi, nūjas, apavi un citas lietas, bet rezultāti ir vissliktākie. Spēlēt ELVI florbola līgā ir prestiža lieta, kas prasa lielus finansiālos līdzekļus. Zinot to, ka Bauskas pilsētas komanda ir viena no divām vienībām, kas augstākajā florbola apritē spēlē kopš čempionāta pirmsākumiem, atrasties pēdējā pozīcijā ir kauns. Šī situācija ir necieņa pret tiem spēlētājiem un treneriem, kuri tik ilgus gadus komandu ir noturējuši virslīgā un spējuši cīnīties par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Šajā sezonā komandas sastāvā ir pieteikti trīs treneri – Ingus Panteļejevs, Agris Grandovskis un Normunds Grunckis. Panteļejevs ir aizgājis, Grunckis gatavojas pasaules čempionātam kā Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris, tāpēc līdz sezonas beigām FK "Bauska" vadīs Grandovskis. Patlaban Bauskas komanda ar deviņās spēlēs izcīnītiem astoņiem punktiem turnīra tabulā ieņem pēdējo - 12.vietu. Panteļejevs no florbola pavisam neaiziet. Viņš pievienojies Latvijas čempionāta 2.līgas komandas "SC Mēmele/Code" treneru korpusam.

Izmantotie resursi:
Sports Bauskā

  -1 [+] [-]

, 2016-11-22 08:15, pirms 7 gadiem
Neprofesionāls sporta veids. Nevar prasīt profesionālu pieeju.