Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Austrums apmierināts ar parādīto sniegumu, Trekše pārdzīvo nerealizēto iespēju

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Austrums apmierināts ar parādīto sniegumu, Trekše pārdzīvo nerealizēto iespēju
Pēteris Trekše
Foto: lekrings.lv

Pēc Latvijas U-19 florbola izlases piedzīvotā zaudējuma pārbaudes spēlē pret Slovākijas vienaudžiem mūsu komandas labākais spēlētājs Renārs Austrums atzina, ka ar savu sniegumu var būt apmierināts, bet viens no līderiem Pēteris Trekše atzinis, ka šoreiz nedaudz pietrūcis, lai panāktu izlīdzinājumu.

Gatavojoties 2017.gada pasaules junioru čempionātam, kas notiks Zviedrijā, Latvijas U-19 izlase Kocēnu sporta namā ar rezultātu 4:5 piekāpās Slovākijas vienaudžiem. Par labāko spēlētāju mūsu izlases rindās atzina "Irlava/Avant" klubu pārstāvošo Renāru Austrumu, kurš spēles gaitā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet pēcspēles metienu sērijā viņš bija vienīgais, kurš no mūsu junioriem spēja sarūgtināt sāncenšu vārtsargu. Pēc mača Austrums atzina, ka spēle kopumā izdevās, spēlētāji bija kārtīgi koncentrējušies spēlei un pirms spēles tika aizvadīts arī taktiskais treniņš, lielāko vērību pievēršot spēlei aizsardzībā. "Izdevības bija daudz un noteikti šajā spēlē varējām uzvarēt. Varbūt spēles sākumā džekiem bija neliels stress, taču tas ātri pārgāja. Runājot par savu sniegumu, tad vienmēr jau var nospēlēt labāk, bet kopumā uzskatu, ka nospēlēju visnotaļ solīdi. Paldies čaļiem par spēli, bija interesanti uzspēlēt kopā ar florbolistiem, ar kuriem ikdienā sanāk cīnīties pretējās nometnēs."

Pirmos vārtus Latvijas U-19 izlases labā guva Cēsu "Lekrings" florbolists Pēteris Trekše, kurš atzina, ka latviešiem spēles sākums neizdevās tik labs, jo daudzi spēlētāji bijuši par daudz uztraukušies, turklāt šodien pirmo reizi sanāca spēlēt kopā, kā rezultātā saspēle nebija tā kvalitatīvākā. "Otrajā periodā, manuprāt, parādījām krietni labāku sniegumu, kas arī ļāva izlīdzināt rezultātu. Neizdevās to noturēt, domāju, ka par daudz sākām iesēsties aizsardzībā. Žēl, ka pašam pašās spēles pēdējās sekundēs neizdevās realizēt labu iespēju, izlīdzināt rezultātu."