Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Jansons: "Mērķis spēlēt Latvijas izlasē un vadošā Skandināvijas klubā"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Jansons: "Mērķis spēlēt Latvijas izlasē un vadošā Skandināvijas klubā"
Klāvs Jansons
Foto: Floorball.lv

Aprīļa beigās Vidzemes Olimpiskajā centrā notiekošajā Triju nāciju florbola turnīrā U-19 florbola izlasēm ar eleganti realizētiem pēcspēles metieniem izcēlās Klāvs Jansons, izraisot arī zviedru mediju uzmanību.

Ar sevišķi skaisti realizētu pēcspēles metienu latviešu florbolists atzīmējās cīņā ar Čehiju: "Paskatījos dažādus variantus Instagram un pēc tam nolēmu pats sagatavot savu versiju, kuru pēc tam vairākkārt izmēģināju," sarunā ar zviedru portālu Innebandymagazinet.se atzinis jaunais latviešu florbolists.

Oficiālās spēlēs Jansons savu šedevru pirmo reizi izmēģināja cīņā pret Čehiju, pret kuru pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu 5:5 rezultātu. "Jutos labi, tādēļ nolēmu izmēģināt savu triku," atzinis 17 gadus jaunais florbolists.

Jautājot par nākotnes sapņiem florbolā, Jansons atzina, ka "mans mērķis ir spēlēt Latvijas pieaugušo izlasē un spēlēt kādā no vadošajiem Skandināvijas florbola klubiem."

Izmantotie resursi:
Innebandymagazinet.se - Innebandy, Floorball,...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-18 15:20, pirms 6 gadiem
Bljje, kas tas par rakstu? Sūds kaut kāds!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-19 09:26, pirms 6 gadiem
Tādus tukšus sūdus vispār drīkst likt iekšā? Es domāju, ka būs intervija ar spēlētāju..