Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Packers" atlaiž galveno treneri Makartiju pēc 12 gadu sadarbības

Juris Miņins
Juris Miņins

"Packers" atlaiž galveno treneri Makartiju pēc 12 gadu sadarbības
Maiks Makartijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Grīnbejas "Packers" ir atlaidusi savu galveno treneri Maiku Makartiju pēc tam kā komanda vakardien piekāpās Arizonas "Cardinals".

Grīnbejas "Packers" vienībai, lai arī tā piedzīvoja diezgan nopietnas izmaiņas sastāvā, pirms šīs sezonas prognozēja vismaz cīņu par iekļūšanu izslēgšanas mačos. Tā vietā pēc 12 aizvadītām spēlēm Viskonsinas štata komanda ir izcīnījusi tikai četras uzvaras un vienreiz spēlēja neizšķirti, piedzīvojot septiņas neveiksmes.

Pēdējais no zaudējumiem tika piedzīvots vakardien, kad komanda ar 17:20 piekāpās vienai no šīssezonas vājākajām NFL komandām, Arizonas "Cardinals", kuri 2018. gadā spēja pieveikt tikai vienu komandu, Sanfrancisko "49ers".

Tā Grīnbejas komandai bija jau trešā neveiksme šajā sezonā, kad komandas šķir trīs vai mazāk punkti.

Līdz ar to "Packers" komanda ir nonākusi situācijā, ka, lai iekļūtu izslēgšanas mačos viņiem ir jāuzvar visos atlikušajos regulārās sezonas mačos un jācer uz pretinieku neveiksmēm. Tiesa, pat ja šis scenārijs piepildīsies, tad šī sezona vienalga būs viena no vājākajām, kāda Grīnbejas komandai ir bijusi kopš 2006. gada, kad pie vienības vadības stūres stājās Makartijs.

Jāpiebilst, ka Maiks Makartijs, kurš kā galvenais treneris ir strādājis tikai ar Grīnbejas "Packers", savas karjeras laikā ir aizvadījis 204 mačus, kuros tika pie 125 uzvarām, bet 2010. gada sezonā aizveda grīnbejiešus līdz uzvarai "Super Bowl" mačā.

Kā arī...

- Pēc ceturtā zaudējuma pēc kārtas izmaiņas ir skārušas arī Karolīnas "Panthers" komandu, kur Rons Rivera, galvenais treneris, ir atlaidis divus savus asistentus un no nākošās nedēļas uzņemsies atbildību par aizsardzību pats.

- Pitsburgas "Steelers" pussargs Džeimss Koners, kurš ir viens no šīs sezonas lielākajiem atklājumiem līgā, mačā pret Losandželosas "Chargers" ir guvis kājas savainojumu. Komanda pagaidām nekādus komentārus nav sniegusi.

- Kanzassitijas "Chiefs", kuri iepriekšējā nedēļā atlaida Karīmu Hantu, plāno parakstīt līgumu ar Šarkandriku Vestu. Vests "Chiefs" rindās jau bija spēlējis no 2014. līdz 2017. gadam, bet iepriekšējā starpsezonā vienojās ar Ņujorkas "Jets", taču šajā vienībā ilgi nepalika, jo tika atlaists vēl pirms regulārās sezonas sākuma.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-12-03 21:40, pirms 5 gadiem
Nu komanda šogad biresmigi spēlē, vai tā bija konkrēti Makartija vaina nu nez, nez. Es tur sāktu tīrīšanu ar uzbrukuma koordinātora(pass game) un arī run game koordinatora atbrīvošanu! Eksperti jau runā, ka Makartijs neesot bijis spējīgs pielāgoties mūsdienu NFL, es gan domāju, ka tas ir bullšits! Bet pārmaiņas jau laikam vajadzēja, vai tas nesīs ko labu redzēs!

     [+] [-]

, 2018-12-03 22:17, pirms 5 gadiem
Nu tik Rodžers metīs 400 jardus un 5 piezemējumus spēlē. Nevar QB būt tāda dīva un statistikas vergs, neredzu Grīnbejai panākumus pirms Rodžers nesakārtos galvu un personīgās attiecības ar tuvajiem