Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

K. Bērziņš: "Liels gandarījums par Latvijas iekļūšanu Rio kvalifikācijā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

K. Bērziņš: "Liels gandarījums par Latvijas iekļūšanu Rio kvalifikācijā"
Kaspars Bērziņš pret VEF
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

"Brīdī, kad pietuvojāmies četru punktu attālumā, pāris reižu nedisciplinēti nospēlējām aizsardzībā, bija nedisciplinētas palīdzības un atļāvām pretiniekiem atgriezties spēlē," pēc zaudējuma Sanktpēterburgas "Zenit" teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Kaspars Bērziņš, "Zenit" spēlētājs

"Patīkami, ka “Zenit” stils pēc manas ierašanās nav mainījies. Spēlējam ātri un agresīvi, ar vēlmi piespiest pretiniekus kļūdīties. Problēmas sagādā tikai cīņa par atlēkušajām bumbām un darbu sadale. Sanktpēterburgas klubā esmu labi iejuties. Mani uzņēma draudzīgi un neviens nešaubās, ka veiksmīgi iekļaušos sastāvā.

Biju samērā pārliecināts, ka Latvijas valstsvienība spēlēs Rio kvalifikācijā. Gaidīju, ka tur spēlēsim. Ir liels gandarījums par notikumu attīstību, jo pēdējos divos gados izcīnītās uzvaras spējušas sagādāt tālāku prieku. Pirmā spēle Belgradā būs pret japāņiem, ar kuriem sanācis tikties jaunatnes līmenī. Toreiz pārliecinoši uzvarējām, taču nešaubos, ka viņi ir progresējuši un šobrīd spēlē daudz labāk."

Boriss Ļivanovs, "Zenit" galvenā trenera palīgs

"Domāju, ka šajā spēlē parādījām raksturu grūtās situācijās.Pat neprasīju minūtes pārtraukumu, jo komanda pati spēja savākties. Jānis Timma kļuva par vienu no diviem kapteiņiem, jo viņš ir veselīgs spēlētājs ar lielu lomu komandā. Pēc Kaila Lendrija savainojuma meklējām garo spēlētāju, kurš atbilstu mūsu spēles stilam. Kaspars Bērziņš ir tieši tāds spēlētājs."

Jānis Bērziņš, "VEF Rīga" spēlētājs

"Neizpildījām trenera norādījumus, ļāvām pretiniekiem sajust spēli un iemest brīvus trīspunktniekus. Spēles gaitā līdz galam tā arī nespējām atgūties."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Nespēlējām visu spēli vienā līmenī. Bija kritumi un kāpumi, daudz viegli ielaistu punktu. Parādījām raksturu, taču ne visas cīņas garumā. Strādāsim, lai kļūtu stabilāki savās darbībās un aizvadītu spēli vienmērīgā līmenī.

Brīdī, kad pietuvojāmies četru punktu attālumā, pāris reižu nedisciplinēti nospēlējām aizsardzībā, bija nedisciplinētas palīdzības. Kļuvām nedaudz nervozi un ļāvām pretiniekiem atgriezties spēlē. Esam tālāku pārmaiņu priekšā. Pagaidām mūsu rīcībā ir tikai 10 spelētāji, kamēr pretiniekos visu laiku nāk nokomplektētas komandas.

Kaspars Bērziņš ir labs spēlētājs, kuram nav grūtību iemest tālmetienus. Jānim Timmam pretinieku komandā ir nozīmīga loma, ne velti viņš veic “Zenit” kapteiņa pienākumus. Par Ludvigu Hokansonu varu teikt, ka viņam bija stabila vieta VEF rotācijā, tikai trūka stabilitātes."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-01-31 20:01, pirms 8 gadiem
KP gan nav gandarījums.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-31 20:28, pirms 8 gadiem
Timma malacis respektu komandā ieguvis kā redzēju kad uz soliņa bija tad ar kko bļāva savējie aktīvāks par treneri malā bija

  -3 [+] [-]

, 2016-01-31 20:52, pirms 8 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Timma malacis respektu komandā ieguvis kā redzēju kad uz soliņa bija tad ar kko bļāva savējie aktīvāks par treneri malā bija
Čalis gribēja savu bijušo klubu iznīcināt, baigi uzspīlēti sanāca gan..

  +5 [+] [-]

, 2016-01-31 21:30, pirms 8 gadiem
Visu cieņu K.Bērziņam! No "tagad vai nekad" modeļa lielākā grēkāža kļuvis par stabilu vērtību izlasē un visā Latvijas basketbolā!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-31 22:10, pirms 8 gadiem
Patīk Bērza attieksme

  -1 [+] [-]

, 2016-01-31 23:43, pirms 8 gadiem
Volebolisti jau 2 gadus atpakaļ spēlēja kvalifikācijā. Ko tur priecāties, tāpat uz Rio netiks

     [+] [-]

, 2016-02-01 09:26, pirms 8 gadiem
burakobra rakstīja: Volebolisti jau 2 gadus atpakaļ spēlēja kvalifikācijā. Ko tur priecāties, tāpat uz Rio netiks
Labs joks!

     [+] [-]

, 2016-03-24 20:50, pirms 8 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Visu cieņu K.Bērziņam! No "tagad vai nekad" modeļa lielākā grēkāža kļuvis par stabilu vērtību izlasē un visā Latvijas basketbolā!
As pat teiktu aslegas speletajs LV izlase