Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Barcokass par Dileinija un Rendolfa nespēlēšanu: "Ko jūs darītu manā vietā?"

Andrejs Siliņš

Barcokass par Dileinija un Rendolfa nespēlēšanu: "Ko jūs darītu manā vietā?"
Jorgoss Barcokass
Foto: AFP/Scanpix

Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" galvenais treneris Jorgoss Barcokass pēc komandas otrā zaudējuma divās spēlēs VTB Vienotās Basketbola līgas ceturtdaļfinālā pret Maskavas apgabala "Khimki" atzina, ka šajā sezonas posmā svarīgāk par startu Krievijas atklātajā čempionātā ir dalība ULEB Eirolīgas "Final Four" turnīrā.

26. aprīļa vakarā "Loko" apspēlēja "Barcelona" un pirmo reizi vēsturē iekļuva ULEB Eirolīgas "Final Four" turnīrā. Tas norisināsies no 13. līdz 15, maijam Vācijas pilsētā Berlīnē. Toties VTB līgas ceturtdaļfināla piektais mačs, ja tāds būs nepieciešams, paredzēts 11. maijā Himkos. Līdz ar to šobrīd, sērijā līdz trim uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-2, Barcokas saprot, ka šī cīņa, iespējams jau zaudēta.

"Ko jūs darītu manā vietā? Apstākļi ir tādi, kādi tie ir. Ja mums būs jāspēlē piektais mačs, darīsim to bez [Malkolma] Dileinija un [Entonija] Rendolfa," Barcokass atzīst, ka, pat ja izdosies izlīdzināt rezultātu sērijā, izšķirošajā mačā neliks spēlēt diviem vadošajiem komandas spēlētājiem. "Negribam riskēt ar viņiem pirms "Final Four". Negribu teikt neko sliktu par VTB līgu, cienām šo turnīru, bet mēs neriskēsim ar Dileiniju un Rendolfu. Eirolīgas "Final Four" ir kaut kas neticams mums, tas mums jāizbauda. Uz Berlīni mums jābrauc pilnībā gataviem un labi sagatavotiem."

Ne Dileinijs, ne Rendolfs nav piedalījušies pirmajās divās spēlēs pret "Khimki" un Barcokasa komentāri liek domāt, ka arī sērijas turpinājumā piektdien Krasnodarā abi paliks malā. Dileinijs šajā sezonā VTB līgā vidēji guvis 12,8 punktus, izcīnījis 3,9 atlēkušās bumbas un atdevis 4,3 rezultatīvas piespēles. Rendolfam 17,4 punkti, 5,1 bumba un 1,7 piespēles.

VTB līgas izslēgšanas turnīrā balva ir iespaidīga, jo tikai uzvarētājs vai finālists (gadījumā ja uzvar A licences īpašnieks CSKA) garantēs dalību Eirolīgā arī nākamsezon.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com

     [+] [-]

, 2016-05-04 10:48, pirms 8 gadiem
A patrenēties pret spēcīgu komandu?...ok, uz pusi samazina līderu minūtes....kaut kà stulbi izklausàs...varbūt uz Soču olimpiādi sazagtā nauda beidzas?