Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskim zaudējums un 0-2 sērijā pret "Unics"

Bagatskim zaudējums un 0-2 sērijā pret "Unics"
Ainars Bagatskis un Artūrs Štālbergs
Foto: nn-basket.ru

VTB Vienotās līgas ceturtdaļfināla spēlē Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētā "Nizhny Novgorod" šovakar otro reizi izbraukumā atzina Kazaņas "Unics pārākumu (61:70), sērijā līdz trim uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-2.

Sērijas pirmajā mačā Ņižņijnovgorodai liktenīgā izrādījās otrā ceturtdaļa, kura tika zaudēta ar -9 (13:22), un atlikušajā laikā atspēlēties no iegūtā deficīta Ainara Bagatska vīri nebija spējīgi. Šī vakara spēles pirmajā pusē melnbaltie bija mācījušies no savām kļūdām un, pat neskatoties uz astoņu punktu deficītu pirmā perioda beigās, puslaiku noslēdza vadībā (33:31), turklāt uz septiņiem punktiem noturot pirmajā mačā 26 guvušo VTB līgas regulārā turnīra rezultatīvāko vīru Kītu Lengfordu.

Diemžēl ilgāk noturēt pretinieku komandas līderi "Nizhny Novgorod" neizdevās, un amerikānis pēc lielā pārtraukuma atgriezās ar trešajā ceturtdaļā gūtiem 11 punktiem, kas bija tikpat, cik šajā periodā iespēja visa Ņižņijnovgorodas komanda. Sākoties izšķirošajam spēles nogrieznim, "Unics" jau atradās priekšā ar +9 (53:44), vēlāk palielinot atstatumu par vēl diviem punktiem. "NN" gan vēl nebija gatava padoties un 39. minūtē samazināja deficītu līdz cerīgajiem -6 (59:65), taču galotnē pietrūka precizitātes, bet "Unics" rindās no soda līnijas roka nenodrebēja grieķu uzbrucējam Kostasam Kaimakoglu (70:61).

Uzvarētāju sastāvā ar 18 punktiem izcēlās Lengfords, bet vismaz astoņus punktus guva vēl pieci kazanieši. Latviešu treneru štāba vadītās komandas labā rezultatīvākais ar 14 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām bija Vladimirs Ivļevs. Sērijas trešā un, iespējams, izšķirošā cīņa risināsies 5. maijā Ņižņijnovgorodā.

VTB līgas ceturtdaļfināli

KomandasSērijā
CSKA-Nymburk2-0
Unics-Nizhny Novgorod2-0
Khimki-Lokomotiv1-0
Zenit-Avtodor1-0

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ Официальный сайт — Баскетбол |...

  +1 [+] [-]

, 2016-05-02 20:37, pirms 8 gadiem
jau agrāk teicu, ka labāk bija spēlēt ar CSKA...šiem vēl Eirolīga, kamēr Unics šīs spēles šobrīd ir sezonas galvenie mači