Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Raisam 35 punkti un 7/8 tālmetienos, "Loko" vēlreiz zaudē Himkos

Agris Suveizda

Raisam 35 punkti un 7/8 tālmetienos, "Loko" vēlreiz zaudē Himkos
Tairīzs Raiss
Foto: VTB-league.com

Uzvaras attālumā no iekļūšanas VTB Vienotās līgas pusfinālā ir Maskavas apgabala "Khimki", kas savā laukumā ar 97:83 apspēlēja Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" un sērijā līdz trim uzvarām ir vadībā ar 2-0.

Neskaitot rezultātus 0:0 un 7:7, visu pārējo spēles laiku vadībā atradās "Khimki", kas jau septītajā minūtē ieguva desmit punktu pārsvaru (21:11). Otrās ceturtdaļas sākumā "Lokomotiv Kuban" gan pietuvojās līdz nieka diviem punktiem (27:29), tomēr jau drīzumā komandas šķīra 13 punkti (40:27) un otrā puslaika ievadā "Khimki" bija priekšā jau ar ceturtdaļsimtu – 62:37. Beigās droša uzvara ar 97:83.

Pārliecinoši rezultatīvākais laukumā bija mājinieku saspēles vadītājs Tairīzs Raiss, kurš aptuveni 27 nospēlētās minūtēs guva 35 punktus. Amerikāņa precizitāte bija iespaidīga – trīs no četriem divpunktu metieniem, astoņi no desmit soda metieniem un septiņi (!) no astoņiem tālmetieniem. Raisa rēķinā arī piecas rezultatīvas piespēles un astoņas izprovocētas piezīmes. Aizvakar, kad "Khimki" uzvarēja ar 86:80, Raiss guva 31 punktu un trāpīja piecus no astoņiem tālmetieniem.

Nākamais labākais punktu guvējs "Khimki" sastāvā bija Aleksejs Šveds, kura kontā 13 punkti un kurš pirmajā mačā guva tieši divreiz vairāk. "Lokomotiv Kuban" sastāvā ar 17 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Viktors Klavers. Jāpiebilst, ka Krasnodaras komandā nespēlēja vairāki tās līderi – Malkolms Dileinijs un Entonijs Rendolfs. VTB Vienotās līgas regulārajā sezonā abas vienības izcīnīja 22 uzvaras un piedzīvoja astoņus zaudējumus un arī savstarpējās cīņās rādītāji bija teju identiski – "Khimki" mājās uzvarēja ar 101:88, bet "Loko" savā laukumā revanšējās ar 94:81.

Krasnodaras komandu jau drīzumā sagaida Eirolīgas "Final 4", kas no 13. līdz 15. maijam norisināsies Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. Grupu turnīros "Lokomotiv Kuban" ar bilancēm 8-2 un 9-5 ieņēma attiecīgi pirmo un otro vietu ("Khimki" izstājās otrajā grupu turnīrā jeb "Top 16"), bet ceturtdaļfinālā piecās spēlēs ar 3-2 pārspēja "Barcelona". Pusfinālā pretī stāsies Krievijas vadošā komanda Maskavas CSKA.

VTB līgas ceturtdaļfināli

KomandasSērijā
CSKA-Nymburk2-0
Unics-Nizhny Novgorod2-0
Khimki-Lokomotiv2-0
Zenit-Avtodor2-0

Izmantotie resursi:
Статистика игры «Химки» Химки -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-03 23:26, pirms 8 gadiem
Raisu un timmu uz nba.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-04 03:17, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Lasīt iemācies, labi? Timmas karjeras rekords VTB, nevis visas līgas
Viss pareizi tika pateikts Timma uzstadija playoff rekordu ar 35 pts uzsvars te likts uz playoff nejaukt te ieksa regularo sezonu un tada gadijuma jaa Raiss atkarotja rekordu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja