Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ginzburgs: "Ja Porziņģis atbrauks, lai brauc"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ginzburgs: "Ja Porziņģis atbrauks, lai brauc"
Jevgēnijs Kosuškins un Jānis Gailītis: pirmā uzvara VTB līgas mājas spēlē
Foto: Vladislavs Proškins, f64

"Nedēļas nogalē bija komandas sapulce, kurā runājām, ka mums jāspēlē agresīvāk. Šodien cīņasspars bija citā līmenī," izcīnot sesto uzvaru VTB līgā, teica basketbola kluba "VEF Rīga" garais spēlētājs Ričmonds Vilde.

Ronens Ginzburgs, "CEZ Nymburk" galvenais treneris

"Rīgā sanācis viesoties daudz reižu un vienmēr ir patīkami šeit atgriezties. Runājot par VEF – viņi spēlē labāk, nekā rāda rezultāti. Nezinu, kāpēc viņi biežāk zaudē, taču viens no iemesliem ir vājāks sniegums spēļu galotnēs. Zināju – ja tiksim blakus, varēsim uzvarēt. Nedaudz pietrūka.

Jūlijā tiksimies Belgradā. Pret Latviju vienmēr ir labi spēlēt. Sākumā abām komandām svarīgākais būs izkļūt no grupas, lai izslēgšanas spēlēs tiktos ar Serbiju un Puertoriko. Jārēķinās, ka spēles notiks īsi pēc klubu sezonas beigām.

Kristaps Porziņģis ir labs spēlētājs, tiesa, spēlēt Eiropā vai NBA ir divas dažādas lietas. Grūti prognozēt NBA spēlētāju atbraukšanu – mums līdzīga situācija bija ar Janu Veseliju. Ja Porziņģis atbrauks, lai brauc."

Ričmonds Vilde, "VEF Rīga" spēlētājs

"Komanda nepadevās visu spēli. Mūsu cīņasspars bija citā līmenī, salīdzinot ar iepriekšējām spēlēm. Vairāk dalījām bumbu, spēlējām viens par otru. Nedēļas nogalē bija komandas sapulce, kurā runājām, ka varam un jāspēlē daudz agresīvāk."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Piekrītu Ričmondam, ka cīņasspars bija citā līmenī. Vinnējām grozu, aizsardzībā spēlējām komandas basketbolu. Labi sākām un ātri ieguvām iniciatīvu. Tā spēlēt bija vieglāk, nekā tērēt spēkus, lai atspēlētos.

Tāpat kā pērn, šogad izbraukumos spēlējam labāk. Iespējams, šovakar veicās labāk, jo spēlējām savā treniņzālē (Olimpiskajā sporta centrā). Arvine vairāk mums palīdz Bostiks, spēlētājs ar lielu pieredzi. Viņš ir basketbolists, kurš pārējos spēlētājus veido labākus.

Džošam Harelsonam pēc pirmajām spēlēm bija jāsaprot, ka no lomas spēlētāja, kurš met trīspunktniekus, jākļūst par daudzpusīgāku uzbrukuma spēlētāju. Šodien viņš daudz un sekmīgi spēlēja groza apakšā. Cipari parāda ceļu, kurā jāiet.

Izmantoju četrus garos spēlētājus. Giljermo Rubio ir mikro savainojums un viņš nejūtas labi, savukārt Ričmonds Vilde labi iegāja spēlē. Kā jau esmu teicis iepriekš, turpinām meklēt saspēles vadītāju. Mums nav jāmeklē motivācija, mums jāuzvar."

  +9 [+] [-]

, 2016-02-22 22:28, pirms 8 gadiem
''spēlēt Eiropā vai NBA ir divas dažādas lietas''. Kāds žurnālists, lai nākamreiz atgādina, ka KP 3 gadus pavadīja Spānijā.

     [+] [-]

, 2016-02-22 22:52, pirms 8 gadiem
teemusalami rakstīja: ''spēlēt Eiropā vai NBA ir divas dažādas lietas''. Kāds žurnālists, lai nākamreiz atgādina, ka KP 3 gadus pavadīja Spānijā.
Domāju, ka KP nebūs grūtību Eiropas basī
Bet serbus savukārt varbūt pat reālāk ir paķert pusfinālā, kad noskaņošanās varētu nebūt maksimāla. Serbi pat neiedomājas, ka varētu nespēlēt finālā, tāpēc pusfinālā uz izbrīnu viņus varētu paķert vēl reālāk
Bet ja par Cez, tad ieteiktu Ginzburgam tikt galā ar spēlētāju lomām savā komandā. Pagaidām Cez izskatās pēc sētas komandas, lai gan sastāvs uz papīra ir solīds

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 23:03, pirms 8 gadiem
Ceru, ka koecis uz LV šoreiz būs virs 2, ir pārliecība, ka pēc lielā pēriena mūsējie būs MAXX gatavi..

  +1 [+] [-]

, 2016-02-22 23:04, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Domāju, ka KP nebūs grūtību Eiropas basī
Bet serbus savukārt varbūt pat reālāk ir paķert pusfinālā, kad noskaņošanās varētu nebūt maksimāla. Serbi pat neiedomājas, ka varētu nespēlēt finālā, tāpēc pusfinālā uz izbrīnu viņus varētu paķert vēl reālāk
Bet ja par Cez, tad ieteiktu Ginzburgam tikt galā ar spēlētāju lomām savā komandā. Pagaidām Cez izskatās pēc sētas komandas, lai gan sastāvs uz papīra ir solīds
optimisms protams ir forši.
pret serbiem pacīnīties jau var, bet principā bez variantiem.
ja visai latvijai uzkrīt(it īpaši kautkādiem kuksikiem, blūmiem vai janičiem) + serbi iepriekšējā naktī ir tusējuši līdz rītausmai un vispār bārā atstājuši pāris čaļus.. jā, tad līdz pēdējai ceturtdaļai varētu vilkt punkts punktā un turpināt cerēt, ka tā turpināsies.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 23:07, pirms 8 gadiem
asinsdesa rakstīja: optimisms protams ir forši.
pret serbiem pacīnīties jau var, bet principā bez variantiem.
Skaidrs, ka serbi ir izteikti favorīti
Bet iespējams, ka pārsteigt pusfinālā pat būtu reālak. Jo ar domam serbi būtu jau finālā un zāle arī varētu nebūt pilna

  +1 [+] [-]

, 2016-02-22 23:09, pirms 8 gadiem
Es neteiktu, ka pret serbiju būs vienos vārtos, viņi tādā pašā līmenī kā franči. Un KP iedos defā milzīgu spēku+streloks ar Bertāniem. Domāju, ka serbiem vajadzētu domāt par koncentrēšanos, jo viņiem parasti problēmas ar zvaigznēm utt. Čehus paņemsim, ja nosegsim 2 spēlētājus. Galvenais neiztērēt pa daudz spēku pret švakuļiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-22 23:11, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Es neteiktu, ka pret serbiju būs vienos vārtos, viņi tādā pašā līmenī kā franči. Un KP iedos defā milzīgu spēku+streloks ar Bertāniem. Domāju, ka serbiem vajadzētu domāt par koncentrēšanos, jo viņiem parasti problēmas ar zvaigznēm utt. Čehus paņemsim, ja nosegsim 2 spēlētājus. Galvenais neiztērēt pa daudz spēku pret švakuļiem.
Čehus uzvarēt pat nav svarīgi (ja, protams, nesanāk spēlēt finālā)
Pusfinālā vai finālā būs jāuzvar serbi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 23:13, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Tā vien šķiet, ka serbi katru spēli varētu uzraut pa maksimumu, tā teikt, savu fanu priekšā parādīt, kas ir galvenais vai uztaisīt normālu vadību, punktu ziņā, un spēli vienkārši novadīt līdz beigām
Vienkārši izsaku minējumu, ka pusfinālā serbus varbūt uzvarēt pat būtu reālak

  +1 [+] [-]

, 2016-02-22 23:14, pirms 8 gadiem
Serbiem mājās spēlēt nav priekšrocība, jo vienmēr ir liels spiediens no visām pusēm. Ja sāks kāst pret mums, fani tak tur nositīs gan mūsējos, gan viņējos.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-22 23:17, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Garajā galā iedos defā, bet citur jau paliks tāpat + daudz atkarājas, kā liks spēlet pret viņu + daudz faktoriem jāsakrīt, lai spētu pacīnīties ar viņiem pa nopietno
Vēl jau nemaz nav zvanīts, ka Porziņģis vispār būs
Ar Porziņģi serbus nenobaidīsi. Drīzāk pat svarīgāk Porziņģis būtu pašu pārliecībai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-23 00:59, pirms 8 gadiem
Ja Porzingis atbrauks, lai brauc....
Ja vins jau bus atbraucis, kur vinam vel braukt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-23 06:43, pirms 8 gadiem
Iespējams kaut ko esmu palaidis garām. Ok, būs grupu turnīrs un fināls. Bet pag, būs arī kaut kāds pusfināls?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-23 07:54, pirms 8 gadiem
...spēlēt NBA un Eiropā ir divas dažādas lietas... Protams! ASV izlasei tak regulāri PČ un olimpiādē ir problēmas! Tāpat, Novickis , Gazols , parkers un citi no NBA atbraukušie regulāri "mokās" , spēlējot EČ ! Mazlirt tak jāpadomā, pirms liet šādu ūdeni!

     [+] [-]

, 2016-02-23 09:47, pirms 8 gadiem
Ja būs Porziņģis, Dāvis Bertāns, Siliņš tad minimālas šances pie labas veiksmes, ka krīt arī trīnīši ,pret serbiem ir.

     [+] [-]

, 2016-02-23 10:12, pirms 8 gadiem
Ja Kristaps atbrauks, tad Veselija jautājums būs atrisināts. Tad atliks izdomāt, kurš var Satoranski nosegt, un lieta būs darīta!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja