Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc uzvaras pār "Bulldogs", "Gamecocks" paceļas par 10 vietām

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc uzvaras pār "Bulldogs", "Gamecocks" paceļas par 10 vietām
Notrdamas "Fighting Irish" futbolisti
Foto: AP/Scanpix

Pēc Nacionālās koledžu atlētiskas asociācijas (NCAA) trešās nedēļas maču izspēles, ir publicēts jaunais komandu TOP 25 rangs, kurā, pateicoties uzvarai pār Džordžijas "Bulldogs", vislielāko kāpumu šajā nedēļā piedzīvoja Dienvidkarolīnas "Gamecocks".

Dienvidkarolīnas "Gamecocks", kuru pārstāv arī latviešu izcelsmes amerikānis Maikls Matulis (pagaidām uzbrukuma līnijas spēlētājs atkopjas pēc savainojuma), pagājušajā sestdienā pārspēja Džordžijas "Bulldogs" ar 38:35, kas viņiem NCAA FBS apakšdivīzijas TOP 25 rangā ļāva pacelties par desmit pozīcijām un nu "Gamecocks" ieņem 14. vietu.
Interesanti, ka zaudētāji, Džordžija, šajā nedēļā atrodas 13. vietā, taču viņiem tas ir kritums, jo otro nedēļu "Bulldogs" sāka kā ranga sestā komanda.

Ranga galvgalī gan nekādas izmaiņas nenotika. Ar 37 pirmās vietas balsīm vēl aizvien līderi ir Floridas štata universitāte, kura gan trešajā nedēļā nespēlēja. Viņiem seko Oregona, bet trijnieku noslēdz Alabama. Tūlīt aiz viņiem ir Oklahomas futbolisti, bet piektajā vietā – Oburna.

Pirmo reizi kopš 2012. gada sezonas TOP 25 ranga pirmajā desmitniekā iekļuva Notrdamas "Fighting Irish" komanda, kas pakāpās par divām pozīcijām un nu ir devītā. Savukārt septītajā vietā, pēc uzvaras pār Bufalo, iekārtojās Beiloras futbolisti.

AP NCAA futbola TOP 25 rangs

#Komanda
1.Floridas št. univ.
2.Oregona
3.Alabama
4.Oklahoma
5.Oburna
6.Teksasas A&M
7.Beilora
8.LSU
9.Notrdama
10.Ole Miss
11.Mičiganas št.
12.UCLA
13.Džordžija
14.Dienvidkarolīna
15.Arizonas št.
16.Stenforda
17.USC
18.Misūri
19.Viskonsina
20.Kanzasas št.
21.BYU
22.Klemsona
23.Ohaio št.
24.Nebraska
25.Oklahomas št.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports