Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Matulim trīs spēka paņēmieni, komandai negaidīts zaudējums

Juris Miņins
Juris Miņins

Matulim trīs spēka paņēmieni, komandai negaidīts zaudējums
Jānis Matulis (Nr.97)
Foto: gogriffons.com

Nacionālās koledžu atlētiskas asociācijas (NCAA) futbola turnīra otrās divīzijas mačā latviešu futbolista Jāņa Matuļa Misūrī rietumu štata universitātes "Griffons" komanda savās mājās negaidīti ar 10:30 piekāpās Emporijas štata universitātes "Hornets".

"Griffons" komandai šī bija atgriešanās spēle savā laukumā, jo iepriekšējās cīņas viņi izspēlēja izbraukumā, taču par veiksmīgu atgriešanos mājās to nevarētu nosaukt, jo komanda ar 10:30 bija spiesta atzīt Emporijas štata universitātes "Hornets" pārākumu. Šis bija diezgan negaidīts zaudējums, jo līdzšinējās sezonas septiņās spēlēs "Griffons" bija izcīnījuši piecas uzvaras, kamēr viņu pretinieki vien trīs.

Uz spēli sanākušajiem pieciem tūkstošiem skatītāju bija jāvēro, kā viņu komanda pirmajā periodā nospēlē "pa nullēm", kamēr trijos nākamajos katrā zaudē pa 10 punktiem, bet paši kopumā guva vien 10 punktus.

Jānis Matulis, kurš ir aizsardzības līnijas vidus spēlētājs, šajā cīņā izcēlās ar trim spēka paņēmieniem. Kopumā sezonas astoņās cīņās, kurās visās Jānis ir devies sākumsastāvā, viņa kontā ir 22 (16+6) spēka paņēmieni un divi seki.

Ja mēs pievēršamies NCAA pirmās divīzijas cīņām, tad tajās arī šonedēļ neiztika bez pārsteigumiem, jo zaudējumu piedzīvoja TOP 25 ranga trešā komanda Misisipi "Rebels" jeb Ole Miss, kuri mazrezultatīvā spēlē ar 7:10 atzina rangā neesošās LSU "Tigers" pārākumu.

Tās ir labas ziņas rangā zemāk esošajām komandām, Alabamai un Oburnai, kuras savus mačus gan uzvarēja pieveicot, attiecīgi, Tenesī (34:20) un Dienvidkarolīnu (42:35). Tāpat ir jāizceļ divu štatu dueļi – Mičiganas št. univ. pieveica Mičiganu ar 35:11, bet TCU, pateicoties saspēles vadītāja Trevona Boikina 7 (!!!) rezultatīvām piespēlēm, pieveica Teksasas tehnisko universitāti (82:27). Ne tik daudz rezultatīvu piespēļu bija Oregonas saspēlniekam Markam Mariotam, tikai piecas, taču ar to arī bija gana, lai "Ducks" svinētu uzvaru pār Kalifornijas universitāti, 59:41.

Ranga līderi, Misisipi štata universitātes "Bulldogs" ar 45:31 pieveica Kentakī futbolistus.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
gogriffons.com

     [+] [-]

, 2014-10-26 16:07, pirms 10 gadiem
Arī Latvijā tas ir negaidīts iznākums???