Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Detroita noslēdz līgumus ar Harisonu un Belu

Juris Miņins
Juris Miņins

Detroita noslēdz līgumus ar Harisonu un Belu
Mikels Lešors
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) klubs Detroitas "Lions", pēc tam kā nopietnu savainojumu guva Mikels Lešors, ir veikusi izmaiņas pussargu rotācijā un noslēgusi līgumus ar Džeromu Harisonu un Maiku Belu.

Pēc tam kā pirmssezonas treniņnometnē Ahileja cīpslas savainojumu guva šī gada draftā izvēlētais Mikels Lešors, Detroitas "Lions" nācās veikt izmaiņas sastāvā, lai nodrošinātu pienācīgu maiņu Džahvidam Bestam. Tieši tāpēc Motorpilsētas futbola klubs noslēdza līgumus ar Džeromu Harisonu un Maiku Belu.

Džeroms Harisons savu lielāko karjeras daļu ir aizvadījis Klīvlendas "Browns" rindās, bet pagājušsezon tika aizmainīts (pretī tika dots jau pieminētais Maiks Bels) uz Filadelfijas "Eagles". Savas NFL karjeras laikā ir piedalījies 59 mačos, kuros izcēlās ar 1640 jardu "izsišanu" un septiņiem piezemējumiem. Papildus viņa kontā ir 487 jardi piespēļu uzbrukumos un trīs piezemējumi. Jāpiebilst, ka Filadelfijā Harisons spēlēja arī speciālajās komandās.

Savukārt Maiks Bels ir spēlējis četrās NFL komandās (Denvera, Ņūorleāna, Filadelfija, Klīvlenda) un sevi pierādījis kā labs otrais pussargs. Viņa kontā ir 53 mači, 1475 gūtie jardi skrienot un 258 jardi no piespēlēm, kā arī 14 piezemējumi (visi – "izsistie"). Tāpat jāpiebilst, ka 2009. gada sezonā Bels izcīnīja "Super Bowl", spēlējot Ņūorleānas "Saints" rindās.

No citiem darījumiem var pieminēt Sanfrancisko "49ers" vienošanos ar Krisu Blomu (TE), Arizonas "Cardinals" parakstīto līgumu ar Metu Veiru (S), Tenesī "Titans" līgumus ar Petu Makvistanu (OL) un Entoniju Smitu (S), Sentluisas "Rams" un Bena Lebera (LB) vienošanos Džeksonvilas "Jaguars" līguma pagarināšana ar Todu Boumanu (QB) un Robu Makgilu (OL), Maiami "Dolphins" pastiprināšanos aizsardzībā ar Deividu Niksonu (LB) un K.Dž. Džerardu (DB), Jaunanglijas "Patriots" un Džerarda Voren (DL) līgums, kā arī Sinsinati "Bengals" un Džonatana Fananī (DE) viena gada vienošanās.

Savukārt NFL papilddrafta sakarā arī sāk parādīties dažādi interesanti jaunumi, galvenokārt Terela Praiora sakarā. Proti, lai arī trīs komandas ("Cowboys", "Redskins", "Browns") jau ir oficiāli apstiprinājušas, ka apmeklēs viņa paša organizētos atklātos treniņus, visām NFL komandām izsūtītajā draftam pieejamo spēlētāju sarakstā viņš nefigurēja. Līgas vadība gan vēlreiz ir apliecinājusi, ka šis saraksts nav galīgs, taču pašlaik Praiora atbilstību visiem līgas noteikumiem vērtē speciālisti. Savukārt NFL ģenerālmenedžeri uzskata, ka bijušajam Ohaio štata universitātes saspēles vadītājam vispirms vajadzētu spēlēt Kanādas futbola līgā (CFL), jo NFL līmenim viņš neesot gatavs.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com