Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Packers" kļūst par vienīgajiem līderiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Packers" kļūst par vienīgajiem līderiem
"Rams" nespēja apturēt "Packers"
Foto: AP/Scanpix

Pēc aizvadītās nedēļas Nacionālās futbola līgas (NFL) spēļu nedēļas par vienīgo komandu, kas spēlē bez zaudējumiem kļuva Grīnbejas "Packers", kuri paši uzveica Sentluisas "Rams" ar 24:3, bet Detroitas "Lions" bija spiesti atzīt Sanfrancisko "49ers" pārākumu (25:19).

Pagājušās NFL sezonas "Super Bowl" ieguvēji Grīnbejas "Packers" turpina savu uzvaru gājienu arī šosezon, jo pēc sestās spēļu nedēļas viņi ir vienīgais kolektīvs, kas uzvaras ir izcīnījuši visos sešos mačos. Pēdējo no tām, pret Sentluisas "Rams" – 24:3.

Lai arī, pēc rezultāta spriežot, uzvara tika izcīnīta pārliecinoši un mača laikā bija arī vairākas spilgtas epizodes (kaut vai Ārona Rodžersa 93 jardu piespēle Džordijam Nelsonam), taču "Packers" spēle nebija ideāla, jo cīņas otrajā pusē grīnbejieši tā arī nespēja gūt punktus. Gan jau pieminētais Rodžerss, gan komandas galvenais treneris Maiks Makartijs atzina, ka pēc spēles viņus pārņem divējādas sajūtas – ir gūta uzvara ar triju piezemējumu pārsvaru, taču spēles otrā daļa parādīja, ka komandai vēl ir daudz darāmā.

Savukārt zaudētāju rindās, "Rams" vienības nu jau ilggadējais līderis Stīvens Džeksons pēc spēles atzina, ka vienība vēl aizvien meklē ceļus uz uzvarām, bet pagaidām sanāk tā, ka katru reizi kā Sentluisas klubs nonāk uzbrukuma "sarkanajā zonā", viņi "iešauj sev kājā", t.i., rada sev problēmas.

Citā cīņā tikās Jaunanglijas "Patriots" un Dalasas "Cowboys". Divu "Amerikas komandu" cīņā pārāki izrādījās Masačūsetas pārstāvji.
Toms Breidijs šajā mačā kārtējo reizi pierādīja savas līdera dotības, jo vēl pāris minūtes līdz spēles pamatlaika beigām "Patriots" atradās zaudētājos ar trīs punktu deficītu, taču mazliet vairāk kā 20 sekundes līdz finālsvilpei viņš atdeva rezultatīvu piespēli Āronam Hernandezam, kas arī atnesa uzvaru "Patriots" klubam. Jāpiebilst, ka šajā spēlē pie ceturtās pārtvertās bumbas šosezon tika Jaunanglijas malējais aizsargs Kails Aringtons, kurš uz šo brīdi ir līgas līderis šajā rādītājā.

Dalasas "Cowboys" šajā spēlē uzticējās savam līderim Tonijam Romo, kurš, lai arī rādīja labu spēli, nespēja to pārvērst rezultatīvā sniegumā un beigu beigās atdeva tikai vienu rezultatīvu piespēli.

Atgriežoties pie batālijām NFL tabulas augšgalā, Detroitas "Lions" un Sanfrancisko "49ers" pārtrūka detroitiešu 13 uzvarēto spēļu sērija (viņi nebija zaudējuši sākot no pagājušās sezonas 14. nedēļas) – 19:25. "49ers" panākuma atslēga ir meklējama "Lions" agresīvajās aizsardzības shēmās, kuras šoreiz nenostrādāja un Sanfrancisko kluba pussargs Frenks Gors to lieliski izmantoja gūstot 141 jardu 15 mēģinājumos, kā arī izceļoties ar vienu piezemējumu. Savukārt paši "49-ītie" lieliski apturēja "Lions" uzbrukumus pa zemi, kā arī neitralizēja Metjū Stefordu.

"Mums bija problēmas ar uzbrucēju atbrīvošanos no sedzējiem, bet kad mēs to spējām, piespēles nesekoja brīvajiem spēlētājiem," pēc spēles komentēja Detroitas galvenais treneris Džims Švarcs, "mums ir jādomā arī par uzbrukumu pa zemi, pretējā gadījumā mēs kļūstam pārāk paredzami."

Visbeidzot Ņujorkas "Giants", galvenokārt ar Ahmada Bredšova pūlēm, spēja pieveikt citu šīs sezonas "brīnumu" – Bufalo "Bills" (27:24). Bredšovs, pēc trīs "izsistajiem" piezemējumiem, šajā spēlē parādīja, ka Ņujorkas komanda ir kaut kas vairāk kā tikai Īlaja Meninga piespēļu uzbrukums. Tāpat lielu ieguldījumu deva Korijs Vebsters, kurš pārtvēra divas Raiena Fitzpatrika piespēles. Zaudētāju rindās pamanāmākais spēlētājs bija Freds Džeksons, kurš tika pie 121 "izsistiem" jardiem, kā arī veica 80 jardu tālu rezultatīvu skrējienu.

NFL regulārā sezona, 6.nedēļa.

ViesiMājniekiRezultāts
BrownsRaiders17:24
49ersLions25:19
PanthersFalcons17:31
ColtsBengals17:27
RamsPackers3:24
BillsGiants24:27
JaguarsSteelers13:17
EaglesRedskins20:13
TexansRavens14:29
CowboysPatriots16:20
SaintsBuccaneers20:26
VikingsBears10:39
DolphinsJets6:24

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-10-18 20:19, pirms 13 gadiem
packeri izskatās reāli pa spēkam arī 16:0 sezona.

     [+] [-]

, 2011-10-18 21:54, pirms 13 gadiem
lai viņiem neko spēles šogad iekritušas , neticu , ka detroita atdos abas. lielie zilie un chargeri ar netaisās būt par sitamajiem. pārīti reižu jau atrausies.
p.s. interesants termins - NFL tabulas augšgalā. vienalga cik uzvaru, 14 kā pērn patriotiem, vai 7 seahawkiem. divizija jāuzvar.

     [+] [-]

, 2011-10-19 10:34, pirms 13 gadiem
piekrītu, ka visdrīzāk, ka ka atrausies 1-2 reizes.
+ nav jau zināms, vai viņi vispār grib to perfekto sezonu. varbūt tāpat kā Colts 2009 gadā pie 14:0 atsēdinās ARod u.c. starterus atpūsties.

bet es tikai saku, ka viņiem tas ir pa zobam. viņi dominē šobrīd tāpat kā patrioti savā 16:0 sezonā.

     [+] [-]

, 2011-10-19 12:23, pirms 13 gadiem
Izdevās šonedēļ trīs mačus redzēt - 49ers un Detroita bija ļoti interesanta spēle un jāsaka, ka Sanfrancisko nedaudz paveicās ar pēdējo TD, bet pelnīta uzvara un treneru pēcspēles moments arī bija nedēļas aprunātākais.

Cowboys - Patriots: Par šo maču var pateikt tikai vienu - Dalasa pati nočakarēja maču, kad pie 3rd down skrēja, atstāja Breidijam nedaudz vairāk par divām minūtēm un viņš protams izdarīja, to ko izcils QB dara, dabūja TD un uzvarēja maču.

Vēl nedaudz izdevās ieskatīties Ravens - Texans spēlē un jāsaka, ka visas spēles garumā neradās šaubu par Ravens uzvaru.

Jāsaka, ka arī Packers ir pamatīgi ieskrējušies un varētu būt arī otrs fināls un ne tikai fināls šogad, neliels prieks arī par Eagles must win uzvaru, varbūt tas ļaus komandai ieskrieties. Tāpat arī Steelers aizvadīja labu maču, it īpaši QB lieliskās piespēles, ja nemaldos viena bija pat 60 jardi.

     [+] [-]

, 2011-10-19 16:09, pirms 13 gadiem
Es domā, ka pieminēšanas vērta ir arī Raiders vs. Browns spēle, kurā Raiders aizvadīja pirmo spēli mājās pēc Al Davis nāves, turklāt guva divus TD ar special teams - kickoff return un FG fake, tādējādi aizstājot savainotā QB Kembela negūtos piespēļu jardus.
Uhhh, nevaru sagaidīt vīkendu - ceļojumu uz Wembley

     [+] [-]

, 2011-10-20 10:46, pirms 13 gadiem
Kas notiek ar Vikingiem, bez Favre galīgi nekādi.

     [+] [-]

, 2011-11-11 14:12, pirms 12 gadiem
Juri, gaidām rakstus!