Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Lions" saplosa "Cowboys"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Lions" saplosa "Cowboys"
Kelvins Džonsons un Metjū Stefords.
Foto: AP/Scanpix

Bez zaudējumiem Nacionālajā futbola līgā turpina cīnīties Detroitas "Lions", kuri ceturtajā nedēļā, veicot fantastisku atspēlēšanos, uzveica Dalasas "Cowboys". Tāpat perfekta bilance ir arī Grīnbejas "Packers".

Pirms nedēļas Detroitas "Lions" spēja sadeldēt 20 punktu deficītu, kas viņiem bija pēc mača pirmā puslaika un izcīnīt uzvaru pagarinājumā ar 26:23 pret Minesotas "Vikings". Šonedēļ Metjū Steforda vadītā komanda spēja neitralizēt 24 punktus lielo Dalasas "Cowboys" pārsvaru un izcīnīt svarīgu uzvaru jau pamatlaikā – 34:30.

Mača pirmo daļu "kovboji" aizvadīja visai pārliecinoši, jo Tonijs Romo un Dezs Braients noorganizēja divus piezemējumus, bet Džeisona Vitena un Romo sadarbība deva vēl vienu, taču "Lions" vēl, kā vēlāk izrādījās, nebija pamodušies. Spēles pagrieziena punkts tika fiksēts trešās trešdaļas vidū, kad jau pieminētais Romo divas reizes kļūdījās piespēlēs, ko veiksmīgi izmantoja Detroitas aizsargi – Bobijs Kārpenters un Kriss Hjūstons atgrieza bumbu ieskaites zonā, samazinot rezultāta starpību līdz 10 punktiem. Ceturtdaļai noslēdzoties Dalasa gan guva vēl trīs punktus, taču tas bija pēdējais, ko viņi spēja parādīt uzbrukumā.

Ceturtajā ceturtdaļā Metjū Stefords un Kelvins Džonsons izdarīja to pašu, ko mača sākumā paveica Romo un Braients – guva divus piezemējumus, bet Džeisons Hansons realizēja tiešo brīvsitienu, kas kopā arī deva uzvaru.

Pēc mača "Lions" galvenais treneris Džimijs Švarcs sacīja: "Bobija Kārpentera pārtvertā bumba un tam sekojošais piezemējums deva mums vajadzīgo impulsu. Tas nenodrošināja mums uzvaru un uz to brīdi arī nesaasināja situāciju, taču pēc tā mēs atguvāmies un sākām spēlēt daudz labāk."

No citām spēlēm der izcelt Čikāgas "Bears" un Karolīnas "Panthers" cīņu (34:29). Šoreiz gan nevis Kema Ņūtona sakarā (lai gan viņš turpina priecēt), bet gan, lai izceltu Devinu Hesteru un viņa paveikto, proti, Hesters ieskaites zonā atgrieza savu 11. atsitienu, kas ir līgas visu laiku labākais rādītājs (tāpat viņa karjeras kontā ir arī četru spērienu atgriešana ieskaites zonā).

Pirmo zaudējumu šosezon piedzīvoja arī Bufalo "Bills", kuri piekāpās Sinsinati "Bengals" (20:23), kuriem šī bija otrā uzvara sezonā. Savukārt pirmo uzvaru šajā sezonā izcīnīja Kanzassitijas "Chiefs", kuri ar 22:17 uzveica Minesotas "Vikings". Vikingi šajā regulārajā sezonā vēl aizvien ir "uz nullītes".

Pamata optimismam nav arī Filadelfijā, kur tāds bija starpsezonā, pēc vairāku zvaigžņotu spēlētāju piesaistes. "Ērgļi" ir zaudējuši trijās no sezonas četriem mačiem, pēdējais no zaudējumiem tika piedzīvots pret Sanfrancisko "49ers" ar 23:24. Piedevām, Maikls Viks atkal guva savainojumu – šoreiz cieta "metamās" rokas pirksts.

NFL regulārā sezona, 4. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PanthersBears29:34
BillsBengals20:23
TitansBrowns31:13
LionsCowboys34:30
VikingsChiefs17:22
RedskinsRams17:10
49ersEagles24:23
SaintsJaguars23:10
SteelersTexans10:17
GiantsCardinals31:27
FalconsSeahawks30:28
BroncosPackers23:49
PatriotsRaiders31:19
DolphinsChargers16:26
JetsRavens17:34
ColtsBuccaneers17:24

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2011-10-04 13:46, pirms 13 gadiem
Rodžers ir zvērs tāpat kā Ravens aizsardzība!!!
Hah! Kurš būtu domājis, ka Bengāļi tik labi spēlēs? es pat neticēju

     [+] [-]

, 2011-10-04 16:25, pirms 13 gadiem
Nevarētu teikt, ka Bengals kautko izcilu rādītu - zaģi no 49ers un Broncos...
Bet par 4. nedēļu runājot: daudz interesantu maču, pārsteidz Stīlers vājais sniegums, jo sevišķi aizsardzībā. Šoreiz komandas atgriezās pie graund game... tā jau likās, ka visi QB sataisījušies pa 400 jardiem spēlē mest.

     [+] [-]

, 2011-10-04 18:33, pirms 13 gadiem
zeķturs rakstīja: Nevarētu teikt, ka Bengals kautko izcilu rādītu - zaģi no 49ers un Broncos...
Bet par 4. nedēļu runājot: daudz interesantu maču, pārsteidz Stīlers vājais sniegums, jo sevišķi aizsardzībā. Šoreiz komandas atgriezās pie graund game... tā jau likās, ka visi QB sataisījušies pa 400 jardiem spēlē mest.
Nu viņiem paredzēja gandrīz bezcerīgu sezonu, bet šobrīd viņiem ir labākā aizsardzība līgā! +Daltons ar Grīnu ir ļoti labi saspēlējušies. Jā, viņiem kalendārs ir izcili labs, bet tās pašas ir jāuzvar. Es domāju ka, ja nenočakarēs, tad uz Wild card pretendēs

     [+] [-]

, 2011-10-04 21:11, pirms 13 gadiem
zeķturs rakstīja: Bet par 4. nedēļu runājot: daudz interesantu maču, pārsteidz Stīlers vājais sniegums, jo sevišķi aizsardzībā.
tu ko , jocīgs ? vienīgais , kas ir tā ir aizsardzība. pagaidām otrā līgā, lai cik dīvaini tev tas neliktos. ir ja pa caurumam katrā spēlē, bet pārsvara izskatās labi, lai ar visi jau norakstījuši uz vecumu.
offensive line???

     [+] [-]

, 2011-10-04 22:43, pirms 13 gadiem
Ravens mach bija fantastisks, aizsardzibas dominance, un lions comebeki nu jau vairak nav nekas sensacionals

     [+] [-]

, 2011-10-05 17:30, pirms 13 gadiem
Man liekas, ja ir +24 pārsvars 3qr, tad vispār var līdz beigām iztikt bez piespēlēm, pietiek ar skrējieniem neapstādinot pulksteni un puntiem. Mūžā detroita neatspēlētos, neatspēlētos arī no -17 cik bija pēc pirmā pārtvēriena, tā kā vainīgais ir Dallasas treneris.

     [+] [-]

, 2011-10-06 13:10, pirms 13 gadiem
steelers rakstīja: tu ko , jocīgs ? vienīgais , kas ir tā ir aizsardzība. pagaidām otrā līgā, lai cik dīvaini tev tas neliktos. ir ja pa caurumam katrā spēlē, bet pārsvara izskatās labi, lai ar visi jau norakstījuši uz vecumu.
offensive line???
doma bija tāda, ka Steelers aizsardzība vairs nav Steelers aizsardzība, t.i., No1 runstopping defence - katrā spēlē ir kāds RB kas vismaz 100 yardus izskrien pret Pitsburgu.