Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonsons pagarina līgumu ar "Texans"

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonsons pagarina līgumu ar "Texans"
Andrē Džonsons
Foto: AP/Scanpix

Viens no pašlaik labākajiem Nacionālās futbola līgas (NFL) malējiem pussargiem Andrē Džonsons ir pagarinājis līgumu ar savu līdzšinējo komandu Hjūstonas "Texans" vēl uz divām sezonām, tādējādi paliekot komandā līdz 2016. gadam.

Andrē Džonsons ir pagarinājis līgumu ar Nacionālās futbola līgas komandu Hjūstonas "Texans", kas nozīmē, ka beidzoties pašreizējam līgumam, Džonsons vēl divas sezonas pavadīs Teksasas klubā, t.i., pārstāvēs "Texans" līdz 2016. gadam. Līguma finansiālo pusi neviena darījumā iesaistītā puse nekomentē, taču ir zināms, ka līgums ir 38.5 miljonus vērts, no kuriem garantēti ir 13 miljoni ASV dolāru. Pašlaik spēlētājs saņem 10.5 miljonus dolāru ik sezonu.

Komandas ģenerālmenedžeris Riks Smits šo darījumu komentēja šādi: "Visdrīzāk, savu NFL karjeru viņš beigs tieši kā "Texans" spēlētājs. Viņš, ļoti iespējams, būs mūsu pirmais spēlētājs, kas tiks uzņemts NFL Slavas zālē, tāpēc mēs esam priecīgi, ka mums izdevās noslēgt līgumu ar viņu tik ātri un bez problēmām."

Aizvadītajā sezonā Andrē Džonsons notvēra 101 piespēles, veica 1569 jardus, jeb 15.5 jardus katrā izspēlē, kā arī deviņus uzbrukumus noslēdza ar piezemējumu. Par šādu spēli malējais uzbrucējs tika iebalsots NFL "Pro Bowl" spēlē, kā arī iekļauts līgas simboliskajā izlasē.

Kā arī...

Bijušais Ņujorkas "Giants" malējais uzbrucējs Plaksiko Buress atkārtoti ir iesniedzis lūgumu, lai viņam piemērotais drošības līdzeklis no apcietinājuma tiktu mainīts pret sodu, kas saistīts ar darbu. Proti, spēlētājam vairs nevajadzētu atrasties cietumā, bet gan būtu jāveic kāds darbs un cietumā būtu jāatgriežas vien nedēļas nogalē.
No vienas puses, protams, šis ir labāks variants nekā cietums, taču no otras – spēlēt viņš nevarētu, jo, kā jau minēts, nedēļas nogales viņam būtu jāpavada cietumā, tāpat viņš nedrīkst pamest štatu. Vienīgā iespēja, kas šajā situācijā varētu ļaut Buresam atgriezties NFL ir tāda, ka viņa advokāti pārliecinās tiesnešu, par to, ka futbols ir vienīgā nozare, kurā viņu klients var nopelnīt iztiku.
Atgādināsim, ka NFL līdzšinējā nostāja ir bijusi tāda, ka Buresa diskvalifikācija beigsies līdz ar brīdi, kad viņš būs izcietis sev piespiesto sodu, ko spēlētājs saņēma par neuzmanīgu rīkošanos ar ieroci, atrodoties kādā Ņujorkas naktsklubā, kuras rezultātā tika savainots cilvēks (viņš pats, iešaujot sev kājā).

Neveiksmes turpina vajāt Denveras "Broncos" pamatsastāva spēlētājus. Tā pašlaik savainojumā ir iedzīvojies aizsargs Elviss Dumervils, kurš ir savainojis krūšu muskuļus. Pie tam, ja iepriekš savainotie Noušons Moreno un Korels Bakhalters komandā varēs atgriezties vēl pirms regulārās sezonas sākuma, tad Dumervils, ļoti iespējams, izlaidīs visu sezonu, bet pozitīvākajā gadījumā viņam bez futbola būs jāiztiek četrus mēnešus.
Atgādināsim, ka, lai "aizlāpītu caurumus" pussargu pozīcijā Denveras klubs ir noslēdzis līgumu ar bijušo Tenesī "Titans" pussargu Lendeilu Vaitu.

NFL komisārs Rodžers Gūdels ir izteicies, ka viņa vadītajai organizācijai vajadzētu nopietnāk pievērsties dopinga testiem, precīzāk, pārbaudēm, kas noteiktu vai spēlētāji ir lietojuši augšanas hormonus vai nē.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
GridironFans.com

     [+] [-]

, 2010-08-06 13:19, pirms 14 gadiem
Man jau patīk. Džeki saņem ntos milijonus pa 13 spēlēm...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-06 13:38, pirms 14 gadiem
ilwerz rakstīja: Man jau patīk. Džeki saņem ntos milijonus pa 13 spēlēm...
Īstenībā 20 spēlēm, kā minimums +, ja ļoti paveicas, vēl PO mači.

     [+] [-]

, 2010-08-06 13:42, pirms 14 gadiem
īstēnība atsevšķi spēlētāji ir pārāk pārmaksāti līgā.
Bet tieši tā aizej pats nospēlē kaut vienu spēli, man bija tāda iespēja kad biju Londonā uzvilkt futbolista tērpu, un varu pateikt īpaši viegls viņš nav. Ar tādu nu ir grūti paskriet.

     [+] [-]

, 2010-08-06 19:37, pirms 14 gadiem
Par Dumervilu skumji, viens no aizsardzības balstiem zaudēts. Dawkins arī šobrīd netrenējas Beilijs arī vēl nav 100% gatavs, bet viņš būs, nešaubos. Kā arī vēl vairāki veterāni izlaida rīta treniņu.
Tikko arī rīta treniņā savainojumu guva OG K. Kupers. Kkas ar labo potīti, cerams, ka nekas nopietns