Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Saints" viesojas Baltajā namā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Saints" viesojas Baltajā namā
Baraks Obama
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) aizvadītās sezonas čempioni Ņūorleānas "Saints" šodien ir apmeklējuši ASV prezidenta rezidenci, Balto namu, kurā notika tradicionālā NFL čempionu tikšanās ar Amerikas Savienoto Valstu prezidentu.

2009. gada sezonas Nacionālās futbola līgas (NFL) čempioni, jeb "Super Bowl" ieguvēji, Ņūorleānas "Saints" bija pārtraukuši savu pirmssezonas gatavošanās procesu, lai šodien viesotos Baltajā namā, kur notika tradicionālā tikšanās ar ASV prezidentu, Baraku Obamu.

Komanda, kā jau ierasts, uzdāvināja prezidentam vienības kreklu ar 44. numuru. Savukārt pats prezidents, lai arī ir kaislīgs Čikāgas "Bears" līdzjutējs, sacīja, ka "Saints" ir kā piemērs visiem ņūorleāniešiem, tāpat piebilstot, ka komanda iemieso visas Ņūorleānas pilsētas, kura vēl pavisam nesen cieta pamatīgus postījumus pēc viesuļvētras Katrīns, "sapņus un cerības".

Tāpat Baraks Obama dalījās ar jaunāko informāciju un turpmākajiem plāniem sakarā ar "British Petroleum" naftas ieguves urbuma avārijas seku likvidāciju, kas, jāpiebilst, vissmagāk ir skārusi tieši Luiziānas štatu, kuras tiešā tuvumā arī atradās šī naftas ieguves platforma.

Jāpiebilst, ka pirmā pirmssezonas pārbaudes spēle NFL čempioniem ir paredzēta 12. augustā, kad viņi tiksies ar Jaunanglijas "Patriots" vienību. Savukārt regulāro sezonu luiziānieši sāks ar spēli savās mājās pret Minesotas "Vikings", ar kuriem aizvadītajā sezonā viņi cīnījās Nacionālās futbola konferences finālā.

Tāpat nevar nepieminēt, ka pašreizējais ASV prezidents ar sportu ir visai labās attiecībās. Pavisam nesen viņš, kopā ar mūsdienu un pagātnes basketbola zvaigznēm, piedalījās labdarības basketbola mačā, kas nav pirmā reize, kad prezidents parādās uz basketbola laukuma (šādu tēlu viņš izmantoja priekšvēlēšanas kampaņā, bet vidusskolas laikā viņš spēlēja skolas komandā). Tāpat Obama ir apmeklējis arī NBA un MLB mačus. Tiesa, Vašingtonas "Capitals" spēli dzīvajā ASV prezidents, pagaidām, nav apmeklējis.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-08-09 19:46, pirms 14 gadiem
gaidam Obamu laukumā

     [+] [-]

, 2010-08-10 13:47, pirms 14 gadiem
man šķiet barakam itin labi varētu sanākt performēt "who dat..?"

     [+] [-]

, 2010-08-10 15:19, pirms 14 gadiem
modests rakstīja: man šķiet barakam itin labi varētu sanākt performēt "who dat..?"
Labāk kā Džordžam, noteikti.