Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Broncos" pārtver divas bumbas un pārspēj "Steelers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Broncos" pārtver divas bumbas un pārspēj "Steelers"
Denveras "Broncos"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) trešās pirmssezonas nedēļas pārbaudes spēlē Denveras "Broncos", pārliecinoši spējot gan uzbrukumā, gan aizsardzībā prata uzveikt Pitsburgas "Steelers" ar 34:17.

Pitsbrugas "Steelers", kuri pašlaik gatavojas sezonas sākumam bez sava pirmā saspēles vadītājs Bena Rotlisbergera, arī aizvadītajā naktī lielāku spēles laiku deva saviem rezerves kvoterbekiem. Tiesa, viņi nepārliecināja, jo tika pieļautas trīs kļūdas piespēlēs, no kurām divas "Broncos" pārvērta rezultatīvos pretuzbrukumos.
Tiesa, arī "Broncos" saspēlnieki divas reizes kļūdījās, taču Pitsburgas aizsargi no tā nespēja pārņemt iniciatīvu.

Ar pirmo rezultatīvo piespēli profesionālā futbolista karjerā izcēlās Tims Tībovs, kurš ar trīs jardus tālu piespēli asistēja Erikam Dekeram. Vēl Floridas "Gators" sistēmas absolventam šajā mačā izdevās atdot piecas precīzas piespēles no 10 un gūt 72 jardus.

Savukārt Bens Rotlisbergers, kuram būs jāizlaiž regulārās sezonas pirmie seši mači, sacīja, ka pašlaik viņš ir koncentrējies futbolam un ir gatavs arī aktīvi piedalīties pārbaudes mačos, taču treneris šonakt lēma savādāk. "Es biju šokēts," pēc mača teica pats Bens, "man vienkārši tika pateikts, ka mans spēles laiks ir beidzies. Es vēl aizvien vēlējos spēlēt, taču man nebija iespējas."

Ja atgriežas pie mača gaitas, tad jāsaka, ka vienīgais puslīdz abpusējās cīņas nogrieznis mačā bija pēdējā ceturtdaļa, kad abas komandas apmainījās ar diviem piezemējumiem, jo iepriekš Denveras "Broncos" spēlēja pārliecinoši un bija iekrājusi 17 punktu pārsvaru ko tā arī neatdeva. Mačam punktu pielika Sidkvana Tompsona 48 jardu rezultatīvais skrējiens pēc pārtvertas piespēles.

Līdz ar to NFL pirmssezonas trešās nedēļas pārbaudes spēles ir beigušās un komandām ir palicis vien tikai viens mačs, lai pārbaudītu savu gatavību regulārajai sezonai. Visi pirmssezonas pēdējās nedēļas mači notiks 2. septembrī, bet regulārās sezonas sākums ir paredzēts 9. septembrī.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-08-30 14:29, pirms 14 gadiem
jā, broncos tīri labi spēlēja, taču ja tā būtu sezonas spēle, tad steelers pavisam noteikti daudz savādākas lietas aizsardzībā darītu. bet šā vai tā ortons izskatījās visnotaļ pieņemami un tībovs arī būs spēlētājs šajā līgā ar laiku, ko gan nevarētu teikt par kvinu.