Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vestbruks pievienojas "49ers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Vestbruks pievienojas "49ers"
Braiens Vestbruks
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Sanfrancisko "49ers" ir vienojusies par vienas sezonas sadarbību ar pussargu Braienu Vestbruku, kurš iepriekš pārstāvēja Filadelfijas "Eagles" komandu, bet, savainojumu dēļ, no tās tika atlaists.

Viens no aizvadīto sezonu līgas vadošajiem pussargiem Braiens Vestbruks, kurš pēdējā laikā gan vairāk ārstējās no dažāda smaguma savainojumiem mēģinās atgrieztiets NFL, jo ir noslēdzis līgumu ar Sanfrancisko "49ers" komandu. Līgums ir paredzēts uz vienu sezonu, kuras laikā spēlētājs varēs saņemt 2.5 miljonus ASV dolāru – 1.25 miljoni ir garantētā summa un vēl tikpat – bonusi.

Jāpiebilst, ka par Braiena Vestbruka pakalpojumiem interesējās arī citas komandas (Denveras "Broncos", Sentluisas "Rams", Vašingtonas "Redskins", Dalasas "Cowboys"), taču 30 gadus vecais pussargs izvēlējās Sanfrancisko vienību tāpēc, ka viņš vēlējās spēlēt tradīcijām bagātā komandā, ar kuru var sasniegt labus rezultātus, kā arī tādu, kurā ir perspektīvi spēlētāji. Pie tam, "49ers" galvenais treneris Maikls Singletarijs ir skaidri apteicis – komandas pirmais pussargs būs Frenks Gors, kas Vestbrukam, iespējams, pat ir labi, jo viņš varēs nesteidzoties uzņemt formu un būt noderīgs atsevišķās spēles situācijās.

Savas karjeras laikā Vašingtonā dzimušais pussargs ir piedalījies 107 NFL mačos, guvis 5995 jardus 1308 izspēlēs "pa zemi" un vēl 3790 jardus 426 izspēlēs "pa gaisu". Tāpat viņa kontā, visās izspēlēs kopā, ir 68 piezemējumi.

Kā arī...

Par savas karjeras beigām ir paziņojis aizsardzības līnijas ārējais spēlētājs Ārons Šobels, kurš ieprieks''ejo sezonu aizvadīja Bufalo "Bills" komandā. Pirms tam spēlētājs, kurš pats labprātīgi atteicās no astoņus miljonus ASV dolāru lielas algas, sacīja, ka varētu turpināt savu karjeru Tenesī "Titans" komandā, taču beigu beigās, tomēr, nolēma beigt karjeru.

Minesotas "Vikings" treniņos ir atgriezies malējais uzbrucējs Persijs Hārvins, kurš līdz šim netrenējās, jo no sākuma atprasījās uz vecmammas bērēm, bet vēlāk viņu nomocīja spēcīgas galvassāpes. Zīmīgi, ka no galvassāpēm spēlētājs cieta arī pagājušsezon.

Tāpat pie komandas ir atgriezies arī Karolīnas "Panthers" malējais uzbrucējs Stīvs Smits, kurš pēdējā gada laikā divas reizes bija lauzis roku, otrreiz spēlējot "flag football" – amerikāņu futbola atvieglotu paveidu. Kā ziņo vietējie žurnālisti, Smits treniņos izskatījās ļoti pārliecinoši un, izskatās, roka viņam ir pilnībā sadzijusi.

Savukārt Arizonas "Cardinals" vēl aizvien mokās ar saspēles vadītāja pozīcijas nostiprināšanu un komandas galvenais treneris Kens Vizenhants ir visai kritiski izteicies par Meta Leinarta spēli. Treneris norādīja, ka saspēles vadītājs darbojas ļoti nedroši un, pretēji Kurtam Vorneram, kas bija koamandas pirmais numurs līdz šim, apjūk nestandarta situācijās.

Visbeidzot, ir kļuvis zināms, ka Pitsburgas "Steelers" saspēles vadītājs Bens Rotlisbergers, visdrīzāk, piedalīsies jau nākamās pirmssezonas nedēļas pārbaudes spēlē pret Ņujorkas "Giants".

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
GridironFans.com

  +1 [+] [-]

, 2010-08-17 16:08, pirms 14 gadiem
No NBA atnācis.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-17 17:04, pirms 14 gadiem
blacker rakstīja: No NBA atnācis.
Šitie joki noveco

     [+] [-]

, 2010-08-17 19:45, pirms 14 gadiem
Cards lkm klāsies smagi šosezon, ja Leinarts tā arī nesavāksies.

     [+] [-]

, 2010-08-17 19:52, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Cards lkm klāsies smagi šosezon, ja Leinarts tā arī nesavāksies.
Nu tad varēsim skatīties uz Dereku Andersonu.
Kaut gan ne tikai QB pozīcijā šamiem ir problēmas. Starpsezonā pārāk daudzi aizgāja - Vorners, Densbijs, Rols, Boldins.

     [+] [-]

, 2010-08-18 00:01, pirms 14 gadiem
re ka Favre tomēr laikam atgriežas. būtu pārsteigts, ja tā nenotiktu

     [+] [-]

, 2010-08-18 01:14, pirms 14 gadiem
Andersons, njā, tas tik būs glābiņš Lai gan pirmajā spēlē negāja pat slikti šam.