Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Lions" vienojas ar Su

Juris Miņins
Juris Miņins

"Lions" vienojas ar Su
Ndomukongs Su
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions" ir panākusi vienošanos ar savu šī gada jauno spēlētāju drafta augstāko izvēli, kopējo otro numuru, aizsardzības līnijas iekšējo aizsargu, Ndomukongu Su.

Tiek ziņots, ka Detroitas "Lions", kuriem pagājušajā sezonā bija pati vājākā aizsardzība visā līgā (vidēji mačā zaudēti 392.1 jardi), ir panākusi vienošanos ar šī gada drafta otro numuru, bijušo Nebraskas "Cornhuskers" sistēmas absolventu, aizsardzības līnijas iekšējo spēlētāju Ndomukongu Su. Līgums ir paredzēts uz piecām sezonām, kuru laikā spēlētājs saņems 40 miljonus, kas ir līguma garantētā summa. Vienošanās kopējā summa gan pagaidām nav atklāta, bet tiek baumots, ka tie ir 68 miljoni ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka Ndomukongs Su bija pirmais aizsardzībā spēlējošais futbolists, kurš ir ticis atzīts par "Associated Press" gada labāko koledžu futbola spēlētāju. Tāpat viņš tika nominēts arī Heismana balvai, un kļuva par pirmo aizsardzības līnijas iekšējo aizsargu kopš 1997. gada, kurš ir draftēts ne zemāk kā ar kopējo otro numuru.

Atgādināsim, ka kopš katastrofālās 2008. gada sezonas, kad Detroitas "Lions" zaudēja visās regulārās sezonas spēlēs, Mičiganas komanda sāk savu atdzimšanu. Pēdējos divos draftos viņi ir tikuši pie saspēles vadītāja Meta Staforda (1. kopējais numurs 2009. gada draftā), kurš jau ir kļuvis par vienības pirmo kvoterbeku, Ndomukonga Su, un pussarga Džahvida Besta, kurš rādīja visai atzīstamu spēli NCAA čempionātā, Kalifornijas "Golden Bears" komandas sastāvā, kā arī ar labiem panākumiem startēja vieglatlētikā, sprinta disciplīnās.

Tāpat nevar nepieminēt, ka pēc Su noslēgtā līguma pašlaik ir palikuši vairs tikai trīs draftētie spēlētāji, kuriem nav noslēgti līgumu ar komandām -Raselam Okungam (Sietlas "Seahawks"), Sī. Dž. Spilleram (Bufalo "Bills") un otrajā kārtā draftētajam Serhio Kindlam (Baltimoras "Ravens").

Kā arī...

Sandijego "Chargers" uzbrukuma līnijas spēlētājs Tra Tomass ir guvis ceļgala savainojumu, kas nozīmē, ka "Chargers" pamatsastāvā uz šo brīdi kreisās puses bloķētāja pozīcijā spēlēs otrgadnieks Brandins Dombrovskis, jo komandas līdzšinējais vadošais kreisais bloķētājs Markuss Makneils ir pieteicis streiku.

NFL komisārs Rodžers Gūdels paziņoja, ka viņa vadītā organizācija nesodīs Maiklu Viku par incidentu viņa dzimšanas dienas svinībās, kas beidzās ar apšaudi. Lēmums ir pieņemts balstoties uz to, ka, kā ziņo izmeklētāji, Viks nav iesaistīts šajā incidentā.

Savukārt pussargs Braiens Vestbruks, kurš pašlaik ir bez kluba, vēl aizvien domā vai turpināt savu karjeru vai paņemt pauzi. Viņa brālis, Vašingtonas "Redskins" malējais aizsargs Bairons Vestbruks paziņoja, ka Braiens jūtas labi un domā par karjeras turpmākajām perspektīvām, izsverot visus piedāvājumus. Pašlaik tiek baumots, ka Vestbruks varētu pievienoties Denveras "Broncos" komandai, kam ir ļoti nopietnas problēmas pussargu līnijā.

     [+] [-]

, 2010-08-04 10:34, pirms 14 gadiem
Njā dzimšanas dienas svinības kas beidzas ar apšaudi...

     [+] [-]

, 2010-08-04 11:11, pirms 14 gadiem
njaa.. Viksam neiet... tad cietums, tad bankrots, tad apsudzibas steroidu lietosana, kamer speleja Falcons...

P.s Ko tad nevareja pedejo kukas gabalinu sadalit?