Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Jets" noslēdz līgumus ar Buresu un Kromartī

Juris Miņins
Juris Miņins

"Jets" noslēdz līgumus ar Buresu un Kromartī
Plaksiko Buress
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Jets" ir noslēgusi līgumus ar diviem spēlētājiem – malējo uzbrucēju Plaksiko Buresu, kurš iepriekšējās sezonas izlaida atrodoties ieslodzījumā, un malējo aizsargu Antonio Kromartī, kurš "Jets" rindās bija arī pagājušsezon.

Plaksiko Buress iepriekšējās sezonas pavadīja sēžot cietumā par kādā Ņujorkas bārā izraisītu šaudīšanos, kuras rezultātā tika ievainots viens cilvēks (viņš pats sev iešāva kājā), taču šopavasar tika izlaists no tā un viņam tika ļauts atgriezties līgā. Pēc vairāku komandu intereses, 2007. gada sezonas "Super Bowl" izšķirošā piezemējuma autors Ņujorkas "Giants" rindās, nolēma pievienoties citam Ņujorkas klubam, "Jets".

Līgums ir noslēgts uz vienu sezonu, par kopējo summu kas ir mazliet lielāka kā 3 miljoni ASV dolāru, turklāt visa vienošanās summa ir arī garantēta. Spēlētājs jau ir piedalījies arī komandas treniņos.

Savukārt Antonio Kromartī, kurš spēlē "kornerbeka" pozīcijā, ar "Jets" noslēdza četru gadu līgumu par kopējo summu 32 miljoni ASV dolāru. Atgādināsim, ka iepriekš Ņujorkas komanda plānoja piesaistīt šī gada vērtīgāko brīvo aģentu Namdi Asomuā vai arī Džonatanu Džozefu vai Ričardu Māršalu, taču tā kā iepriekšminētie spēlētāji pievienojās citām komandām, tad ņujorkieši nolēma pieturēties pie pārbaudītām vērtībām un noslēdza jaunu līgumu ar Kromartī.

Savukārt otrs Ņujorkas klubs, "Giants", pagarināja līgumu ar Ahmadu Bredšovu. Pussargs, kurš visu savu līdzšinējo karjeru ir pavadījis tieši šajā klubā un pagājušsezon bija arī komandas vadošais skrējienu uzbrukumu spēlētājs, piekrita četru gadu līgumam par 18 miljoniem ASV dolāru (deviņi no tiem ir garantētie). Oklendas "Raiders" noslēdza līgumu ar "lainbekeru" Kamerionu Vimbliju (48 miljoni ASV dolāru, pieci gadi).

Tāpat ir saņemtas arī ne visai iepriecinošas ziņas no Rendija Mosa, kurš pēc 13 sezonām NFL ir nolēmis beigt savu profesionāļa karjeru. Aizvadītajā sezonā Moss paspēja nomainīt trīs komandas, taču tā arī nespēja parādīt to spēli, kāda no viņa tika gaidīta. Jāpiebilst, ka neskatoties uz šo paziņojumu, pēc daudzu ekspertu domām, malējais uzbrucējs pēc kāda laika varētu arī atgriezties.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-08-02 12:24, pirms 13 gadiem
J-E-T-S. Jets, Jets, Jets!

     [+] [-]

, 2011-08-02 12:32, pirms 13 gadiem
gaidam ziņu ka līgums tiks parakstīts ar Ainaru Treigutu

     [+] [-]

, 2011-08-02 12:36, pirms 13 gadiem
murziks rakstīja: gaidam ziņu ka līgums tiks parakstīts ar Ainaru Treigutu
Kādā intervijā Treiguts stāstīja, ka viņam ir laba sadarbība ar Atlantas "Falcons" spēlētājiem... .

  -2 [+] [-]

, 2011-08-02 18:21, pirms 13 gadiem
murziks rakstīja: gaidam ziņu ka līgums tiks parakstīts ar Ainaru Treigutu
tas ir nfl, tapor