Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Moreno savainots jau pirmajā dienā

Juris Miņins
Juris Miņins

Moreno savainots jau pirmajā dienā
Noušons Moreno
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Denveras "Broncos" pussargs Noušons Moreno jau pirmajā pirmssezonas treniņnometnes dienā ir ticis pie kājas savainojuma un tādēļ bija spiests pamest komandas treniņus.

Pavisam nelāgi ir sākusies Denveras "Broncos" pirmssezonas treniņnometne, jo jau pirmajā tās dienā komanda ir palikusi bez vienības abiem diviem vadošajiem pussargiem – Noušona Moreno un Korela Bakhaltera.

Kā ziņo vietējie žurnālisti, tad Noušons Moreno ir spēcīgi savainojis kāju un, visdrīzāk, viņam nāksies izlaist trīs treniņu nedēļas. Jāpiebilst, ka pirms gada, iepriekšējā pirmssezonas treniņnometnē, Moreno arī bija savainojums, kura dēļ viņš nevarēja piedalīties treniņos.
Savukārt Korels Bakhalters bija savainojis muguru. Tiesa, pēc rūpīgas medicīniskās apskates tika konstatēts, ka nedz mugurai, nedz kaklam vai kājām nekādu nopietnu savainojumu nav un pussargs tika izrakstīts no slimnīcas.

Jāpiebilst, ka šie savainojumi, kas, jāpiebilst, tika gūti "Broncos" 7 pret 7 treniņspēlē, komandu ir piemeklējuši galīgi nelaikā, jo pirms pāris dienām denverieši uz Filadelfijas "Eagles" aizmainīja Dž.Dž. Aringtonu, kurš bija komandas trešais "raninbeks" un uz šo brīdi "Broncos" ir palikusi tikai ar vienu pussargu (no tiem, kam ir līgums ar klubu), Lensu Bolu.

Kā arī...

Džeksonvilas "Jaguars" ir noslēguši līgumu ar savu šī gada drafta pirmo izvēli aizsardzības līnijas iekšējo spēlētāju Taisonu Alualu. Vienošanās paredz, ka futbolists komandā pavadīs nākamās piecas sezonas, kuru laikā nopelnīs aptuveni 28 miljonus ASV dolāru.

Ņujorkas "Jets" malējais aizsargs Darels Ruiss oficiāli ir paziņojis, ka piesaka streiku un nepiedalīsies vienības treniņos tik ilgi, kamēr nesaņems jaunu līgumu.

Sandijego "Chargers" ir vienojušies ar savu šī gada drafta pirmo izvēli pussargu Raienu Metjūzu par piecus gadu ilga līguma noslēgšanu. Atgādināsim, ka šajā starpsezonā "Chargers" ir šķīrušies no sava ilggadējā pussarga Ladainiana Tomlinsona, tāpēc paredzms, ka Mtjūzs varētu tikt pie visai ievērojama spēles laika.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
GridironFans.com

     [+] [-]

, 2010-08-02 09:50, pirms 14 gadiem
"raninbeks" - nebūtu sakarīgāk rakstīt angliski?

     [+] [-]

, 2010-08-02 10:21, pirms 14 gadiem
AluAlu - izcils uzvārds

vispār es arī esmu diezgan skeptisks par nepieeciešamību latviskot šo sporta veidu. Teksts paliek nelasāms. sēdi un stundu domā, kas pie vella slēpjas aiz vārdiem malējais aizsargs Darels Ruiss...

tad jau dafaj tulkojam arī JETS, CHARGERS un BRONCOS lai ir pēc pilnas programmas!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-02 11:08, pirms 14 gadiem
Are you f*cking kidding me? Super abi divi vēlpietam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-08-02 11:37, pirms 14 gadiem
Ja jau tulko, tad iemācieties šos tulkojumus. Nekas grūts tur nav, pat visai loģiski tulkojumi
Amerikāņu futbols - Vikipēdija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-02 14:01, pirms 14 gadiem
shamanis29 rakstīja: Ja jau tulko, tad iemācieties šos tulkojumus. Nekas grūts tur nav, pat visai loģiski tulkojumi
http://lv.wikipedia.org/wiki/Amerik%C4%81%C5%86u_futbols
iemācīties, protams, var. jautājums - priekš kam? pa lielam pie pozīciju apzīmējumiem jau esmu pieradis. īpaši man patīk kombinācija - sitējs un atsitējs

lielākas problēmas man ir ar vārdiem un uzvārdiem.

     [+] [-]

, 2010-08-03 22:33, pirms 14 gadiem
ja tiesam zel cerams vinam nebus jaizlaiz sezonas sakums