Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2323, Did:0, useCase: 3

Haralds Silovs

Jānis Pārums

Haralds Silovs
Haralds Silovs
Foto: Latvijas Ātrslidošanas federācija

Titulētais šorttrekists Haralds Silovs šogad aizvadīja pirmo pilnvērtīgo sezonu ātrslidošanā un pārsteidzoši veiksmīgi iekļāvās starp pasaules labākajiem ātrslidotājiem.

Janvāra sākumā Eiropas daudzcīņas čempionātā 500, 1500 un 5000 metros Silovs ieņēma sestās vietas, bet 10 kilometru distancē finišēja devītais, kas summā deva sesto pozīciju. Janvāra beigās viņš sevi lieliski apliecināja arī pasaules sprinta čempionātā, izcīnot piekto vietu 1000 metru distancē. Februārī sekoja starts pasaules daudzcīņas čempionātā, kur summā Silovs ieņēma septīto vietu, bet atsevišķās distancēs bija ceturtais (500 metros), septītais (1500 metros), astotais (10 000 metros) un devītais (5000 metros).

Šogad Silovs arī trīsreiz laboja Latvijas rekordu – vispirms 1000 metru distancē, pēc tam divas reizes arī 500 metros. Haralds ne tikai veiksmīgi startēja pasaules čempionātos, bet arī atsevišķos Pasaules kausa posmos, uzrādot rezultātus labāko desmitniekā. Jauno sezonu Silovs nav iesācis tik sekmīgi kā iepriekšējo, taču akcentu, kā pērn, liks uz Eiropas un pasaules čempionātiem.

Tuvāko nedēļu laikā iepazīstināsim jūs ar 20 adidas gada balvas kandidātiem un decembra sākumā aicināsim jums noteikt labākos, balsojot. Papildus informācija: Sportacentrs.com balsojumā noteiksim adidas...

Citi "adidas" gada sportista kandidāti
adidas gada sportista kandidāts - Oskars Melbārdis
Ineta Radeviča
adidas gada sportista kandidāts – Hermans...
Kaspars Gorkšs
adidas gada sportista kandidāts – Martins Dukurs
Zemgus Girgensons
adidas gada sportista kandidāts – Artjoms Rudņevs
Edžus Treimanis
adidas gada sportista kandidāts – Mārtiņš Pļaviņš
Tomass Dukurs
adidas gada sportista kandidāts - Kaspars Stupelis
Poļina Jeļizarova
adidas gada sportista kandidāts – Māris Štrombergs
Artūrs Plēsnieks
adidas gada sportista kandidāts - Jānis Blūms
Laura Ikauniece

Plusiņš vai mīnusiņš?

  • 1133

  • 1607