Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2323, Did:0, useCase: 3

Hermans Egleskalns

Jānis Celmiņš

Hermans Egleskalns
Hermans Egleskalns
Foto: noliko-maaseik.com/home

2012. gada Beļģijas čempions aizvadītajā vasarā droši ņēma rokās Latvijas izlases līdera grožus, palīdzot Latvijas volejbola izlasei cīņās par vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā. Šis gads volejbolista karjerā noteikti vērtējams ar plusa zīmi.

Hermans Egleskalns aizvadījis savu otro sezonu Beļģijas klubā „Noliko Maaseik”, apostīja gaisu arī prestižākajā Eirokausu turnīrā – Čempionu līgā, kur nebija ieroču pienesējs citiem, bet gan šāva pats, vairākās spēlēs kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

2012. gadā viņš kļuva ne tikai par Beļģijas čempionu, bet arī par šīs valsts Superkausa ieguvēju. Iespējams, savas labākās spēles karjerā Egleskalns aizvadīja Latvijas izlases rindās. Izmantojot Gundara Celitāna prombūtni, gados jaunais spēlētājs rādīja nobrieduša spēlētāja sniegumu EČ kvalifikācijas turnīra 2. kārtā, kļūstot par otro rezultatīvāko visa turnīra spēlētāju un ievērojami palielinot Latvijas izlases izredzes pēc ilgāka pārtraukuma uzspēlēt kontinenta čempionāta finālturnīrā.

Arī jauno sezonu Egleskalns „Noliko Maaseik” sastāvā iesācis sekmīgi. Beļģijas čempionātā komandai sešas uzvaras sešās pirmajās cīņās, Čempionu līgā – trīs uzvaras trijos mačos.

Tuvāko nedēļu laikā iepazīstināsim jūs ar 20 adidas gada balvas kandidātiem un decembra sākumā aicināsim jums noteikt labākos, balsojot. Papildus informācija: Sportacentrs.com balsojumā noteiksim adidas...

Citi "adidas" gada sportista kandidāti
adidas gada sportista kandidāts - Oskars Melbārdis
Ineta Radeviča

Plusiņš vai mīnusiņš?

  • 1262

  • 1587


     [+] [-]

, 2012-11-22 19:53, pirms 11 gadiem
Jauns puisis, vajag atbalstīt.

     [+] [-]

, 2012-11-23 19:21, pirms 11 gadiem
Domāju, ka Tevi atbalstīs visi zāles volejbola cienītāji. Lai tiktu iemūžināts uz pastmarkas, tad tev ir mazliet jāpatrenējas smiltīs.