Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2323, Did:0, useCase: 3

Ineta Radeviča

Jānis Pārums

Ineta Radeviča
Ineta Radeviča
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

2010.gada Eiropas čempionei un 2011.gada pasaules čempionāta bronzas medaļniecei arī šis gads bija veiksmīgs un vērtējams ar plusa zīmi.

Latvijas rekordiste tāllēkšanā šogad Eiropas čempionātā nespēja aizstāvēt savu titulu, izcīnot sesto vietu, taču no vislabākās puses sevi apliecināja Londonas olimpiskajās spēlēs. Pēc pirmās lēcienu sērijas Ineta bija vadībā, pēc ceturtās – labāko trijniekā, bet piektajā mēģinājumā viņu par vienu centimetru apsteidza ASV tāllēcēja Džaneja Dilouča. Londonā Radevičai ceturtā vieta un rezultāts (6.88), kas tikai par četriem centimetriem atpaliek no Latvijas rekorda. Radevičas veikums bija labākais mūsu vieglatlētu sasniegums šī gada olimpiskajās spēlēs.

Lai arī iepriekš Radeviča bija nolēmusi, ka starts Londonā būs pēdējais viņas karjerā, pēc palikšanas bez medaļas tāllēcēja pārdomāja, turpinot startēt. Lēmumu par karjeras turpināšanu viņa apņēmās pieņemt pēc sezonas, tiesa, galīgo izvēli vēl nav veikusi.

Tuvāko nedēļu laikā iepazīstināsim jūs ar 20 adidas gada balvas kandidātiem un decembra sākumā aicināsim jums noteikt labākos, balsojot. Papildus informācija: Sportacentrs.com balsojumā noteiksim adidas...

Citi "adidas" gada sportista kandidāti
adidas gada sportista kandidāts - Oskars Melbārdis

Plusiņš vai mīnusiņš?

  • 2711

  • 1300


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-11-13 12:35, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Varētu būt labākā izvēle uzreiz aiz Andžas Biedriņa.
Nu šī jau ir adidas nominācija, Biedrs ir pāri visiem zīmoliem un nominācijām! Universa gada sportists!

  -1 [+] [-]

, 2012-11-13 13:40, pirms 12 gadiem
Man šķiet, ka Andžela Biedrīte ieņems pirmo vietu...