Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Spēle starp "Daugavu" R un "Ventspili" notiks "Daugavas" stadionā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Spēle starp "Daugavu" R un "Ventspili" notiks "Daugavas" stadionā
Daugavas stadions
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Iespējams, SMScredit.lv Virslīgas izšķirošā spēle pēdējās 27. kārtas ietvaros starp Rīgas "Daugavu" un "Ventspili" notiks Rīgā, "Daugavas" stadionā, nevis Kauguru vidusskolas laukumā, kā ziņots iepriekš.

Sportacentrs.com iepriekš ziņoja, ka Rīgas "Daugava" sezonas pēdējās mājas spēles nolēmusi spēlēt Kauguros uz mākslīgā seguma laukuma, jo "Daugavas" stadiona laukums vairs nav labā kvalitātē. Tieši Kauguros Rīgas "Daugava" aizvadīja pēdējo mājas spēli, ar 7:1 sagraujot "Ilūksti".

Tomēr pēdējās 27. kārtas mačs starp Rīgas "Daugavu" un "Ventspili" notiks Rīgā, "Daugavas" stadionā. Situācijā, kad šī spēle, visticamāk, izšķirs Virslīgas zelta likteni (ja pirmspēdējā kārtā "Ventspils" uzveiks "Mettu", bet "Skonto" uzveiks "Spartaku", un pēdējā kārtā "Skonto" pārspēs "Jelgavu", tad ventspilniekiem zelta iegūšanai jāuzveic Rīgas "Daugava", pretējā gadījumā par čempioni kļūs "Skonto"), turnīra organizētāji vēlējās, lai šī spēle notiktu Rīgā.

Ņemot vērā, ka Rīgas "Daugavas" pieteiktais rezerves laukums būs aizņemts ("Metta/LU" tur uzņems Daugavpils "Daugavu"), tāpat aizņemts būs "Skonto" stadions ("Skonto" - "Jelgava"), savukārt Arkādijas dabīgā laukuma segums jau aizgājis ziemas miegā (laukums pārklāts), atliek spēlēt tai pašā "Daugavas" stadionā. Atgādinām, ka šī spēle starp Rīgas "Daugavu" un "Ventspili" Rīgā "Daugavas" stadionā notiks 9. novembrī, plkst.14:00.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-29 00:38, pirms 11 gadiem
Uz slikta laikuma vieglāk nospēlēt 0:0.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-29 00:39, pirms 11 gadiem
Patīkamas ziņas. Vēl komplektam derētu ārvalstu tiesnešu brigādi izrakstīt.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-29 01:08, pirms 11 gadiem
Nu tikai sāksies būt vai nebūt mači. FKV pēc zelta, RD pēc bronzas. Punktus zaudēt nedrīkst atļauties neviens. Par favorīti jau tomēr jāuzskata FKV, bet domāju, ka šajā turnīra fāzē arī nervi var nospēlēt savu artavu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-29 10:29, pirms 11 gadiem
Tas būtu ļoti kruti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-29 11:52, pirms 10 gadiem
Abām komandām apstākļi būs vienādi,abām vajag uzvaru.Daugavai R varbūt pietiks ar neizšķirtu,jo pat uzvara viņiem var nedot trešo vietu,kas arī ir visticamākais variants.Par stimuliem patīk runāt Pertijam,lai tik turpina.