Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimārs Čempionu līgas grandu duelī, visticamāk, izlaidīs pirmo spēli Mančestrā

Agris Suveizda

Neimārs Čempionu līgas grandu duelī, visticamāk, izlaidīs pirmo spēli Mančestrā
Neimārs. Foto: SIPA/Scanpix

Francijas medijs RMC nedēļas nogalē ziņoja, ka PSG līdera Neimāra savainojums izrādījies pietiekami nopietns – brazīlietis nevarot nolikt kāju uz zemes un izlaidīs vismaz vienu spēli UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā.

Vakar pēc uzvaras Francijas čempionātā pār "Rennes" (4:1) šo informāciju praktiski apstiprināja parīziešu galvenais treneris Tomass Tuhels: "Vēl ir pāragri runāt par Neimāra atgriešanās datumu, taču viņa spēlēšana Mančestrā būs supersarežģīta." 26 gadus vecais brazīlietis savainojumā iedzīvojās trešdien, kad Francijas kausa spēlē pret "Strasbourg" (2:0) sasita labās kājas piekto pleznas kaulu. Šorīt parādījušās runas, ka kauls varētu būt lauzts un ka nepieciešama operācija un divu mēnešu ārstēšanās.

Iepriekšējā gadā tieši šā kaula lūzuma dēļ brazīlietis izlaida trīs izšķirošos mēnešus klubu sezonā, atgriežoties ierindā vien pirms Pasaules kausa finālturnīra. PSG pēc Strasbūras spēles sacīja, ka atlabšanas termiņu varēs paredzēt vien tad, kad kļūs redzams, kā Neimāra kāja reaģē uz sākotnējo ārstēšanu. PSG piebilda, ka izskatītas var tikt visas ārstēšanas metodes, tādējādi neizslēdzot arī operācijas nepieciešamību.

Neimārs šosezon Francijas čempionātā ir guvis 13 vārtu 13 spēlēs, bet Čempionu līgā viņa rēķinā ir pieci vārti sešos mačos. Rēķinot visus turnīrus, rezultatīvākais komandā ar 22 vārtiem 23 mačos ir 20 gadus vecais Kilians Mbapē, bet viņam uz papēžiem seko Neimārs un Edinsons Kavani – abiem dienvidamerikāņiem 23 spēlēs ir 20 precīzi sitieni. Pirmā spēle UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā paredzēta 12. februārī Mančestrā, bet atbildes cīņa Parīzē notiks 6. martā.

Tikmēr Londonas "Arsenal" piektdien izstājās no Anglijas kausa (1:3 pret Mančestras "United") un zaudēja divus pieredzējušus centra aizsargus - Sokrati Papastatopulosu un Lorānu Koscelniju. Franču aizsargam jau ir nepatīkama traumu vēsture, taču par viņu saņemtas labas ziņas – sejas kauli un žoklis nav nopietni savainoti, un viņš varētu atgriezties treniņos kuru katru dienu. Savukārt Papastatopulosa atgriešanās kreisās potītes savainojuma dēļ gaidāma februāra beigās. Vasarā par 16 miljoniem nopirkts no Dortmundes "Borussia", grieķu aizsargs Premjerlīgā aizvadījis 16 spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.arsenal.com/news/team-n...

  +4 [+] [-]

, 2019-01-28 13:45, pirms 5 gadiem
Laikam jau laba ziņa MU! Jo interesantāka atbildes spēle būs!

  +4 [+] [-]

, 2019-01-28 13:57, pirms 5 gadiem
Lai tik vartas pa gultu un neboja futbolu.

     [+] [-]

, 2019-01-28 14:03, pirms 5 gadiem
Slikta ziņa, PSG Nr.1 tomēr spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-28 14:24, pirms 5 gadiem
Vēl jau arī Veratti nav zināms vai būs atpakaļ uz pirmo ČL spēli.

     [+] [-]

, 2019-01-28 16:29, pirms 5 gadiem
Ar vai bez viņa , bet MU viņus izfukās tāpat !!!

     [+] [-]

, 2019-01-28 22:46, pirms 5 gadiem
Neimārs noteikti izlaidīšot abas spēles pret MU un esot 90%, ka viņam šī sezona vispār ir beigusies.