Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Rūnijs: "Kritika ietekmētu, ja man nebūtu spēcīgs raksturs"

Andrejs Siliņš

Rūnijs: "Kritika ietekmētu, ja man nebūtu spēcīgs raksturs"
Veins Rūnijs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" uzbrucējs Veins Rūnijs pēc trīs vārtu gūšanas pret "Clubb Brugge" UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtas otrajā mačā sacīja, ka ilgais periods bez gūtajiem vārtiem spēlētāju nav īpaši satraucis.

Rūnijs desmit spēlēs pēc kārtas nebija spējis pārspēt pretinieku vārtsargus, bet sausuma periods noslēdzās vakar, kad Anglijas izlases uzbrucējs izcēlās ar "hat-trick" Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra noslēdzošajā spēlē pret beļģu "Clubb Brugge", palīdzot mančestriešiem uzvarēt ar 4:0 un pārliecinoši iesoļot grupu turnīrā.

"Ja man nebūtu spēcīgs raksturs, varbūt kritika mani ietekmētu, bet es zinu savu kvalitāti," pēc mača pārliecību par saviem spēkiem pauda Rūnijs. "Pat ja nevaru gūt vārtus, palīdzu saviem komandas biedriem [citos veidos]. Ja tas turpinātos vēl kādas trīs, četras vai piecas spēles, varbūt tikai tad sāktu nedaudz satraukties. Zināju, ka izmantošu iespējas, ja tādas būs."

"Visi piemin iepriekšējo sezonu, kad bija tik daudz spēļu bez vārtu guvumiem, bet daudziem top uzbrucējiem šobrīd vēl joprojām nav izdevies gūt vārtus," turpināja 29 gadus vecais futbolists. "Protams, saprotu, ka sava vārda dēļ par mani rakstīs daudz vairāk. Tā ir daļa no mana darba, es to saprotu."

Arī "United" galvenais treneris Luiss van Gāls īpaši nav satraucies par Rūnija nespēju gūt vārtus: "Veins mentāli ir ļoti spēcīgs un ar savu līmeni viņš vienmēr spēs atgūties no šādiem brīžiem. Viņš to ir pierādījis."

Izmantotie resursi:
BBC

  +1 [+] [-]

, 2015-08-27 16:02, pirms 9 gadiem
Viens no visu laiku labakajiem Anglu futbolistiem.

     [+] [-]

, 2015-08-27 16:25, pirms 9 gadiem
Cerams, ka šajā nedēļas nogalē arī EPL atvērs savu kontu.. 😊