Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Beils: "Tiesnesis nepiešķīra dažus 11 metru soda sitienus"

Beils: "Tiesnesis nepiešķīra dažus 11 metru soda sitienus"
Garets Beils
Foto: SIPA USA/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmās spēles starp Madrides "Real" un "Manchester City" (0:0) savas domas par aizvadīto cīņu izteica abu komandu spēlētāji un treneri.

"Mums bija svarīgi neielaist vārtus. Gribējām gūt vārtus izbraukumā, taču nesanāca. Kā jau paredzēju, spēle izvērtās diezgan noslēgta, taču tas ir normāli," rezumēja Madrides "Real" velsiešu pussargs Garets Beils. "Otrajā puslaikā komandas sāka demonstrēt atklātāku futbolu. Mums nepaveicās, jo tiesnesis uz "Manchester City" vārtiem nenozīmēja dažus 11 metru soda sitienus. Esam apmierināti ir spēli, gaidām atbildes maču."

"Mēs guvām mācību no cīņas pret "Wolfsburg". Šovakar nospēlējām disciplinēti, nemetāmies uzbrukumā, lai gūtu ātrus vārtus. Mums neiedeva sist 11 metru soda sitienu, neizdevās gūt vārtus, bet mums ir labas izredzes pirms atbildes spēles. Jā, Kompanī pārkāpa noteikumus, bet ko gan mēs varam iesākt? Tiesnesis palaida garām daudz momentu," norādīja Beils. "Mājās mēs spēlējam ļoti labi, līdzjutēji mūs atbalstīs. Laukums būs lielāks, centīsimies gūt vārtus. Atbildes spēle būs sarežģīta, bet mēs esam par sevi pārliecināti."

Tikmēr "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns pirms atbildes mača abu komandu izredzes uz uzvaru divu spēļu summā vērtē līdzīgi. "Ronaldu iedzīvojās savainojumā treniņa laikā un mēs negribējām ar viņu riskēt. Viņš atgriezīsies kopīgajā treniņu grupā kuru katru dienu. Ceru, ka viņš piedalīsies atbildes mačā. Ja viss būs labi, viņš ātri atgriezīsies ierindā. Arī Benzemā ir guvis traumu. Ļoti žēl, jo viņš vēlējās nospēlēt maču līdz beigām. Nomainījām viņu pārtraukumā. Skatīsimies, cik savainojums ir nopietns."

"Visi spēlētāji zina, ka ir svarīgi komandai. Kad ierindā nav Benzemā un Ronaldu, viņi vari iet laukumā un labi nospēlēt, tāda ir mūsu komandas psiholoģija. Neizšķirts ir labs rezultāts. Mēs cīnījāmies, spēle izvērtās sarežģīta. Mums izdevās pielikt otrajā puslaikā. Bija izdevības gūt vārtus, kuras neizmantojām. Atbildes spēlē izredzes ir 50 pret 50. Tagad mums jāatpūšas, jāatjauno spēki, jo spēle bija grūta," piebildis Zidāns.

"Šī bija ļoti saspringta spēle, mēs labi aizsargājāmies," uzskata "Manchester City" galvenais treneris Manuels Pelegrīni. "Kamēr Dāvids Silva neguva traumu, mēs centāmies pielikt kreativitātē, vairāk kaut ko izdomāt. Pēc piespiedu maiņas sākām pārāk bieži zaudēt bumbu. Ja neizdodas uzvarēt, bezvārtu neizšķirts nav slikts rezultāts."

"Zinājām, ka "Real" nespēlēs ļoti ātri, tādēļ centāmies vairāk izdarīt spiedienu. Taču mums neizdevās dabūt bumbu līdz pretinieku vārtiem un gūt vārtus," norādīja Pelegrīni. "Šosezon mēs labi spēlējam izbraukumā. Uz Madridi dosimies ar to pašu spēles uzdevumu, kāds tas bija mājas spēlē. Protams, "Real" savā laukumā uzbruks vairāk. Nekas nav mainījies, viss izšķirsies atbildes mačā. Silvam ir augšstilba trauma un atbildes spēlē viņš nevarēs piedalīties."

"Mēs neesam vīlušies par rezultātu," uzsvēra "Manchester City" vārtsargs Džo Hārts. "Jāpaņem to, kas mums pienākas, atbildes mačā. Mums ir lielisks sastāvs, kas spēj panākt rezultātu. Nākamnedēļ būs episka spēle, īsts old school (vecās skolas - angļu val.) kapiņš."

"Real" un "Manchester City" komandu atbildes spēle risināsies nākamo trešdien, 4. maijā "Santiago Bernabeu" stadionā Madridē.

Izmantotie resursi:
Football Espana
AS
BBC Sport

 +10 [+] [-]

, 2016-04-27 09:21, pirms 8 gadiem
Beils palicis vnk nīkulis, pie katra kontakta uzreiz krīt.. neviena 100% pendele nebija, par ko viņš čīkst...
sitienu ar nevienu normālu neizdarīja..atradies komandas līderis.

Vakar parādījās Real īstais spēks nav Ronaldo, nav party...

Mājās uzvarēs par to nav šaubu ar vai bez Ronaldo, tas gan..

  +9 [+] [-]

, 2016-04-27 09:24, pirms 8 gadiem
Man liekas,tiesnesis notiesaja loti labi!

Piekritu,nebija tur nevienas 100% pendeles!

  +3 [+] [-]

, 2016-04-27 09:30, pirms 8 gadiem
Pāris sodus varbūt nepiefiksēja, atceros epizodi kur Beilu nolika pie paša soda laukuma, piemēram. Bet pendeles? Nop, tām gan nebija tur jābūt

  -4 [+] [-]

, 2016-04-27 09:31, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Man liekas,tiesnesis notiesaja loti labi!

Piekritu,nebija tur nevienas 100% pendeles!
Problēma ir tajā,kā čekiri tiesāja.Tā pendele kur trapija skrienot garam pa kājam oke so so moments un svilpe klusē.Tad,kad tika nogazt Marcelo pirms soda laukuma kontaks bija vēl mazāks,bet viņš ņem un svilpj sodu.Pret Beilu Kompanī ari uztaisija sodu,bet svilpe klusēja.Lai gan uz otru pusi ar tiesāja tāpat

  +8 [+] [-]

, 2016-04-27 09:41, pirms 8 gadiem
Beils pats sita sev pa kājām.
Overrated players.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 10:12, pirms 8 gadiem
blondais18 rakstīja: Beils palicis vnk nīkulis, pie katra kontakta uzreiz krīt.. neviena 100% pendele nebija, par ko viņš čīkst...
sitienu ar nevienu normālu neizdarīja..atradies komandas līderis.

Vakar parādījās Real īstais spēks nav Ronaldo, nav party...

Mājās uzvarēs par to nav šaubu ar vai bez Ronaldo, tas gan..
Nu gluži tā nav. Būtībā Real arī bez Kristīnes varēja gūt 2 vai 3 vārtus, ja ne Hārts ar savu perfekto vietas izvēli vārtos, piemēram, pēc stūra izpildes. City būtībā vārtu momentu 99% vispār nebija.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 10:23, pirms 8 gadiem
Drīzāk, kāpēc nedeva par simulāciju Beilam sarkano? Kompany dzelžainā aizsardzība un mūris priekšā vārtiem, ko sauc par Hārtu nepieviļ, gan Madridē city iesitīs un ar 1:1 pietiks, lai tiktu finālā ar pusspēku.

  +4 [+] [-]

, 2016-04-27 10:38, pirms 8 gadiem
Chahirs lieliski notiesaaja,sen nebiju redzeejis tik paarliecinoshu tiesaashanu un pashi speeleetaaji ar pamahaaja ar rokaam 5sek,bet saprata ka shodien nekas nebuus,izcila tiesaashana

  +4 [+] [-]

, 2016-04-27 10:39, pirms 8 gadiem
Dažus Tur pat viens nebija ...

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 10:44, pirms 8 gadiem
Jā neskaitāmus neieskaitīja, arī par to bij šoks

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 11:00, pirms 8 gadiem
Spānija futbols atstājis uz Beilu savu iespaidu. Sāk palikt par čīkstuli.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 11:07, pirms 8 gadiem
blondais18 rakstīja: Beils palicis vnk nīkulis, pie katra kontakta uzreiz krīt.. neviena 100% pendele nebija, par ko viņš čīkst...
sitienu ar nevienu normālu neizdarīja..atradies komandas līderis.

Vakar parādījās Real īstais spēks nav Ronaldo, nav party...

Mājās uzvarēs par to nav šaubu ar vai bez Ronaldo, tas gan..
https://www.youtube.com/watch?v=ZXx...

     [+] [-]

, 2016-04-27 11:07, pirms 8 gadiem
knaible rakstīja: Spānija futbols atstājis uz Beilu savu iespaidu. Sāk palikt par čīkstuli.
https://www.youtube.com/watch?v=ZXx...

  +2 [+] [-]

, 2016-04-27 11:13, pirms 8 gadiem
Varēja redzēt Benzema nebija formā. Aizsardzība un pussargi manuprāt labi nospēlēja Real.Casemiro zvērā. bet uzbrukums buksēja.

     [+] [-]

, 2016-04-27 11:54, pirms 8 gadiem
D-Mob rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=ZXxITbYGCbE
Protams, ir bijušas labās spēles, bet uz veciem lauriem nav ko sēdēt...
katrā sezonā 2-3 spēlē parāda klasi, bet pārsvarā ir tāds pats kā citi real spēlētāji..

Un protams spēlēs kurās Ronaldo ir visi spēlē labāk, jo pretinieks koncentrējas tieši uz viņu

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 12:41, pirms 8 gadiem
Ir mazliet atšķirība, ka mēs redzam momentus no visiem rakursiem ar atkārtojumiem, kamēr Beilam emociju uzplūdumā šīs situācijas varētu likties citādākas.

Tiesnesis labi notiesāja, nebija nekādas pendeles.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 13:02, pirms 8 gadiem
Tas, ka Beils sūdzas par tiesāšanu ir ļoti labs signāls.

     [+] [-]

, 2016-04-27 13:27, pirms 8 gadiem
Vārgulis, jo nekā cita kā tiesneša kritizēšanu nav spējīgs pieminēt. Tik karalisks klubs, bet vārguļi to vien cerēja kā izvilkt 11m? Lieki iztērēta vakardiena ar tādu kakainu futbolu.

     [+] [-]

, 2016-04-27 13:44, pirms 8 gadiem
Pendeles tur tiešām nebija, vēl vairāk - arī tas sodiņš spēles izskaņā kuru iedeva pret Beilu pie paša soda laukuma nebija jādod. Laikam Spānijas gaiss ietekmē ne visai, Beils sācis čīkstēt un apelēt pie tiesnešiem. Žēl, agrāk šis spēlētājs ļoti patika.