Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Beilam nāksies izlaist Čempionu līgas pusfināla spēles, Monči oficiāli Romā

Agris Suveizda

Beilam nāksies izlaist Čempionu līgas pusfināla spēles, Monči oficiāli Romā
Gerets Beils
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola klubam Madrides "Real" svarīgās spēlēs sezonas izskaņā nāksies iztikt bez velsiešu pussarga Gereta Beila, kurš nesenajā "El Clasico" pret "Barcelona" (2:3) iedzīvojās savainojumā un tika nomainīts 39. minūtē.

"Pēc šodien veiktajām medicīniskajām pārbaudēm mūsu spēlētajam Geretam Beilam tika atklāts otrās pakāpes savainojums kreisās kājas lielā," sacīts Madrides "Real" mājaslapā. Kā ierasts, klubs konkrētas prognozes par atveseļošanās ilgumu nemin, taču Spānijas medijos tiek lēsts, ka šis periods būs no trim ("Marca") līdz četrām (AS) nedēļām.

Tādējādi 27 gadus vecajam Beilam acīmredzot nāksies izlaist vismaz četras spēles Spānijas čempionātā – viesos pret "Deportivo" un "Granada" un mājās pret "Valencia" un "Sevilla" -, kā arī abas UEFA Čempionu līgas pusfināla spēles pret Madrides "Atletico". Velsietis ierindā varētu atgriezties uz pārcelto spēli pret "Celta" un pēdējās kārtas maču pret "Malaga", kā arī hipotētisko Čempionu līgas finālu, kas paredzēts 3. jūnijā. Beils šosezon "La Liga" un Čempionu līgā aizvadījis 26 spēles un guvis deviņus vārtus.

Tikmēr Itālijas A sērijas vicelīdere "Roma" vakar izbraukumā ar 4:1 sakāva "Pescara", Zdeneka Zemana trenēto klubu piecas kārtas līdz sezonas beigām nosūtot uz B sēriju, taču pirmdienas karstākā ziņa bija nevis graujošais rezultāts, bet gan Monči oficiālā apstiprināšana "Roma" sporta direktora amatā. Monči ar klubu parakstīja līgumu uz četrām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu. Iepriekšējos 17 gadus 48 gadus vecais Monči bija "Sevilla" sporta direktors un tiek uzskatīts par labāko sporta direktoru Eiropas futbolā.

Izmantotie resursi:
Bale medical report | Real Madrid CF
marca.com
Official: Monchi joins AS Roma as sporting...

Slēpts komentārs: sanco31

  -2 [+] [-]

, 2017-04-25 15:51, pirms 7 gadiem
Pēc viņa pēdejām spēlēm, nekāds lielais zaudejums nebūs.
Protams, viņa ātrums un sitieni ir labāki kā daļai rezervistu Reālā, bet Isco un Asensio ir vairāk tendēti uz piespēlēm. Beils kautkā pēdējā laikā individuālists.
Un piekrītu @sanco31- nākamgad jāmaina komanda.
Un Zidanam vairāk jāiespēlē Morata un Isco

  +1 [+] [-]

, 2017-04-25 15:53, pirms 7 gadiem
Vai tad sporta direktors Monči var būt labāks par mūsu Daini Kozakēviču, kurš vēl spēj trenēt U-21 Izlasi ???

     [+] [-]

, 2017-04-25 20:58, pirms 7 gadiem
Savainojums "kreisās kājas lielā". Kas tas par savainojumu?