Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Astafjevs: "Paveicām visu, uz ko šobrīd esam spējīgi"

Rolands Eliņš

Astafjevs: "Paveicām visu, uz ko šobrīd esam spējīgi"
Vitālijs Astafjevs
Foto: Māris Greidāns/Futbola Virslīga

"Jelgavas" galvenais treneris Vitālijs Astafjevs pēcspēles konferencē pēc zaudējuma Maķedonijā (0:2, divu spēļu summā 1:0) pateicās savai komandai par paveikto, kamēr "Rabotnicki" komandas futbolists Baže Ilijoski norādīja, ka viņa klubs parādījis labāku sniegumu nekā jelgavnieki abos mačos.

"Apsveicu pretiniekus ar uzvaru un iekļūšanu nākamajā kārtā. Lai gan spēli zaudējām pirmajās 17 minūtēs, vēlos pateikties savai komandai par pašatdevi un attieksmi. Pēc zaudētājiem vārtiem centāmies uzbrukt, tomēr iespēju mums praktiski nebija. Izdarījām maksimumu, uz ko šobrīd esam spējīgi," sarūgtināts pēc spēles bija "Jelgavas" galvenais treneris Vitālijs Astafjevs.

"Esmu priecīgs, ka izdevās gūt vēsturisku uzvaru," norādīja "Rabotnicki" galvenais treneris Igors Angelovskis. "Jau iepriekš biju pārliecināts par uzvaru, un spēles laikā visi redzējāt mūsu futbolistu sniegumu. Šis mums ir lielisks panākums, neskatoties uz to, kā aizvadījām spēli. Pirmajā spēlē mums bija iespējas iegūt patīkamāku rezultātu, taču labi aizvadīta mājas spēle ļāva tikt tālāk."

"Rabotnicki" nākamajā kārtā tiksies ar Turcijas "Trabzonspor", un Angelovskis norādīja, ka vēl par pretiniekiem nav ievācis nekādu informāciju: "Uzskatu, ka spēsim parādīt labāku sniegumu nekā pret "Jelgavu", jo vienmēr darbojamies labāk tad, kad varam spēlēt bez papildus spiediena."

Savukārt Maķedonijas klubs futbolists Baže Ilijoski, pirmo vārtu autors vakardienas spēlē, nebija tik kritisks par pirmo spēli un uzskatīja, ka arī tajā būtu vajadzējis uzvarēt viņa komandai: "Esmu emociju pārņemts! Bijām pelnījuši vietu trešajā kārtā. Bijām spēcīgāku par "Jelgavu" abos mačos. Šodien gāja grūti, taču ātri ieguvām vajadzīgo pārsvaru un spējām to noturēt līdz beigām. Visi zinām, ko Turcijas futbolā nozīmē "Trabzonspor" vārds, un tagad būsim pastarīši, taču nebaidāmies."

Izmantotie resursi:
Sports | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
Sportmedia

 +11 [+] [-]

, 2015-07-24 16:44, pirms 9 gadiem
Paldies Jelgavai- trenerim un spēlētājiem! Jūs bijāt labākie no LV komandām, jo tikai 1 vārtu pietrūka izbraukumā izbraukumā, lai tiktu nākamajā kārtā! Citām LV komandām vakar pietrūka vairāk vārtu ( Skonto, brīnies vai nē, visvairāk vārtu pietrūka), lai tiktu tālāk.

  +3 [+] [-]

, 2015-07-24 18:06, pirms 9 gadiem
Vismaz brīnumu paveica Litex pieveica.
Bet vecais letiņu sindorms pēc goliāta pat Dāvidu nepieveiksi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-24 20:49, pirms 9 gadiem
nu nedaudz žēl, varēja jau to 3. kārtu izspiest..bet tā jau drīzāk būtu drīzāk veiksmes', ne darba rezultāts.. paldies par spēli, bet nākamgad gaidīsim vairāk..tagad vajadzētu normāli tā Latvijā beidzot sākt spēlēt!

  -1 [+] [-]

, 2015-07-25 13:02, pirms 9 gadiem
Lūk, godīgs viedoklis!