Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Nicas treneris kritizē Balotelli: "Ja 1-2 spēlētāji neko nedara, uzvarēt nav iespējams"

Agris Suveizda

Nicas treneris kritizē Balotelli: "Ja 1-2 spēlētāji neko nedara, uzvarēt nav iespējams"
Mario Balotelli
Foto: SIPA/Scanpix

Francijas bronzas medaļniece "Nice" Čempionu līgas "play-off" kārtā pārliecinoši atzina Itālijas trešā spēcīgākā kluba "Napoli" pārākumu – 0:2 un 0:2, lai arī abas spēles varēja beigties ar vēl lielāku vārtu starpību. Pēc mača "Nice" galvenais treneris Lisjēns Favrs neslēpa neapmierinātību ar uzbrukuma potenciālā līdera Mario Balotelli sniegumu.

Simboliski, ka pirmos vārtos "Napoli" guva, Balotelli ne pirmo reizi atrodoties ārpus laukuma. "Tad tas bija futbolzābaks, tad aproce…," vīlies bija Lisjēns Favrs. "Mario nepiedalījās spēlē, viņš laukumā atdeva pārāk maz, un man viņu vajadzēja nomainīt agrāk. Kad viņa vietā izlaidām jaunieti, kuru neviens nepazīst [77. minūtē Balotelli nomainīja 18 gadus vecais kamerūnietis Ganago, kuram tā bija debija pirmajā komandā], tad arī atguvām savu spēli."

Pirmajā spēlē Neapolē nespēlēja ne savainotais Balotelli, ne jaunpienācējs Veslijs Sneiders, bet atbildes mačā francūžiem nācās iztikt bez diskvalificētajiem Alasana Pleā un Vensāna Kozjello. Favrs gan atzina, ka arī pilnā sastāvā "Nice" ne tuvu nebūtu dueļa favorīte: "Viņi ir stiprāki, tas ir skaidrs. Tas bija skaidrs jau kopš izlozes. Taču mēs tik un tā parādījām mazāk nekā iepriekšējā kārtā pret "Ajax" [1:1, 2:2]. Jo īpaši atbildes spēlē. Pret "Ajax" mēs viens otram vairāk palīdzējām, laukumā visi strādāja. Kad viens vai divi spēlētāji laukumā neko nedara, uzvarēt ir absolūti neiespējami. Jebkuru pretinieku."

Katastrofālu atbildes spēli aizvadīja arī viens no "Nice" pieprasītākajiem spēlētājiem Žans Mikaels Serī. Lai arī par viņu lielu interesi izrādot "Barcelona", kotdivuāriešu pussargs pēc mača sacīja, ka tā nebija viņa pēdējā spēle klubā. Spānijas un Katalonijas prese šodien gan ziņo, ka "Barcelona" pēc Serī neveiksmīgā snieguma varētu būt atteikusies no vēlmes viņu iegādāties.

"Nice" Francijas futbola čempionāta jauno sezonu iesāka neveiksmīgi, zaudējot gan "St.-Etienne" (0:1, viesos), gan "Troyes" (1:2, mājās), bet pēdējā kārtā ar 2:0 apspēlēja "Guingamp". Eirokausu sezonu "Nice" turpinās Eiropas līgas grupu turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-23 18:33, pirms 7 gadiem
Mario savā stilā! Es īsti nesapratu, ko viņš tur darīja, kamēr Neapole iesita pirmos, buci sēja?.

  +3 [+] [-]

, 2017-08-23 18:35, pirms 7 gadiem
M8archa rakstīja: Mario savā stilā! Es īsti nesapratu, ko viņš tur darīja, kamēr Neapole iesita pirmos, buci sēja?.
Tiesneši lika noņemt aproci.

     [+] [-]

, 2017-08-24 08:10, pirms 7 gadiem
Skatījos 2.puslaiku - ko tas mūždien apbižotais purns darīja uz laukuma, tā arī nesapratu. Kad bumba nonāca (kas bija ļoti reti) līdz viņam, tad Nīcas uzbrukums beidzās vai manāmi sabremzējās. Mūžam perspektīvais klauns galīgi nav formā.

     [+] [-]

, 2017-08-24 08:46, pirms 7 gadiem
Lisjēns no Mēness novēlies, iepriekš nezināja šito cirka mākslinieku