Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koņevs neierodas uz preses konferenci, Vinokurovs kritizē realizāciju

Agris Suveizda

Koņevs neierodas uz preses konferenci, Vinokurovs kritizē realizāciju
Mihails Koņevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar "Jūrmala" savā laukumā mazākumā noturēja neizšķirtu pret "Ilūksti" (0:0). Mājinieku galvenais treneris Mihails Koņevs otrajā puslaikā uz saviem spēlētājiem bija īpaši dusmīgs un pēc mača neieradās uz preses konferenci. Savukārt viesu treneris Alens Vinokurovs kā galveno iemeslu diviem zaudētiem punktiem minēja katastrofālo momentu realizāciju.

"Spēlē radījām daudz. Diemžēl futbola veiksme no mums novērsās - neguvām vārtus. Gribējām iegūt trīs punktus, bet dabūjām tikai vienu. Realizācija šodien bija ļoti zemā līmenī," pēc spēles īss bija "Ilūkstes" treneris Alens Vinokurovs.

"Ko varu pateikt - sanāca tā, kā sanāca. Pirmo puslaiku nospēlējām vidējā līmenī. Otrajā puslaikā mača 65.minūtē tika noraidīts Sergejs Časovskis. Protams, sākām lielākoties spēlēt no aizsardzības. Tā sanāca. Rezultāts 0:0 ir tāds, kāds tas ir," teica "Jūrmalas" trenera asistents Aļiks Kārkliņš.

"Paprasiet viņam," Kārkliņš atbildēja uz jautājumu, kādēļ uz preses konferenci nav ieradies Mihails Koņevs. "Dusmīgs? Domāju, ka jā. Pieļāvām tādas kļūdas. Časovskim nevajadzēja spēlēt kājās, un tad nebūtu tās sarkanās kartītes. Būtu vēl viena maiņa - domājām taisīt. Bet viņš [Koņevs] tagad runā ar spēlētājiem."

"Jā, protams," Kārkliņš uzskata, ka noraidījums no tiesneša puses bija pamatots. "No aizmugures uzsita pa kājām - tā ir sarkanā kartīte [otra dzeltenā kartīte]. Viņam vēl bija dzeltenā kartīte, prasījām spēlēt uzmanīgāk. Nākamo spēli izlaidīs. Tā saprotu, ka divi spēlētāji [vēl arī Pāvels Orlovs, kurš nopelnīja ceturto brīdinājumu - A.S.]. Pret "Ventspili" būs grūti."

Koņevs spēles laikā bija ļoti neapmierināts ar komandas spēli, jo īpaši - Artjoma Loginova darbībām. Kārkliņš piekrita, ka maiņas nenostrādāja: "Jā, domājām, ka Artjoms pastiprinās spēli un skries tā, kā pret "Ilūksti", kad spēlējām viesos. Loginovs toreiz iesita otros vārtus [2:0], skrēja, spēlēja, un viņam bija momenti. Nezinu, kas pēdējā laikā ar viņu [noticis]."

"Viens izcīnīts vai divi zaudēti punkti? Mūsu konkurenti par vietu zem saules vāc punktus. Pēc tā, kā attīstījās spēle, domāju, ka tie bija divi zaudēti punkti,"sacīja Vinokurovs. "Ilūkste" ļoti daudz sitienu izdarīja no tālās distances. "Vai tāds bija uzstādījums? Mums ir viena shēma. Flangi labi pastrādāja. Izveidoja pietiekami daudz vārtu gūšanas momentu, bet laikam fiziskā gatavība nav tāda, lai caur flangiem pilnībā strādātu visas 90 minūtes."

Laukumā mājiniekiem nebija ne tikai Artjoma Kuzņecova, bet arī uzbrucēja Kaspara Svārupa. Savukārt vārtsargs Alberts Nikoļskis otro spēli pēc kārtas epizodiski pats nevarēja izpildīt atsitienus no vārtiem. "Nezinu, kas pēc pirmā puslaika notika ar Albertu. Pirmajā puslaikā viss bija kārtībā. Bet Svārupam ir trauma un viņam taisa operāciju. Jā, viņam [šosezon] ir viss [cauri]. Viņam ir kaut kas ar plecu. Nevaru pateikt precīzi."

"Ilūkstes" spēlēs biežs viesis ir no Latvijas futbola diskvalificētais Oļegs Gavrilovs. Viņa biežā un regulārā klātbūtne "Ilūkstes" trenerim gan bija pārsteigums: "[Viņš ierodas] uz visām mūsu spēlēm? Viņš mums sagādāja spēlētājus. Skatās viņus [ar skatu nākotnē] un pārdošanu citiem klubiem."

  +3 [+] [-]

, 2013-09-22 14:14, pirms 11 gadiem
Ko taa Ilukstes vadiba var d...t,Gavrilovs ne tikai sagada speletajus,bet ir kluba boss un dod noradijumus kad un ko darit,smiekligi paliek,kad saka kad skatas speletajus ko nakotne varetu pardot,ko no pirmspedejas komandas tabula vel var pardot ko,ja pat no Daugavas savas nevienu vel nav pardevis!Baidos pat domat ja vel viena komanda shogad no D-pils panjems pirmo vietu 1.liga tad nakamo gadu bus jau tris un tad nu gan vares taisit tott speles pa labi un pa kreis.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-22 15:31, pirms 11 gadiem
maikls19 rakstīja: Ko taa Ilukstes vadiba var d...t,Gavrilovs ne tikai sagada speletajus,bet ir kluba boss un dod noradijumus kad un ko darit,smiekligi paliek,kad saka kad skatas speletajus ko nakotne varetu pardot,ko no pirmspedejas komandas tabula vel var pardot ko,ja pat no Daugavas savas nevienu vel nav pardevis!Baidos pat domat ja vel viena komanda shogad no D-pils panjems pirmo vietu 1.liga tad nakamo gadu bus jau tris un tad nu gan vares taisit tott speles pa labi un pa kreis.
Neaizmirstam, ka ir arī vēl Gulbene! Tur jau Lajuks arī sēž. Tad nu visas 4 komandas jau ir uzreiz - Daugavpils Daugava, Ilūkste, BFC Daugavpils un Gulbene. Un abas komandas 1.līgā - BFC Daugavpils un Gulbene tēmē uz Virslīgu.

     [+] [-]

, 2013-09-22 15:46, pirms 11 gadiem
tigereens rakstīja: Neaizmirstam, ka ir arī vēl Gulbene! Tur jau Lajuks arī sēž. Tad nu visas 4 komandas jau ir uzreiz - Daugavpils Daugava, Ilūkste, BFC Daugavpils un Gulbene. Un abas komandas 1.līgā - BFC Daugavpils un Gulbene tēmē uz Virslīgu.
Vismaz šobrīd BFC ''Daugavai'' nav nekāda sakara ar Gavrilovu.

     [+] [-]

, 2013-09-22 20:07, pirms 11 gadiem
Par Gavrilovu teiktais lika pasmīkņāt. Tik tiešām Ilūkste knapi cīnās par izdzīvošanu, kurš pirks viņu spēlētājus ar šādu sezonas statistiku? Tīrākās muļķības. Jūrmalai šajā mačā trīs punkti bija jāņem, bet nu komandas spēle vēl jo projām, šķiet, ir pārāk nestabila. Līdz sezonas beigām izvilks un neizkritīs, bet pēc tam vajadzētu riktīgi pārdomāt sastāva komplektāciju un vadības jautājumus.

     [+] [-]

, 2013-09-22 20:12, pirms 11 gadiem
>>>1
Ja nav ,tad būs .Par to nav ne mazāko šaubu.